Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.560
- Πόντοι
- 12.756
θα μας παρει το σπιτι και θα μας αφησει μονο την πορταμε τον Κούλη είναι νωρίς ακόμη για ξεκλείδωτες πόρτες...
θα μας παρει το σπιτι και θα μας αφησει μονο την πορταμε τον Κούλη είναι νωρίς ακόμη για ξεκλείδωτες πόρτες...
mono o trουμπακης κοιμαται χωρις πορτα.με τον Κούλη είναι νωρίς ακόμη για ξεκλείδωτες πόρτες...
αυτος μας εκλεισε μεσα στα σπιτια δεν χρειαζεται να κλειδωνουμεμε τον Κούλη είναι νωρίς ακόμη για ξεκλείδωτες πόρτες...
Αφού δεν ήπιε και Μπλου Κουρακάο πάλι καλά να λες.λιωμα θα ειναι ακομα ο Πουση
μπακαρντι κολα επινε, λες και ειναι σε παρτυ της ΟΝΝΕΔ
lew na εφαγε και δαχτυλο στο μεθυσι του απανω.λιωμα θα ειναι ακομα ο Πουση
μπακαρντι κολα επινε, λες και ειναι σε παρτυ της ΟΝΝΕΔ
σιγουρο αυτο , σιγουροlew na εφαγε και δαχτυλο στο μεθυσι του απανω.![]()
![]()
![]()
Οι κομμουνισται είναι ανοιχτόμυαλοι.lew na εφαγε και δαχτυλο στο μεθυσι του απανω.![]()
![]()
![]()
Καλό μήνα και καλή Ανάσταση Αθηναίο. Σου εύχομαι να έχεις όλα τα λαγκαβούλιν του κόζμου.Καλο Μηνα![]()
Οι κομμουνισται είναι ανοιχτόμυαλοι.
Έτσι είναι οι κομμουνιστές. λίγο επίδομα, λίγο κρασί και τα αγόρια τους.είναι κομμουνιστής ο βαγώνης δλδ?
με τόσα επιδόματα που παίρνει...???![]()
εγω γιατι δεν παιρνω επιδοματα γαμω την πουτανα μου.είναι κομμουνιστής ο βαγώνης δλδ?
με τόσα επιδόματα που παίρνει...???![]()
γιατι δεν εισαι ρεμαλι,τεμπελης και μουνοπανοεγω γιατι δεν παιρνω επιδοματα γαμω την πουτανα μου.
Το επιδοματάκι πάει παρέα με δαχτυλάκι. Επιλογή σου.εγω γιατι δεν παιρνω επιδοματα γαμω την πουτανα μου.
εγω γιατι δεν παιρνω επιδοματα γαμω την πουτανα μου.
![]()
![]()
μερες αγαπης![]()
αληθεια τωρα αλλαξες διακοπτη για να αναβει ο πυλωνας του δημου οποτε θες?![]()
![]()
μερες αγαπης![]()
ετσι εχασες το ποδηλατο το ειχες παρκαρει σε θεση αυτοκινητου.και που να δεις τους γείτονές μου θείο, πρωί πρωί.
στήνουν ραντάρ και μόλις αδειάσει μια θέση πάρκινγκ αναπληρώνεται πιο γρήγορα από την ταχύτητα του ήχου...