PoustraCross
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2018
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
ανα ειναι υποθετο, δωστε μου διπλη δοση να με πιασει καλα!!Σε υπόθετο θα σ αρέσει
ανα ειναι υποθετο, δωστε μου διπλη δοση να με πιασει καλα!!Σε υπόθετο θα σ αρέσει
ειναι σοβαρη περιπτωση δεν "τον εχω" πιστευω
Συγνωμη Κ. Μπαμπηνιωτη!Και μπούστης και αγράμματος.
Καλημέρα τύποι έχουμε και Μότο κρος στο νήμα ;![]()
Θα σου δώσουμε όλη την καρτέλα για να είμαστε σίγουροι αν δεν ανταποκριθείς άμεσα στη δοσολογία θα βάλουμε και την συσκευασίαανα ειναι υποθετο, δωστε μου διπλη δοση να με πιασει καλα!!
αυριο το σουβλισμα ρε αθηναιοΤΕΛΟΣ τα ημιμετρα....η θεραπεια περιλαμβανει σουβλισμα με σειρα μυοχαλαρωτικων ΜΑΖΙ με βενζοδιαπινες και ενα και ΕΝΑ λεγω αραπη δωρο προσφορα του καταστηματος
....οτι βαζεις "καλο ειναι" που λεει και ο σοφος λαος!!!Θα σου δώσουμε όλη την καρτέλα για να είμαστε σίγουροι αν δεν ανταποκριθείς άμεσα στη δοσολογία θα βάλουμε και την συσκευασία
ολα για τον ασθενη ΟΛΑαυριο το σουβλισμα ρε αθηναιο![]()
![]()
![]()
δηλωσε γιατρος αλεξη το καλο που σου θελω...Τι γινεται εδω?
κυριε κυριε..... αυτα τα παιδια με πειραζουνε!!!Τι γινεται εδω?
Λέω να μην την ξεκινήσουμε κατευθείαν στα βαθιά με αραπηδες για αρχή υποθετα μετά πρωκτική τάπα και βλέπουμεΤΕΛΟΣ τα ημιμετρα....η θεραπεια περιλαμβανει σουβλισμα με σειρα μυοχαλαρωτικων ΜΑΖΙ με βενζοδιαπινες και ενα και ΕΝΑ λεγω αραπη δωρο προσφορα του καταστηματος
ενταξει αγαπητε θα ακολουθηθει το δικο σας θεραπευτικο πρωτοκωλοΛέω να μην την ξεκινήσουμε κατευθείαν στα βαθιά με αραπηδες για αρχή υποθετα μετά πρωκτική τάπα και βλέπουμε
Ο μακαριτης ο παππούς μου, μου το ελεγε να γινω γιατρος αλλά δεν τον ακουσα. Σημερα θα ημουνα γυναικολογος και θα εβλεπα μουνιά ολη μερα ενω τωρα με το δικηγοριλικι βλεπω μουνοπανα ολη μεραδηλωσε γιατρος αλεξη το καλο που σου θελω...
τι να κλασει μια ταπα γιατρεμου....εδω η περιπτωση ειναι βαριαΛέω να μην την ξεκινήσουμε κατευθείαν στα βαθιά με αραπηδες για αρχή υποθετα μετά πρωκτική τάπα και βλέπουμε
Δεν θα τα ειχες σιχαθει ομως ολη μερα???Ο μακαριτης ο παππούς μου, μου το ελεγε να γινω γιατρος αλλά δεν τον ακουσα. Σημερα θα ημουνα γυναικολογος και θα εβλεπα μουνιά ολη μερα ενω τωρα με το δικηγοριλικι βλεπω μουνοπανα ολη μερα
Συγνωμη Κ. Μπαμπηνιωτη!
θα ανοιξει γυναικολογικη πτερυγα ο αγιος...θα προσληφθεις αμμεσαΟ μακαριτης ο παππούς μου, μου το ελεγε να γινω γιατρος αλλά δεν τον ακουσα. Σημερα θα ημουνα γυναικολογος και θα εβλεπα μουνιά ολη μερα ενω τωρα με το δικηγοριλικι βλεπω μουνοπανα ολη μερα