TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
ΕΧΕΙ και χρημαγιατι δεν εισαι ρεμαλι,τεμπελης και μουνοπανο
ΕΧΕΙ και χρημαγιατι δεν εισαι ρεμαλι,τεμπελης και μουνοπανο
αχχχ ναι βρε γμτ, και εγω που ειμαι αριστερη, τιποτα δεν περνω!! (απο επιδοματα εννοω!)εγω γιατι δεν παιρνω επιδοματα γαμω την πουτανα μου.
Όξω μπούστη.αχχχ ναι βρε γμτ, και εγω που ειμαι αριστερη, τιποτα δεν περνω!! (απο επιδοματα εννοω!)
Μηπως πρεπει να διεκδικησω κανενα?
ελα βρεε τωρααα!! μην τρελενεσε πασχαλιατικα!!!Όξω μπούστη.
Στου ποδολάγνου γρήγορααααααελα βρεε τωρααα!! μην τρελενεσε πασχαλιατικα!!!
εεεε αυτο τωρα ειναι διακριση που κανεις!!!Στου ποδολάγνου γρήγοραααααα
Θα ξαναμπεις οταν αποφασισεις αμα εισαι πουστρα ή cross.εεεε αυτο τωρα ειναι διακριση που κανεις!!!
ασε που στου podolagnos ολο αηδιαστικες φωτος ανεβαζει!!!
εεεε αυτο τωρα ειναι διακριση που κανεις!!!
ασε που στου podolagnos ολο αηδιαστικες φωτος ανεβαζει!!!
Γιατι βρεεε, μπορουνε να υφιστανταιι και τα δυο!Θα ξαναμπεις οταν αποφασισεις αμα εισαι πουστρα ή cross.
Προφανές!θεματακι με διχασμενη προσωπικοτητα
Στον κυριο Saint για εισαγωγη, εχει αδειασει ενα κελι απο μενα, πηρα εξιτηριο.Γιατι βρεεε, μπορουνε να υφιστανταιι και τα δυο!
Δεν ειναι το ιδιο, το ενα εχει να κανει με την ψυχοσυνθεση και το αλλο με το ενδυματολογικο!
Συγνώμη αφεντικό. Ποιό δωμάτιο να πω να σας ετοιμάσουν για το δοκιμαστικό;Μη διώχνεις τους πελάτες ρε μπινέ!
Γιατι βρεεε, μπορουνε να υφιστανταιι και τα δυο!
Δεν ειναι το ιδιο, το ενα εχει να κανει με την ψυχοσυνθεση και το αλλο με το ενδυματολογικο!
δεν ειναι κελι ειναι θαλαμος κυριε..Στον κυριο Saint για εισαγωγη, εχει αδειασει ενα κελι απο μενα, πηρα εξιτηριο.
Στον κυριο Saint για εισαγωγη, εχει αδειασει ενα κελι απο μενα, πηρα εξιτηριο.
Δεν ξερω αν εχει συμβει πλαστογραφια αλλα εγω εχω εξιτηριο με την υπογραφη σας πανω.Δεν θυμάμαι να έχω υπογράψει το εξιτήριο σας.![]()