baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.831
- Πόντοι
- 6.035
μλκ κοιτα σημερα να μην εχουμε φωτισμο στο δημο με τι μαλακιες που εκανες.τον εχω τσιμπισει πολλες φορες να αυνανιζεται μεσα στο φυλακιο της πισω πυλης
μλκ κοιτα σημερα να μην εχουμε φωτισμο στο δημο με τι μαλακιες που εκανες.τον εχω τσιμπισει πολλες φορες να αυνανιζεται μεσα στο φυλακιο της πισω πυλης
Πότε θα έρθει επίσκεψη το Μαράκι ?
γι αυτο ειχε παραπονεθεί για τενοντίτιδα και ελεγε μαλακιες οτι ειναι απο το πολυ λαπτοπτον εχω τσιμπισει πολλες φορες να αυνανιζεται μεσα στο φυλακιο της πισω πυλης
ποσες φορες την μερα σκεφτεσαι οτι το πλουσιο μοντελο σου ξεκωλιαζει το Μαρακι και το ξεφτιλίζει ?
Ο ερως μου για το μαρακι ηττον πλατωνικος. Δεν εκανα ποτε τετοιες προστυχες σκεψεις.ποσες φορες την μερα σκεφτεσαι οτι το πλουσιο μοντελο σου ξεκωλιαζει το Μαρακι και το ξεφτιλίζει ?
μαλιστα, ποσες φορες τον εχεις παιξει για παρτυ της ?Ο ερως μου για το μαρακι ηττον πλατωνικος. Δεν εκανα ποτε τετοιες προστυχες σκεψεις.
Καμια.μαλιστα, ποσες φορες τον εχεις παιξει για παρτυ της ?
λαστιχο τον εχει κανει ΛΑΣΤΙΧΟμαλιστα, ποσες φορες τον εχεις παιξει για παρτυ της ?
Καμια.
μάλιστα , ποσες φορες εχεις διακτυλιαστει και σκεφτοσουν οτι στο εκανε το Μαράκι ?
μλκ πηγα μπαζαρ τι παρακμη ειναι αυτη.λαστιχο τον εχει κανει ΛΑΣΤΙΧΟ
το χειροτερο σουπερ μαρκετ μια φορα πριν χρονια πηγα και ποτε ξαναμλκ πηγα μπαζαρ τι παρακμη ειναι αυτη.![]()
![]()
![]()
νομιζεις εχουμε χρόνο να βλεπουμε τα βιντεακια που ανεβάζεις ?
ελαχιστα πραγματα και δεν μπορουσα να τα βρω στο 5 επι 5 που ειναι το καταστημα.το χειροτερο σουπερ μαρκετ μια φορα πριν χρονια πηγα και ποτε ξανα
Έχει προσφορά 1 λαγκαβουλιν +1 δώρο.το χειροτερο σουπερ μαρκετ μια φορα πριν χρονια πηγα και ποτε ξανα
νομιζεις εχουμε χρόνο να βλεπουμε τα βιντεακια που ανεβάζεις ?
ειμαστε επαγγελματίες εδω
καλυτερα να πηγαινες Σχιστο παζάρι, πιο κυριλέ ειναιμλκ πηγα μπαζαρ τι παρακμη ειναι αυτη.![]()
![]()
![]()
σκλαβενιτης,μαρκετ ιν οι μικρες φαρμες του βουνου που εχει δικη του μαρκα ειναι φοβερη..και τελος Βασιλοπουλοελαχιστα πραγματα και δεν μπορουσα να τα βρω στο 5 επι 5 που ειναι το καταστημα.![]()
αρχιδια απο το e-fresh το βρηκε η κυρα 63 ευρω και οι αλλοι το ειχαν 68Έχει προσφορά 1 λαγκαβουλιν +1 δώρο.![]()