Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
να γινει καλα;πολλες εχουμε κανει δουλιτσα καλη με τον ασθενη
εχει πισωγυρισματα η αληθεια ειναι αλλα μην ξεχνατε πως ηταν οταν πρωτο μπηκε...με το συμπάθιο, δεν αμφισβητώ την εμπειρία και τις γνώσεις του προσωπικού, αλλά δεν φαίνεται η καλή δουλειά στο συγκεκριμένο δοκίμιο προς το παρόν...![]()
![]()
![]()
![]()
Το εργαστήριο ανάλυσης είναι πιστοποιημένο.τον ξερεις? γιατι εμενα η μαμα μου μου ελεγε να μην εμπιστευομαι αγνωστους!!!
ολες οι περιπτωσεις που εχουμε εδω ειναι ειδικεςμε το συμπάθιο, δεν αμφισβητώ την εμπειρία και τις γνώσεις του προσωπικού, αλλά δεν φαίνεται η καλή δουλειά στο συγκεκριμένο δοκίμιο προς το παρόν...![]()
![]()
![]()
![]()
ελα σε περιμενα εχουμε μια κριση του σαικουληολες οι περιπτωσεις που εχουμε εδω ειναι ειδικες
τα απλα περιστατικα δεν τα αναλαμβανουμε
ερχεται ο ΔΟΚΤΟΡ ΝΙΠΛΗΣ επιτελους..σαικο ετοιμασου για νεα προσεγγιση και νεα θεραπευτικα πρωκτοκωλα
εχει πισωγυρισματα η αληθεια ειναι αλλα μην ξεχνατε πως ηταν οταν πρωτο μπηκε...
ερχεται ο ΔΟΚΤΟΡ ΝΙΠΛΗΣ επιτελους..σαικο ετοιμασου για νεα προσεγγιση και νεα θεραπευτικα πρωκτοκωλα
ο τεντυς ειναι ευκολη περιπτωση ο σαικοκιλλερ μας τα χαλα..πιστευει οτι ειναι εξω και πινει καφε![]()
τι εχουμε εδω συναδελφε ?
μηπως να ανατρεξουμε στο αρχειο για κατευθυνση ?
γιατι την τελευταια φορα που ειδα κρος ηταν στον Σχηματάρι στην πιστα
αρα λειτουργει η θεραπεια , νομιζει οτι ειναι εξω αλλα ειναι μέσαο τεντυς ειναι ευκολη περιπτωση ο σαικοκιλλερ μας τα χαλα..πιστευει οτι ειναι εξω και πινει καφε![]()
ο τεντυς ειναι ευκολη περιπτωση ο σαικοκιλλερ μας τα χαλα..πιστευει οτι ειναι εξω και πινει καφε![]()
Πότε θα έρθει επίσκεψη το Μαράκι ?
ησυχασε καλε μου ασθενη ολα καλα θα πανε
αφησατε σεκιουριτα στη πυλη και τα εκανε πουτανα,μπατε σκυλοι και αυτος κομαται.![]()
τι εχουμε εδω συναδελφε ?
μηπως να ανατρεξουμε στο αρχειο για κατευθυνση ?
γιατι την τελευταια φορα που ειδα κρος ηταν στο Σχηματάρι στην πιστα
αυτος ο σινς απορώ τι κανει στην πυλη , ΑΠΟΡΩαφησατε σεκιουριτα στη πυλη και τα εκανε πουτανα,μπατε σκυλοι και αυτος κομαται.![]()
![]()
![]()