athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.272
- Πόντοι
- 12.756
να ξερεις απο χθες εχει μπει στις απαγορευμενες λεξεις το ηλεκτρικο ρευμα..Και την δεη![]()
![Undecided :undecided: :undecided:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/undecided.gif)
να ξερεις απο χθες εχει μπει στις απαγορευμενες λεξεις το ηλεκτρικο ρευμα..Και την δεη![]()
επρεπε να μας ειχες ακουσει και να ειχες σηκωσει τα λεφτα πιο νωριςισχυει...με κατεστρεψε...παει σκυλι,χβοχ![]()
![]()
Τράβα από τον αναπτήρα του σάχο τώρα που έγινε τούμπανονα ξερεις απο χθες εχει μπει στις απαγορευμενες λεξεις το ηλεκτρικο ρευμα..![]()
Για το σαξο τα λες αυτα ρε ανεπροκοπε?Θα το πληγωσεις και δεν θα παιρνει ουτε μπρος.Μιζα παει καλα?Καρβουνακια αλλαξες?Αντλια βενζινης?Πολλαπλασιαστεςισχυει...με κατεστρεψε...παει σκυλι,χβοχ![]()
![]()
ναι αλλα σαξο θα εμενε ρημαδι ...η κυρα δεν θα μου εδινε το δικο της απο τηνζοχαδα της και θα ειχα μονο της δουλειαςεπρεπε να μας ειχες ακουσει και να ειχες σηκωσει τα λεφτα πιο νωρις
θα ελεγες ατυχια αγαπη μου , δεν με παει , με εχουν φαει τα μουνια στο μπου στην γρουσουζια επειδη σε αγαπαω και δεν παω με πουτανες , ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ , ειδικα ο Ρεζ
ο πουσυ αν κανονισεις να μπει θα στα ανει δωρο,το x box mpoyka το σκυλι οτι βρει σε αυλι.ισχυει...με κατεστρεψε...παει σκυλι,χβοχ![]()
![]()
Τράβα από τον αναπτήρα του σάχο τώρα που έγινε τούμπανο
ρε συ καροτσα σασμαν τιμονι και μηχανη εχουν μεινει ιδια..τα αλλα ολα κομπλε αλλαγη καινουριαΓια το σαξο τα λες αυτα ρε ανεπροκοπε?Θα το πληγωσεις και δεν θα παιρνει ουτε μπρος.Μιζα παει καλα?Καρβουνακια αλλαξες?Αντλια βενζινης?Πολλαπλασιαστες![]()
θα στο εδινε βρε μαλακα , αφου σε αγαπαειναι αλλα σαξο θα εμενε ρημαδι ...η κυρα δεν θα μου εδινε το δικο της απο τηνζοχαδα της και θα ειχα μονο της δουλειας![]()
![]()
![]()
πρεπει να την πεισεις να πουλησει το αμαξι της,δεν σηκωνει 3 ολοκαινουρια ενα νοικοκυριο.ναι αλλα σαξο θα εμενε ρημαδι ...η κυρα δεν θα μου εδινε το δικο της απο τηνζοχαδα της και θα ειχα μονο της δουλειας![]()
![]()
![]()
Τωρα αμα σου πω οτι εισαι μαλακας θα με παρεξηγησειςρε συ καροτσα σασμαν τιμονι και μηχανη εχουν μεινει ιδια..τα αλλα ολα κομπλε αλλαγη καινουρια![]()
ναι αλλα σαν γυναικα και αυτη πρηζει μπαλες..αρα θα μου τα επρηζεθα στο εδινε βρε μαλακα , αφου σε αγαπαει
Δικηγορο ειχε ως τωρα,αλλα μετα τα χθεσινα δεν βλεπω να τον εκπροσωπειθα στο εδινε βρε μαλακα , αφου σε αγαπαει
Αν δεν στο εδινε , εκβιασμο οτι δεν σε αγαπαει και διαζυγιο Κουλη με 2 κλικ
μονο εγω εχω λαχειο.ναι αλλα σαν γυναικα και αυτη πρηζει μπαλες..αρα θα μου τα επρηζε![]()
ε και ? θα ερχουσαν εδω να ξεσπας στον Αλεξ71ναι αλλα σαν γυναικα και αυτη πρηζει μπαλες..αρα θα μου τα επρηζε![]()
το αμαξι για μενα σημαινει πολλα το συγκεκριμενο..το εχω εξηγησει στον νιπλη γιατι και αυτος μου τα εχωνε...θα το κρατησω μεχρι τελους..και καινουριο να παρω αυτο θα μεινειΤωρα αμα σου πω οτι εισαι μαλακας θα με παρεξηγησεις![]()
ναι γιατι δεν εχει καταλαβει οτι ειστε ζευγαριμονο εγω εχω λαχειο.![]()
Ρε τυπε με 80000 χλμ και σε βαθος χρονου και βαρεσε διαλυση το αμαξι....δηλαδη αμα εκανες περισσοτερα θα βγαινανε τα ποδια σου απο κατω και θα φωναζες γιαμπανταμπαντου;ρε συ καροτσα σασμαν τιμονι και μηχανη εχουν μεινει ιδια..τα αλλα ολα κομπλε αλλαγη καινουρια![]()
ναι αλλα ποιος θα παιρνει καθε εβδομαδα καινουργια παπουτσια ? ο ΑθηναιοςΡε τυπε με 80000 χλμ και σε βαθος χρονου και βαρεσε διαλυση το αμαξι....δηλαδη αμα εκανες περισσοτερα θα βγαινανε τα ποδια σου απο κατω και θα φωναζες γιαμπανταμπαντου;![]()