baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
κανεις παρεα με μπουχο?ναι ρε να μαγειρεψω δεν παιζει
και με την αλλη που σαπιοκοβιντιασε δεν παω αλλου μην φαω κανεναν εξ αμελειας
κανεις παρεα με μπουχο?ναι ρε να μαγειρεψω δεν παιζει
μην μασας ρε ολα τα γαμημενα τεστ σου ειναι αρνητικα σαν εγκυμοσυνης...κυκλοφορα ελευθερα..τωρα η τρελη δε ξερω μπορει να παθει κακο απο το χτικιοναι ρε να μαγειρεψω δεν παιζει
κανεις παραγγελια στον αριστομενη,λεφτα να χεις.που θα βρουμε τετοιες?
λιθουανιαπου θα βρουμε τετοιες?
οχι δεν ξερω απο που ειναικανεις παρεα με μπουχο?
τιποτα δεν εχει ουτε ιδρωσεμην μασας ρε ολα τα γαμημενα τεστ σου ειναι αρνητικα σαν εγκυμοσυνης...κυκλοφορα ελευθερα..τωρα η τρελη δε ξερω μπορει να παθει κακο απο το χτικιο
τις θελω και τις 2...πακετο...ετσι οπως ειναι...λιθουανια
ειναι μεγας γνωστης της ρετσινας και των μπεργκερ. απο ποδοσφαιρο μυρωδιας αλλα ειναι ο μπουχος της καρδιας μας.οχι δεν ξερω απο που ειναι
υποθετω νεαπολη - κορδελιο - μενεμενη
λειπει απο το σαι ΜΠΟΥΞΑΡΟΣειναι μεγας γνωστης της ρετσινας και των μπεργκερ. απο ποδοσφαιρο μυρωδιας αλλα ειναι ο μπουχος της καρδιας μας.
Ήρθατε να λάβετε την δόση σας;Σιγα μην ειμαι ναυαγιο επειδη αγαπησα και εγω μια φορα στη ζωη μου, τουλαχιστον ητανε θεα.
Ψοφηστε ομαδικως μπας και σωθει η ανθρωποτητα.
παρασυρεται απο τον ενθουσιασμο του το παοκτσακιειναι μεγας γνωστης της ρετσινας και των μπεργκερ. απο ποδοσφαιρο μυρωδιας αλλα ειναι ο μπουχος της καρδιας μας.
θα γυρισει καβαλα στο αλογο.λειπει απο το σαι ΜΠΟΥΞΑΡΟΣ
θα ερθει για το μεγαλο ΡΙΦΙΦΙ σαν τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟθα γυρισει καβαλα στο αλογο.
ελα τυπε....και εμεις νομιζαμε οτι ειναι απο πανοραμα....οχι δεν ξερω απο που ειναι
υποθετω νεαπολη - κορδελιο - μενεμενη
ναι αλλα φοβαμαι μην στο ριφιφι κανει αυτοις την τρυπα.θα ερθει για το μεγαλο ΡΙΦΙΦΙ σαν τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
οχι αποφασισα να διακοψω διπλωματικες σχεσεις, δεν μπορω να αντεξω βλακες σαν τον χθεσινο που μου ζαλισε τα αρχιδια.Ήρθατε να λάβετε την δόση σας;
Ναι τη κουφαλα επρεπε να ειχα σκεφτει καποια καταρα που να τον καλυπτε και αυτον....ο αγιος μπορει να απανταει δεν κινδυνευει απο την καταρα του χελλ
δεν του σηκωνοταν ουτε πριν
δυτικα ειναι στανταρ αυτο αλλα παραπανω δεν ξερωελα τυπε....και εμεις νομιζαμε οτι ειναι απο πανοραμα....