Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.442
- Πόντοι
- 12.756
τι καδενα ρε τυπε ,δεν ειναι κατερπιλαρ , Σαξο λεμεΦλαντζα,ποσα πηρε το συνεργειο?Ιμαντα εχει ή καδενα το σαξο
τι καδενα ρε τυπε ,δεν ειναι κατερπιλαρ , Σαξο λεμεΦλαντζα,ποσα πηρε το συνεργειο?Ιμαντα εχει ή καδενα το σαξο
φλαντζα οκ ιμαντα αλλαζεις καθε 50000 χιλιομετρα η πενταετια και κανει 50 ευρωΦλαντζα,ποσα πηρε το συνεργειο?Ιμαντα εχει ή καδενα το σαξο
Τυπε αν ρευτει,με την κρεατιλα,παγωτιλα,σοκολατιλα που θα σου ρθει δεν θα ξεχωριζεις αλλες μυρωδιεςπωω φαντασου μουνιλα που θα παιζει
τι καδενα ρε τυπε ,δεν ειναι κατερπιλαρ , Σαξο λεμε
σε λιγο να ξερεις δεν θα ειναι το κοστος το προβλημα , το νεο προβλημα που θα εχεις θα ειναι οτι θα εχουν πεθανει απο γηρατεια ολοι οι μηχανικοι που ξερουν το σαξο , και θα το πηγαινεις σε συνεργειο και τα νεα μαστορια θα μπαινουν στο google να δουν αν υπαρχει αυτο το αυτοκινητο για αρχη , ουτε καν να το φτιαξουνφλαντζα οκ ιμαντα αλλαζεις καθε 50000 χιλιομετρα η πενταετια και κανει 50 ευρω
Moνο 50?Skf παιρνειςφλαντζα οκ ιμαντα αλλαζεις καθε 50000 χιλιομετρα η πενταετια και κανει 50 ευρω
ρε τυπε λεμε οτι εχει ιμαντα , σαν και αυτα που πιανουν τα μαλλια οι γκομενες που τα παιρνουν απο ΧοντοΤυπε αν ρευτει,με την κρεατιλα,παγωτιλα,σοκολατιλα που θα σου ρθει δεν θα ξεχωριζεις αλλες μυρωδιες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτη που συστηνει η σιτροεν δεν θυμαμαι ομως τωρα αν εχει καποια ονομασιαMoνο 50?Skf παιρνεις
ξεκινα να θυμασαι εσυ γιατι θα ξεχασει και η Σιτροεν σε λιγοαυτη που συστηνει η σιτροεν δεν θυμαμαι ομως τωρα αν εχει καποια ονομασια
να σου πω , σαν πολλα ρωταει ο Σελεμπρε , μηπως ειναι μηχανικακι και το κρυβει ο μουνης ??αυτη που συστηνει η σιτροεν δεν θυμαμαι ομως τωρα αν εχει καποια ονομασια
ξεκινα να θυμασαι εσυ γιατι θα ξεχασει και η Σιτροεν σε λιγο
Μηχανικος ειναι το μουνη ο αλλος , τσακωσε τον και βρες κανα μηνυμα που να τον εκθετει ( αν δεν εχει δεν πειραζει θα παραποιησουμε εμεις τα δικα του )
γαμημενε σχεψου να γινεις χορηγος σαξο..1000 ευρω για 3 χρονια...μονο να κερδισεις μπορεις γκαραντιο αλλος ο μουνης θα μπει ?? τι θα γινει ρε μαλακες
καλυτερα να γθνω χορηγος σε ψυχοφαρμακα στην γκομενα του ρεζγαμημενε σχεψου να γινεις χορηγος σαξο..1000 ευρω για 3 χρονια...μονο να κερδισεις μπορεις γκαραντι
ο μουνης ο @Reznov πουτσα του δεν με βοηθησε που ειμαι στην τσιτα..οταν τον σφαζει η τρελη του δεν θα τον βοηθησω θα τον αφησω να ψυχοραγει.με πονο ψυχης βεβαια αλλα αυτος φταιεικαλυτερα να γθνω χορηγος σε ψυχοφαρμακα στην γκομενα του ρεζ
Τυπε εχω ενα xbox το θελεις;ο μουνης ο @Reznov πουτσα του δεν με βοηθησε που ειμαι στην τσιτα..οταν τον σφαζει η τρελη του δεν θα τον βοηθησω θα τον αφησω να ψυχοραγει.με πονο ψυχης βεβαια αλλα αυτος φταιει
και ενα σαξο δώρο ?Τυπε εχω ενα xbox το θελεις;
Οχι ρε τι να το κανω το χρεπι.....και ενα σαξο δώρο ?
μην παιζεις με τον πονο μου ρεΤυπε εχω ενα xbox το θελεις;