Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.641
- Πόντοι
- 6.056
χανγκοβερ θα εχει απο χθες που τα ετσουξεΓνωμη για Αλεξ κοταρα που κρυβεται μεχρι να σταματησουμε να τον μπαχαλευουμε.....
χανγκοβερ θα εχει απο χθες που τα ετσουξεΓνωμη για Αλεξ κοταρα που κρυβεται μεχρι να σταματησουμε να τον μπαχαλευουμε.....
θα φερω και μπουμπλικια με ουισκι να ανοιξουμε στον νικητη.Παρασκευη η ΣΚ θα τεσταριστει.....
ετσι , ετσι μωρη γαμιολα , τα εργαλεια μονο ΠΣΚ βγαινουν !!!πσκ ...
φερε και μια σακουλιτσα κολυβα να ειμαστε ετοιμοιθα φερω και μπουμπλικια με ουισκι να ανοιξουμε στον νικητη.
μαλακα πλεον θα το προσεχω λες και εχω μπεμπα...τριτο αμαξι πλεονετσι , ετσι μωρη γαμιολα , τα εργαλεια μονο ΠΣΚ βγαινουν !!!
ειναι χομπι η γρηγορη οδηγηση δεν ειναι αγγαρεια
Πανω απο 3χιλ στροφες δεν νομιζω να δινει,θα κανει οικονομια καυσιμου,χαλασε και η επιλογη ecoπεριμενει να βραδιασει τυπε να κοψει η κινηση , μην μπουκωσει το εργαλειο σταματα-ξεκινα
εγω λεω οταν το οδηγας να φορας και κρανος , να ψαρωνουν ολοιμαλακα πλεον θα το προσεχω λες και εχω μπεμπα...τριτο αμαξι πλεον
τραβα πιες κανα τσιπουρο ρε χαμενε που θες και ουισκαρεςθα φερω και μπουμπλικια με ουισκι να ανοιξουμε στον νικητη.
στις γραντζουνιες βαζεις μπλανκο?μαλακα πλεον θα το προσεχω λες και εχω μπεμπα...τριτο αμαξι πλεον
Tα αλλα τι ειναι?Τιποτα απο τα τζαμπομαλακα πλεον θα το προσεχω λες και εχω μπεμπα...τριτο αμαξι πλεον
δεν πινω σορρυ.τραβα πιες κανα τσιπουρο ρε χαμενε που θες και ουισκαρες
τι μπλανκο ρε μαλακα;για να το πεταξες το κανεις ρε γαμημενε...ετσι και σε πετυχω με μπλανκο στο αμαξι θα σε ξεφτυλισω στο πανελληνιο να ξεςστις γραντζουνιες βαζεις μπλανκο?
στις 7.200 εχει την ροπη , με 3χιλ απλα παρκαρειΠανω απο 3χιλ στροφες δεν νομιζω να δινει,θα κανει οικονομια καυσιμου,χαλασε και η επιλογη eco
τι πινεις πασα μου;δεν πινω σορρυ.
οτομπιανκι και ενα γιουγκοTα αλλα τι ειναι?Τιποτα απο τα τζαμπο
Υγ Ηρεμα ρωταω
Καλα εννοειται αμα ειναι να του ανοιξουμε και αλλα νηματα...σκεφτομουν Alex71 Προχωραμε!ξεφτιλας απιστευτος , να ξερεις εχει στραβωσει παρα πολυ που δεν διεγραψαν το νημα , δεν το περιμενε
τι μπλανκο ρε μαλακα;για να το πεταξες το κανεις ρε γαμημενε...ετσι και σε πετυχω με μπλανκο στο αμαξι θα σε ξεφτυλισω στο πανελληνιο να ξες
δεν πινω δεν καπνιζω.τι πινεις πασα μου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οτομπιανκι και ενα γιουγκο
οπως εχεις εσυ τα κλεψιμαιικα ρε μαλακα εχω εγω το σαξο η οπως ο μπαρος το μποςστις 7.200 εχει την ροπη , με 3χιλ απλα παρκαρει
θα κανει μεγαλη μανουρα μετα με την διοικηση , θα ζαλισει τ αρχιδια σε κανα Αντι και θα μας γαμησει στα μπαν ο αλλος , δεν το εχει σε πολυΚαλα εννοειται αμα ειναι να του ανοιξουμε και αλλα νηματα...σκεφτομουν Alex71 Προχωραμε!
Που τα βρήκες αυτά τύπε? Αγόρασες από Ζανκλώντ?τι πινεις πασα μου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οτομπιανκι και ενα γιουγκο
φερε και μια σακουλιτσα κολυβα να ειμαστε ετοιμοι
αλεξ ο μαυρογυαλουρος του σαη ειπαμε.Καλα εννοειται αμα ειναι να του ανοιξουμε και αλλα νηματα...σκεφτομουν Alex71 Προχωραμε!