baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
ντρεπομαι αλλα ειναι αληθεια.
ντρεπομαι αλλα ειναι αληθεια.
Άσε κατάλαβα...ο επενδυτικος μου συμβουλος ειανι η χριστινα.
Μην ντρεπεσαι,σε ολους τους παντρεμενους συμβαινει,απλα καποιοι δεν το παραδεχονταιντρεπομαι αλλα ειναι αληθεια.
και εμεις ντρεπομαστε για σενα , βασικα σε λυπομαστε , αλλα ας πουμε ντρεπομαστε μερες που ειναιντρεπομαι αλλα ειναι αληθεια.
ποτε χωριζεις ειπαμε?και εμεις ντρεπομαστε για σενα , βασικα σε λυπομαστε , αλλα ας πουμε ντρεπομαστε μερες που ειναι
Μερες που ειναι εννοεις το οτι μπορεσε τελικα να αλλαξει αβαταρ με την βοηθεια 7 ατομων ο Ατενεζος(και το γιορταζουμε) ε?Γιατι οι γιορτες παει περασανκαι εμεις ντρεπομαστε για σενα , βασικα σε λυπομαστε , αλλα ας πουμε ντρεπομαστε μερες που ειναι
Κάτσε να ξεστολίσουν πρώτα...ποτε χωριζεις ειπαμε?
θες να ερθεις να κλαιτε μαζι ?ποτε χωριζεις ειπαμε?
Στον βάρο το έγραψε...Μερες που ειναι εννοεις το οτι μπορεσε τελικα να αλλαξει αβαταρ με την βοηθεια 7 ατομων ο Ατενεζος(και το γιορταζουμε) ε?Γιατι οι γιορτες παει περασαν
μετα τον 5ο καφε ανεβαινουν τα αντανακλαστικα τουΣτον βάρο το έγραψε...
γιορταζουμε για το κατορθωμα του αθηναιου,αυτο εγραψε ο ανθρωπος.Στον βάρο το έγραψε...
θα ερθω με αθηναιο να βοηθησουμε στη μετακομιση.θες να ερθεις να κλαιτε μαζι ?
Ναι το καταλαβα,απλα εσπευσα να θυμισω τα χθεσινα χαϊρια καποιου μελουςΣτον βάρο το έγραψε...
θα της τα ετοιμασει η Πινεζα , αυτο της κανει εξω φρενων που βαζω την πινεζα και τους μαζευει τα ρουχαγιορταζουμε για το κατορθωμα του αθηναιου,αυτο εγραψε ο ανθρωπος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα ερθω με αθηναιο να βοηθησουμε στη μετακομιση.
Όχι, δεν έγραψε αυτό.γιορταζουμε για το κατορθωμα του αθηναιου,αυτο εγραψε ο ανθρωπος.
εγω δεν εχω πινεζα αν ειχα θα με ευχαριστουσε που δεν θα τα μαζευα εγω.θα της τα ετοιμασει η Πινεζα , αυτο της κανει εξω φρενων που βαζω την πινεζα και τους μαζευει τα ρουχα
τριχες.Όχι, δεν έγραψε αυτό.
τριχες.
Επιτελουςγιορταζουμε για το κατορθωμα του αθηναιου,αυτο εγραψε ο ανθρωπος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα ερθω με αθηναιο να βοηθησουμε στη μετακομιση.
Φερε το Σαξο απ εξω να πω οτι ειναι δικο μου , να το δεις να καιγεταιο Χαρτοπολεμος ΔΕΝ θα χωρισει...εικαζω οτι θα την κανει και μανουλα..2 μηνες μας πρηζει τις ΠΟΥΤΣΕΣ οτι χωριζει αλλα οταν κλεινεται στους τοιχους της μεζονετας του και χανει στην ρουλετα ερχεται στα ισια του
Αυτο εγραψα,το "μερες που ειναι" χρησιμοποιησα για το "αστειο",αφου περασαν οι γιορτες,το μεγαλυτερο γεγονος που αξιζει την προσοχη,τον θαυμασμο και την εκπληξη μας ειναι η θεαματικη βελτιωση του Αθηναιου σε τεχνολογικα θεματαΌχι, δεν έγραψε αυτό.
ΚατσαρεςΕίναι η τελευταία σου κουβέντα αυτή?