Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Αυξηστε την δοση στον ασθενη , αρχιζει και παραληρει.μονο προαυλιο, ή παει και.... στα μπανια??? (με σαπουνι)
Αυξηστε την δοση στον ασθενη , αρχιζει και παραληρει.μονο προαυλιο, ή παει και.... στα μπανια??? (με σαπουνι)
Δεν λεω ψεμματα γιατρε, οριστε και αποδειξεις για το οτι ειμαι εξω νομιμα και πινω καφεδακι με τα χαρτια μου.μην κανεις πισωγυρισματα μην ΚΑΝΕΙΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εννοειται αυτο ειμαστε καλο τημ
Γιατι καλε, φταιω που θυγω το θεμα καθαριωτητας στους χωρους εγκλισμου????Αυξηστε την δοση στον ασθενη , αρχιζει και παραληρει.
περιμενω ντοκτορ Νιπλη να συνεδριασουμε ησυχως να σου δειξουμε ενα διαδρομο με πολλα φωταΔεν λεω ψεμματα γιατρε, οριστε και αποδειξεις για το οτι ειμαι εξω νομιμα και πινω καφεδακι με τα χαρτια μου.
να φέρουν και τον μένιο φουρθ. θείο, να κάνουν παρέα καλήτον εχει μπουζουριασει ηδη αυτον ο αθηναιο...3 υπογα αριστερα
του ξηγιετε φυστικι
τον γαμιολη τον ΜΕΝΙΟ θα του κανω πολυ επιθετικη θεραπεια...να φέρουν και τον μένιο φουρθ. θείο, να κάνουν παρέα καλή
Γεμάτη βλέπω η απόστολου Παύλου τυπε σήμεραΔεν λεω ψεμματα γιατρε, οριστε και αποδειξεις για το οτι ειμαι εξω νομιμα και πινω καφεδακι με τα χαρτια μου.
Βγηκα για καφε 5 η ωρα το πρωι κυριε.Γεμάτη βλέπω η απόστολου Παύλου τυπε σήμερα
καφε με συνοδευτικο........ πατσα 5 τα χαραματα?Βγηκα για καφε 5 η ωρα το πρωι κυριε.
Βλεπω τους γιατρους να αποφευγουν τον νεο ασθενη.καφε με συνοδευτικο........ πατσα 5 τα χαραματα?
θα με δεσουνε κιολας???Βλεπω τους γιατρους να αποφευγουν τον νεο ασθενη.![]()
που ειναι ο ΠΡΙΓΚΗΨ;ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ
Δεν ξερω δεσποινις μου, περιμενετε στην αιθουσα αναμονης μεχρι να σας αναλαβουν.θα με δεσουνε κιολας???
Έμαθα οτι βάζετε τα φάρμακα εκεί μέσα σε σκόνη.Θα σας μαλώσω.
Γιατί δεν φάγατε το ζελεδάκι σας σήμερα;![]()
Αυτό ονομάζεται “Δόση εφόδου”Θα σου δώσουμε όλη την καρτέλα για να είμαστε σίγουροι αν δεν ανταποκριθείς άμεσα στη δοσολογία θα βάλουμε και την συσκευασία
ειναι μελος επιστημονικης ομαδας του μπου αλλα καπου θα γαμαει μαλλον τοσες μερες..οσο για τον σαικοπαθ το προαυλιο το βλεπει δρομο δεν ειναι τελειως καλα ακοματυος αφήνετε και βγαίνουν βόλτα??![]()
![]()
![]()
....προχωρα εφοδευων!!!!Αυτό ονομάζεται “Δόση εφόδου”
κατσε ρε φιλε εχουμε ειδικο στα προβοσκιδουχαΟ τριχασμός της προσωπικότητος θα σας στοιχήσει λίγο παραπάνω, αλλά θα σας κάνουμε έκπτωση.![]()