Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.442
- Πόντοι
- 12.756
θα μπει ο μουνης 2 η ωρα τη νυχτα να δεις και θα απανταει σε ασχετα μηνυματα και καλα δεν συμβαινει τιποτααλεξ ο μαυρογυαλουρος του σαη ειπαμε.![]()
![]()
![]()
θα μπει ο μουνης 2 η ωρα τη νυχτα να δεις και θα απανταει σε ασχετα μηνυματα και καλα δεν συμβαινει τιποτααλεξ ο μαυρογυαλουρος του σαη ειπαμε.![]()
![]()
![]()
δε ξερει ομως οτι θα περιμενωθα μπει ο μουνης 2 η ωρα τη νυχτα να δεις και θα απανταει σε ασχετα μηνυματα και καλα δεν συμβαινει τιποτα
σημερα θα περιμενω δεν την παταω.θα μπει ο μουνης 2 η ωρα τη νυχτα να δεις και θα απανταει σε ασχετα μηνυματα και καλα δεν συμβαινει τιποτα
δε ξερει ομως οτι θα περιμενω![]()
σιγα-σιγα μαλακες νυχτοφυλακες , κοψτε κατι που καθε βραδυ απο τις 22:00 κοιμαστε σαν τα βοδιασημερα θα περιμενω δεν την παταω.![]()
αν κοιμηθει η κυρα Μπαρου..να μπεις μουλωχτα απο κινητο αλλιως....σημερα θα περιμενω δεν την παταω.![]()
και χθες εδω ημουνσιγα-σιγα μαλακες νυχτοφυλακες , κοψτε κατι που καθε βραδυ απο τις 22:00 κοιμαστε σαν τα βοδια
αρχισαμε τα σχέδια .. καταλαβα , κανεις δεν θα ειναι μεσα παλι , μονο εγω και μινιμαλ να βαζει τζιφακιααν κοιμηθει η κυρα Μπαρου..να μπεις μουλωχτα απο κινητο αλλιως....![]()
![]()
![]()
Τυπε φοβαμαι μηπως πηγε να το κανει κανενα αεροπλανικο η κυρα και τον αφησε στον τοπο...μιλαει με κολομβια στο σκαιπ μετα θα μπει καυλωμενος
εχθες ησουν εδω γιατι ειχες 23 πιεση μικρηαν κοιμηθει η κυρα Μπαρου..να μπεις μουλωχτα απο κινητο αλλιως....![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και χθες εδω ημουν![]()
σημερα ειναι μπαλα ντει.αν κοιμηθει η κυρα Μπαρου..να μπεις μουλωχτα απο κινητο αλλιως....![]()
![]()
![]()
εσυ εισαι τεμπελοσκυλο και εχεις κανει την νυχτα μερα..εμεις ειμεθα παιδια του μοχθουαρχισαμε τα σχέδια .. καταλαβα , κανεις δεν θα ειναι μεσα παλι , μονο εγω και μινιμαλ να βαζει τζιφακια
Να σου τύχει κανένα έκτακτο αύριο κατά τις 6.30 να δω πως θα ξυπνήσεις...σημερα θα περιμενω δεν την παταω.![]()
δεν φταιω εγω που δουλευεις σαν το σκυλι για να πληρωνεις τα συνεργεια αυτοκινητωνεσυ εισαι τεμπελοσκυλο και εχεις κανει την νυχτα μερα..εμεις ειμεθα παιδια του μοχθου![]()
Περναω κι εγω να δω αν παιζει κανενας καφες στο μαγαζιαρχισαμε τα σχέδια .. καταλαβα , κανεις δεν θα ειναι μεσα παλι , μονο εγω και μινιμαλ να βαζει τζιφακια
χθες ειχα εκτακτο εκει που επεσε το κινητο.Να σου τύχει κανένα έκτακτο αύριο κατά τις 6.30 να δω πως θα ξυπνήσεις...
Και την δεηδεν φταιω εγω που δουλευεις σαν το σκυλι για να πληρωνεις τα συνεργεια αυτοκινητων
ισχυει...με κατεστρεψε...παει σκυλι,χβοχδεν φταιω εγω που δουλευεις σαν το σκυλι για να πληρωνεις τα συνεργεια αυτοκινητων