PoustraCross
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2018
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
αχχχ αυτη τη θεραπεια θελωωωωω......κατσε ρε φιλε εχουμε ειδικο στα προβοσκιδουχα![]()
αχχχ αυτη τη θεραπεια θελωωωωω......κατσε ρε φιλε εχουμε ειδικο στα προβοσκιδουχα![]()
εχω θεραπεια ΕΧΩ θεραπεια για τον Γλομπεαρχη..περιλαμβανει συνδυασμο φαρμακων,ηλεκτροσοκ και βοιδοπουτσεςκατσε ρε φιλε εχουμε ειδικο στα προβοσκιδουχα![]()
Έμαθα οτι βάζετε τα φάρμακα εκεί μέσα σε σκόνη.![]()
Οταν επιστρεψετε θα εχετε μια δυσαρεστη εκπληξη κυριε. Με μια χηνα καθαρισα. Εχει πολυ ηλιοφανεια σημερα.ειναι μελος επιστημονικης ομαδας του μπου αλλα καπου θα γαμαει μαλλον τοσες μερες..οσο για τον σαικοπαθ το προαυλιο το βλεπει δρομο δεν ειναι τελειως καλα ακομα
δεν τα παιρνει κανεις στην κλινικη ειμεθα ταγμενοι στην επιστημη και να σας κανουμε καλα βεβαιως βεβαιως..προσεχε ΠΡΟΣΕΧΕ θα σε βαλω ιδιο δωματιο με τον ΤεντυΟταν επιστρεψετε θα εχετε μια δυσσαρεστη εκπληξηξ κυριε. Με μια χηνα καθαρισα. Εχει πολυ ηλιοφανεια σημερα.
κατσε ρε φιλε εχουμε ειδικο στα προβοσκιδουχα![]()
....σωστα!!! οτι ειναι μαυρο και τρωγεται ειανι καλο!!!Καλώς.
Κανείς δεν θα σας ανγκάσει να το φάτε με το ζόρι.
Πάρτε ένα σοκολατάκι.![]()
να φοβηθω????δεν τα παιρνει κανεις στην κλινικη ειμεθα ταγμενοι στην επιστημη και να σας κανουμε καλα βεβαιως βεβαιως..προσεχε ΠΡΟΣΕΧΕ θα σε βαλω ιδιο δωματιο με τον Τεντυ
....σωστα!!! οτι ειναι μαυρο και τρωγεται ειανι καλο!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
να φοβηθω????
ο σαικο πρεπει να φοβηθει....σωστα!!! οτι ειναι μαυρο και τρωγεται ειανι καλο!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
να φοβηθω????
Τωρα ειναι αργα εχω χαρτι υπογεγραμμενο απο τον κυριο Saint.δεν τα παιρνει κανεις στην κλινικη ειμεθα ταγμενοι στην επιστημη και να σας κανουμε καλα βεβαιως βεβαιως..προσεχε ΠΡΟΣΕΧΕ θα σε βαλω ιδιο δωματιο με τον Τεντυ
ο διευθυντης δεν κανει τετοια εχει παρει τα μετρα τουΤωρα ειναι αργα εχω χαρτι υπογεγραμμενο απο τον κυριο Saint.
Ασχοληθειτε με την δεσποινις cross σας παρακαλω πολυ.
κυρια ειναι...ειναι παντρεμενοςΤωρα ειναι αργα εχω χαρτι υπογεγραμμενο απο τον κυριο Saint.
Ασχοληθειτε με την δεσποινις cross σας παρακαλω πολυ.
Τα παραπονα σας στον εισαγγελεα.ο διευθυντης δεν κανει τετοια εχει παρει τα μετρα του
περιμενω Δοκτωρ Νιπλη και θα αποφασισωμεν με σας κυριε σαικοΤα παραπονα σας στον εισαγγελεα.
Εγω λεω να ερθετε θησειο να πιουμε καφεδακι, εχει ωραιο καιρο σημερα.περιμενω Δοκτωρ Νιπλη και θα αποφασισωμεν με σας κυριε σαικο
Ευχαριστώ τα μάλα. Θα σας εμπιστευτώ.Καλώς.
Κανείς δεν θα σας ανγκάσει να το φάτε με το ζόρι.
Πάρτε ένα σοκολατάκι.![]()
περιμενω Δοκτωρ Νιπλη και θα αποφασισωμεν με σας κυριε σαικο
να γινει καλα;πολλες εχουμε κανει δουλιτσα καλη με τον ασθενητι πιθανότητες υπάρχουν?![]()
τον ξερεις? γιατι εμενα η μαμα μου μου ελεγε να μην εμπιστευομαι αγνωστους!!!Ευχαριστώ τα μάλα. Θα σας εμπιστευτώ.
![]()
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
[et_pb_fullwidth_slider _builder_version=3.0.51 show_arrows=on show_pagination=on parallax=off parallax_method=arclabs.eu