Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.469
- Πόντοι
- 12.756
γιατι εσυ τι εισαι ?εχω 2 γνωστους που εχουν γαμηθει να παιζουν φρουτακια και ρουλετα στην στοιχημαν σαν τον Χαρτοπολεμο..
με τη διαφορα ομως οτι αυτοι ειναι φτωχοι
γιατι εσυ τι εισαι ?εχω 2 γνωστους που εχουν γαμηθει να παιζουν φρουτακια και ρουλετα στην στοιχημαν σαν τον Χαρτοπολεμο..
γαμημενο στεγνωτηριο η κυρα το βαζει συνεχειαεβγαλε ηλιο,τσαμπα τα εβαλα στεγνωτηριο και εκλεψε ρευμα απο δεη.
ακουω,θα μου κανεις ομως μελετη τι κεφαλαιο θελει και ποτε θα κανω αποσβεση κεφαλαιου και να ξεκινησω να εχω κερδος,τι κερδος θα εχω και ποσες ωρες θα πρεπει να ασχολουμε με την επιχειρηση.Σου έχω μια επαγγελματική πρόταση
αφου εχουν χασει μπολικα ο ενας κερδισε 3000 που τα ξαναεχασε σε 20 μερες ο αλλος κερδισε 2000 εχασε τα 1000 και κλειδωσε τον λογαριασμο του μην τα χασει ολα αλλα τον ξυνει να τα παιξει και αυταΚαι χάνουν?
και μετα κλαιγεσαι για το ρευμα,πες μου βαζει και σιδερο?γαμημενο στεγνωτηριο η κυρα το βαζει συνεχεια
Γι αυτο τους ξεςεχω 2 γνωστους που εχουν γαμηθει να παιζουν φρουτακια και ρουλετα στην στοιχημαν σαν τον Χαρτοπολεμο..
ναι ρε μαλακα...και μετα κλαιγεσαι για το ρευμα,πες μου βαζει και σιδερο?
για την ΔΕΗ δουλευεις , να σαι καλαγαμημενο στεγνωτηριο η κυρα το βαζει συνεχεια
ισχυειΓι αυτο τους ξες
Θα νοικιάσω το σπίτι στην Μύκονο μέχρι και τον Σεπτέμβρη.ακουω,θα μου κανεις ομως μελετη τι κεφαλαιο θελει και ποτε θα κανω αποσβεση κεφαλαιου και να ξεκινησω να εχω κερδος,τι κερδος θα εχω και ποσες ωρες θα πρεπει να ασχολουμε με την επιχειρηση.
τον μηνα η συνολικα;Θα νοικιάσω το σπίτι στην Μύκονο μέχρι και τον Σεπτέμβρη.
Για 1000€, πιστεύω είναι καλά.
πλυντηριο-στεγνωτηριο-σιδερο δινεις ενα 100αρι το μηνα. δεν πιστευω να μπαινουν τα ρουχα στο στεγνωτηριο?ναι ρε μαλακα...
Τώρα εξηγούνται πολλά...γαμημενο στεγνωτηριο η κυρα το βαζει συνεχεια
Συνολικά φυσικά.τον μηνα η συνολικα;
οχι ρε μαλακα ξερει ποια βαζει κλπ...θα της τα κοψω ολα μου φαινεται αλλα μετα θα νιωσω την οργη τηςπλυντηριο-στεγνωτηριο-σιδερο δινεις ενα 100αρι το μηνα. δεν πιστευω να μπαινουν τα ρουχα στο στεγνωτηριο?
πρεπει να μιλησεις με τον επενδυτικο μου συμβουλο.Θα νοικιάσω το σπίτι στην Μύκονο μέχρι και τον Σεπτέμβρη.
1700 το μηνα,θα τα παιρνω εγω και θα τα δινω(τα 1000) στο Βαρο.Εγινε το ντιλ,θα μιλησουμε στο τηλ για τα περαιτερωΘα νοικιάσω το σπίτι στην Μύκονο μέχρι και τον Σεπτέμβρη.
αντι για στεγνωτηριο πες της να διπλωνει τα ρουχα και να τα βαζει στον φουρνο οταν ψηνει κοτοπουλο η παστιτσιο,2 σε 1.οχι ρε μαλακα ξερει ποια βαζει κλπ...θα της τα κοψω ολα μου φαινεται αλλα μετα θα νιωσω την οργη της
Τον ποιον?πρεπει να μιλησεις με τον επενδυτικο μου συμβουλο.
ο επενδυτικος μου συμβουλος ειανι η χριστινα.Τον ποιον?
Για να πληρώσω και προμήθεια?