Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Τον κουβαλησε ο σκατατζης...οτι σκατα βρει τα μαζευει.Λογικα κλωνος του ειναι αμα κρινω απο το χιουμορ....Έφυγε ο ένας ήρθε ο άλλος.
Τον κουβαλησε ο σκατατζης...οτι σκατα βρει τα μαζευει.Λογικα κλωνος του ειναι αμα κρινω απο το χιουμορ....Έφυγε ο ένας ήρθε ο άλλος.
Τι έγινε ρε θείο?φερτε μου εναν αεκτζη να του σκισω τα βαρδουλα....
εχω νευρα
τα απονερα του Κοβιντ νηματος ειναι που εχεις παει και του χυνεις ολουςΤον κουβαλησε ο σκατατζης...οτι σκατα βρει τα μαζευει.Λογικα κλωνος του ειναι αμα κρινω απο το χιουμορ....
τιποτα θειο ενα τεστ εκανα...Τι έγινε ρε θείο?
Ειχα ενα διημερο σεξουαλικης κορυφωσεως....τωρα εχω αποσυρθει.τα απονερα του Κοβιντ νηματος ειναι που εχεις παει και του χυνεις ολους
Τον κουβαλησε ο σκατατζης...οτι σκατα βρει τα μαζευει.Λογικα κλωνος του ειναι αμα κρινω απο το χιουμορ....
Ελα τυπε κανε μια γυρα ολο το σαι και οτι σκατα βρεις φερτα εδω....
θες να μου κανεις λιστα?Ελα τυπε κανε μια γυρα ολο το σαι και οτι σκατα βρεις φερτα εδω....
Ειχα ενα διημερο σεξουαλικης κορυφωσεως....τωρα εχω αποσυρθει.
νταξει τυπε σε θελαμε μονο για σπασιμο στον αλλο τρελο τωρα εφυγε μη σε κραταμεο κυριακος ειναι βαζελος και οχι αεκ, η αεκ ειναι η καλυτερη μην τους βριζετε
τον εβλεπεις τον καντινιερη @troubakhs τι μουνης ειναι....εσυ ελεγες προχθες τον πονο σου με τις σεξουαλικες σου αδυναμιες-ατυχιες και αυτος μπαινει και κομπαζει οτι 2 μερες τον παιζει ασταματητα!!!!Ειχα ενα διημερο σεξουαλικης κορυφωσεως....τωρα εχω αποσυρθει.
χαλβα για καθαρη δευτερα ποτε θα βγαλεις?τον εβλεπεις τον καντινιερη @troubakhs τι μουνης ειναι....εσυ ελεγες προχθες τον πονο σου με τις σεξουαλικες σου αδυναμιες-ατυχιες και αυτος μπαινει και κομπαζει οτι 2 μερες τον παιζει ασταματητα!!!!
πως και απο εδω ?τον εβλεπεις τον καντινιερη @troubakhs τι μουνης ειναι....εσυ ελεγες προχθες τον πονο σου με τις σεξουαλικες σου αδυναμιες-ατυχιες και αυτος μπαινει και κομπαζει οτι 2 μερες τον παιζει ασταματητα!!!!
Αν δεν βγαλεις αυτο το αρχιδι απο το αβαταρ ολο το 2022 θα σε παει πιπα κωλο.....τον εβλεπεις τον καντινιερη @troubakhs τι μουνης ειναι....εσυ ελεγες προχθες τον πονο σου με τις σεξουαλικες σου αδυναμιες-ατυχιες και αυτος μπαινει και κομπαζει οτι 2 μερες τον παιζει ασταματητα!!!!
σχεδιο λεει για απολυση των υγειονομικων χωρις εμβολιο ... τι λες εσυ ?Αν δεν βγαλεις αυτο το αρχιδι απο το αβαταρ ολο το 2022 θα σε παει πιπα κωλο.....
πως και απο εδω ?
Τι λεω εγω;Επρεπε να ειχαν ΗΔΗ απολυθει....σχεδιο λεει για απολυση των υγειονομικων χωρις εμβολιο ... τι λες εσυ ?
βλεπεις σκαι,τον τυπο με το κραγιον ?σχεδιο λεει για απολυση των υγειονομικων χωρις εμβολιο ... τι λες εσυ ?
ναι ρε μαλακα , ημαρον δηλαδη , τραβελο τον κανανεβλεπεις σκαι,τον τυπο με το κραγιον ?