celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.152
- Πόντοι
- 6.056
Εκει που τα ζωωδη ενστικτα συναντουν την πρακτικη εφαρμογη για επιλυση προβληματωναν την πηδαγα εννοειτε εδω εχω βοηθησει να μπαζωσουν τον κηφφισο
Εκει που τα ζωωδη ενστικτα συναντουν την πρακτικη εφαρμογη για επιλυση προβληματωναν την πηδαγα εννοειτε εδω εχω βοηθησει να μπαζωσουν τον κηφφισο
Κι εγώ την ίδια γνώμη έχω.Δεν πρεπει να υπαρχει πιο σιχαμενη απο την Καραβατου στην τιβι..
απορώ πως εχει εκπομπη.
Γελοια, ψευτικη εντελως, θεοχαζη
αλλος βλακας και αυτος... που παντρευτηκε με σαγιοναραΚι εγώ την ίδια γνώμη έχω.
Παρά τούτο όμως φαίνεται πως έχει την δυνατότητα να επηρεάζει.
Μέχρι και τον Κρατερό ευνούχισε, και από πολλά υποσχόμενο ηθοποιό, τον έκανε γλάστρα σε πρωινάδικο
AYTO ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΗΜΑ.....ΓΑΜΑΤΗ!τωρα στο Mega στο πανελ μπουκλακιας με μπλε μπουφαν , ετσι θα ειναι ο Ατενεζος
Τι να πω; Και το αξιοπερίεργο είναι πως στον καλλιτεχνικό κύκλο έσταζαν πολλά καλά μουνιά για την πάρτη του.αλλος βλακας και αυτος... που παντρευτηκε με σαγιοναρα
σιγα μην ειμαι ΒΛΑΚΑ και Σνικτερμα αριστερα Αθηναιος ετοιμος για Σκλαβενιτη
ασχολησε και με τραπ ?σιγα μην ειμαι ΒΛΑΚΑ και Σνικ
λεω τωρα, απο καταστασεις που εχω ακουστα.....πως πολλα βλαχαδερα ειναι νιντζα στα τσιμπουκια και μολις παντρευτουν το γυρνανε το μπιφτεκιΤι να πω; Και το αξιοπερίεργο είναι πως στον καλλιτεχνικό κύκλο έσταζαν πολλά καλά μουνιά για την πάρτη του.
Πως στραβώθηκε αυτό το παιδί και έμπλεξε με την βλαχοκουδούνα δεν δύναμαι να το εξηγήσω.
επεσε μεσα μικρος..λεγε ρε συ 44 ,με το τσιγκελι στα βγαζουμε!ασχολησε και με τραπ ?
Εχει και απηχηση στο φουμπουασχολησε και με τραπ ?
Την υπεραπαραγωγή της Αννίτα Πάνια, που έκοψαν.για βοηθα λίγο ....
βλακας και αντιπαθητικος,ειπα και γω μονο εγω τον βλεπω ετσι.αλλος βλακας και αυτος... που παντρευτηκε με σαγιοναρα
τελειωσες τις δουλειες;βλακας και αντιπαθητικος,ειπα και γω μονο εγω τον βλεπω ετσι.
ναι και τωρα πρεπει να δω αν εχει τπτ να χασω στο στοιχημα.anop
τελειωσες τις δουλειες;
Άστον να ξεκουραστεί λίγο...anop
τελειωσες τις δουλειες;
εχω 2 γνωστους που εχουν γαμηθει να παιζουν φρουτακια και ρουλετα στην στοιχημαν σαν τον Χαρτοπολεμο..ναι και τωρα πρεπει να δω αν εχει τπτ να χασω στο στοιχημα.
Σου έχω μια επαγγελματική πρότασηναι και τωρα πρεπει να δω αν εχει τπτ να χασω στο στοιχημα.
εβγαλε ηλιο,τσαμπα τα εβαλα στεγνωτηριο και εκλεψε ρευμα απο δεη.Άστον να ξεκουραστεί λίγο...
Και χάνουν?εχω 2 γνωστους που εχουν γαμηθει να παιζουν φρουτακια και ρουλετα στην στοιχημαν σαν τον Χαρτοπολεμο..
με τη διαφορα ομως οτι αυτοι ειναι φτωχοι
και ο ντε φονσεκα αν συνεχισει θα τους μοιασει.εχω 2 γνωστους που εχουν γαμηθει να παιζουν φρουτακια και ρουλετα στην στοιχημαν σαν τον Χαρτοπολεμο..
με τη διαφορα ομως οτι αυτοι ειναι φτωχοι