Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.683
- Πόντοι
- 6.056
το αφηνω πανω σου αγιεΠροφανές!
Αλλά αν δεν το θίξει ο ίδιος οικειοθελώς, θα πρέπει να ακολουθήσουμε την μέθοδο "Μυρωμένα Γιασεμιά".![]()
το αφηνω πανω σου αγιεΠροφανές!
Αλλά αν δεν το θίξει ο ίδιος οικειοθελώς, θα πρέπει να ακολουθήσουμε την μέθοδο "Μυρωμένα Γιασεμιά".![]()
Για καποιο λογο δεν το εχω και πολυ σε κακο αυτο με το κελι, γιατι για καποιο λογο ολοι μου λενε οτι αν με κλεισουν μεσα θα "περασω πολυ καλα". Τεινω να αλλαξω αποψη για τον εγκλισμο γενικα!δεν ειναι κελι ειναι θαλαμος κυριε..
Δεν ξερω αν εχει συμβει πλαστογραφια αλλα εγω εχω εξιτηριο με την υπογραφη σας πανω.
Να απευθυνθειτε σε εισαγγελεα σε περιπτωση που δεν ειστε γνωστης της καταστασεως.
Τωρα με τη κριση που βρωμανε ολων τα χνωτα καθαρισα μονο με μια χηνα.Μάλιστα!
Και αν επιτρέπετε...
Πόσα σας ζήτησε ο ανεψιός μου για να σας το φέρει υπογεγραμμένο;![]()
οχι ρε μπαρμπα παραξηγησιςΜάλιστα!
Και αν επιτρέπετε...
Πόσα σας ζήτησε ο ανεψιός μου για να σας το φέρει υπογεγραμμένο;![]()
το αφηνω πανω σου αγιε
τον-τη-το.....Αφήστε τα χωρατά, και πάρτε ιστορικό από τον-την ασθενή.![]()
Για καποιο λογο δεν το εχω και πολυ σε κακο αυτο με το κελι, γιατι για καποιο λογο ολοι μου λενε οτι αν με κλεισουν μεσα θα "περασω πολυ καλα". Τεινω να αλλαξω αποψη για τον εγκλισμο γενικα!
Για να μου λενε ολοι ετσι, μπας και τον εχουμε παρεξηγημενο?
γραφει αργα με το δαχτυλο καθε πληκτρο την φορα να του ριξω μια μιρταζαπινη 30mg για αρχη?Αφήστε τα χωρατά, και πάρτε ιστορικό από τον-την ασθενή.![]()
Θα χασετε τον πελατη, εδω δηλωνει ετοιμος για εισαγωγη.Για καποιο λογο δεν το εχω και πολυ σε κακο αυτο με το κελι, γιατι για καποιο λογο ολοι μου λενε οτι αν με κλεισουν μεσα θα "περασω πολυ καλα". Τεινω να αλλαξω αποψη για τον εγκλισμο γενικα!
Για να μου λενε ολοι ετσι, μπας και τον εχουμε παρεξηγημενο?
μπουμπουνα τηνγραφει αργα με το δαχτυλο καθε πληκτρο την φορα να του ριξω μια μιρταζαπινη 30mg για αρχη?
γραφει αργα με το δαχτυλο καθε πληκτρο την φορα να του ριξω μια μιρταζαπινη 30mg για αρχη?
πως την χωρηγειτε???μπουμπουνα την
Σε υπόθετο θα σ αρέσειπως την χωρηγειτε???
τον-τη-το.....
ειναι σοβαρη περιπτωση δεν "τον εχω" πιστευωΔικός σας ασθενής είναι!
Αν τον κουράρω εγώ, τότε γιατί να σας πληρώνω;![]()
ολα εδω ειναι σε υποθετα...πως την χωρηγειτε???