Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.469
- Πόντοι
- 12.756
πως προχωρησε αυτη ? γιατι ουτε για να την γαμησεις δεν ειναι για να την προωθησειςkai sto radiofωno otan ηtan sτην θεσ/νικη ta idia htan
πως προχωρησε αυτη ? γιατι ουτε για να την γαμησεις δεν ειναι για να την προωθησειςkai sto radiofωno otan ηtan sτην θεσ/νικη ta idia htan
ηταν εποχη τοτε που κατεβαιναν πολυ απο σαλλλονικα αθηνα και μεσα στο τσουρμο χωθηκε και αυτηπως προχωρησε αυτη ? γιατι ουτε για να την γαμησεις δεν ειναι για να την προωθησεις
Όλες οι εκπομπές αυτού του είδους τα χάλια τους έχουν.Δεν πρεπει να υπαρχει πιο σιχαμενη απο την Καραβατου στην τιβι..
απορώ πως εχει εκπομπη.
Γελοια, ψευτικη εντελως, θεοχαζη
ε με τα μπουρδελα ολα ...ηταν εποχη τοτε που κατεβαιναν πολυ απο σαλλλονικα αθηνα και μεσα στο τσουρμο χωθηκε και αυτη
ναι ρε , αλλα αυτη ειναι σιχαμενη , ψευτικη οσο δεν παει , ειδικα οταν μυξοκλαιει σαν γαμιολα ειναι για να ξερναςΌλες οι εκπομπές αυτού του είδους τα χάλια τους έχουν.
Και όλες δείχνουν ακριβώς τα ίδια με διαφορετική σειρά.
για να παρω καλλυντικα ? τσου εχω μια φιλη νυχου που ψωνιζε απο εκειε με τα μπουρδελα ολα ...
Να σου πω κατι αλλο, Λα βι εν ροζ εμπαινες ?
Ο βάρος αναγκαστικά, τέτοια ώρα καθαρίζει κρεμμύδια για το κυριακάτικο στιφάδο.και ομως τις βλεπουν
στηριζωπρωιναδικο το κανατε εδω μεσα ρε μαλακες και σχολιαζετε μαινταους των πρωιναδικων...
καταπτωση
Δεν πηδαγες δηλαδη κατσαφαδου ?για να παρω καλλυντικα ? τσου εχω μια φιλη νυχου που ψωνιζε απο εκει
Μάλλον είναι το φυσικό της...ναι ρε , αλλα αυτη ειναι σιχαμενη , ψευτικη οσο δεν παει , ειδικα οταν μυξοκλαιει σαν γαμιολα ειναι για να ξερνας
και εγω πρεπει να κανω δουλεια..να παρω την σκαφη με τα ρουχα και να την παω στεγνωτηριο να τα βαλει η κυρα μεσα..το καθυστερω 2 ωρες τωραΟ βάρος αναγκαστικά, τέτοια ώρα καθαρίζει κρεμμύδια για το κυριακάτικο στιφάδο.
Θα έρθουν και τα πεθερικά βλέπεις...
η λεγομενη πουσταρδελοποιηση του σαιτ...πρωιναδικο το κανατε εδω μεσα ρε μαλακες και σχολιαζετε μαινταους των πρωιναδικων...
καταπτωση
αν την πηδαγα εννοειτε εδω εχω βοηθησει να μπαζωσουν τον κηφφισοΔεν πηδαγες δηλαδη κατσαφαδου ?
για βοηθα λίγο ....Χάσαμε και τα παρατράγουδα για την Ν.Ρ. ...
2oς,τωρα παω για 3ο
Νομιζω δεν ξερετε να εκτιμησετε το θεσπεσιο προϊον που μας παρεχουνΌλες οι εκπομπές αυτού του είδους τα χάλια τους έχουν.
Και όλες δείχνουν ακριβώς τα ίδια με διαφορετική σειρά.