athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
με γαμησε ο Μπεος
εισαι διαφημιση μεχρι και ψωχακιας βρηκε το φως του με ρουμπειτ.εκει δεν κολλας ουτε σμν ουτε γκρινια και ζαλαπουτσι σου μενουν και τα φραγκα παντελονι
παραδεισος ειναι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
εμενα με γαμησε η σεβιλη το ειχα οβερ και εχουν ακυρωθει 3 γκολ 3 γαμω το βαρ.με γαμησε ο Μπεος
poy hsoyn?Τι εγινε νιαμου;Ειχαμε καμμια εξελιξη οσο απουσιαζα;Κανενα καινουριο κλωνοναυαγιο;
Στα πεθερικα για φαγητο...γαμω τη πουτανα μου.poy hsoyn?
ειχε καλο φαι τουλαχιστον;Στα πεθερικα για φαγητο...γαμω τη πουτανα μου.
Σιγα μην ειμαι ναυαγιο επειδη αγαπησα και εγω μια φορα στη ζωη μου, τουλαχιστον ητανε θεα.
Ψοφηστε ομαδικως μπας και σωθει η ανθρωποτητα.
Φρικασε αρνακι....καλα ηταν.ειχε καλο φαι τουλαχιστον;
ενταξει το ποδι η ακομα του βαζεις μαξιλαρια?Στα πεθερικα για φαγητο...γαμω τη πουτανα μου.
την καταρα την ειδες,θα χασει το τσατρουμπειτ ενα φανατικο πελατη.
Καλα ειναι εχει ξεκινησει και φυσιοθεραπειες ο μπαρμπας....ενταξει το ποδι η ακομα του βαζεις μαξιλαρια?
σε βλέπω να παντρευεσαι τρελη,να σε καλει η πεθερα σου για φαι και να σου πρηζουν τον μπουτσο και οι 2 μαζι...
μη και τον δηλητηριασουν μανα και κορη.σε βλέπω να παντρευεσαι τρελη,να σε καλει η πεθερα σου για φαι και να σου πρηζουν τον μπουτσο και οι 2 μαζι...
αντε μετα να ισιωσεις
ειχα πατησει ηδη δημοσιευσητην καταρα την ειδες,θα χασει το τσατρουμπειτ ενα φανατικο πελατη.
με υδραργυρο η αρσενικο το κοβωμη και τον δηλητηριασουν μανα και κορη.
εκτος νιπλη.Ειστε τρελα ναυαγια ολοι εδω μεσα, σας ευχομαι καποια στιγμη να γινετε ανθρωποι.
Τα λεμε.
πως περασες την μερα σου φιλε-Μπαρε;εκτος νιπλη.
δεν ξερω απο τετοια.με υδραργυρο η αρσενικο το κοβω