Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.441
- Πόντοι
- 12.756
για το πουτσο ολοιΚΟΙΜΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕς ΑΠΟ ΤΗς 12...ΑΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ
το νημα σε βαθια καταπτωση
ντρεπομαι που ειμαι μελος
θα αποχωρησω απο το σαητ
για το πουτσο ολοιΚΟΙΜΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕς ΑΠΟ ΤΗς 12...ΑΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ
το νημα σε βαθια καταπτωση
θα ερθω και εγωγια το πουτσο ολοι
θα αποχωρησω απο το σαητ
παμε κοσμοθα ερθω και εγω
να βαλω ποτακι η θα κλεισετε τα φωτα στο νημα?παμε κοσμο
οι γκομενες μενουν πιο πολυ ξυπνιες απο τους γαμιαδες μεχρι των 22:30 εδω μεσα
κλειδωνουμε και βαζουμε ενοικιαστηριο απ εξωνα βαλω ποτακι η θα κλεισετε τα φωτα στο νημα?
νιπλη με παιρνει τωρα τηλ ρωσιδα με μολδαβη που καθονται περιπτερο για μπυρα να παω και φαγανε πορτα για να κατσω εδω να υπερασπιστω της λιγες αξιες που μεινανε σε αυτο το νημα....και τα μοσχαρια κοιμουνταιπαμε κοσμο
οι γκομενες μενουν πιο πολυ ξυπνιες απο τους γαμιαδες μεχρι των 22:30 εδω μεσα
εγω θα κατσω βαρονα βαλω ποτακι η θα κλεισετε τα φωτα στο νημα?
ειδα μια εκρηξη αθηναιου σαν φωτοβολιδα που μετα επεσε στη θαλασσα.αλλα δεν μιλησε ομορφα στον αλεκο,επισης αλεκος εχασε την ψυχραιμια του στο νημα αλβανων.Ευτυχως που κοιμηθηκε ο αθηναιος γιατι μυρισε μπαρουτι στην ατμοσφαιρα.κλειδωνουμε και βαζουμε ενοικιαστηριο απ εξω
ειδα μια εκρηξη αθηναιου σαν φωτοβολιδα που μετα επεσε στη θαλασσα.αλλα δεν μιλησε ομορφα στον αλεκο,επισης αλεκος εχασε την ψυχραιμια του στο νημα αλβανων.Ευτυχως που κοιμηθηκε ο αθηναιος γιατι μυρισε μπαρουτι στην ατμοσφαιρα.
μην πας περιπτερο θα βγαλει ανακοινωσει ο αλεξ να κλεινουν 11 η ωρα.νιπλη με παιρνει τωρα τηλ ρωσιδα με μολδαβη που καθονται περιπτερο για μπυρα να παω και φαγανε πορτα για να κατσω εδω να υπερασπιστω της λιγες αξιες που μεινανε σε αυτο το νημα....και τα μοσχαρια κοιμουνται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγω θα κατσω βαρο
θα παω ρε μαλακα....στο καζακσταν καλυτεροι ειναι?μην πας περιπτερο θα βγαλει ανακοινωσει ο αλεξ να κλεινουν 11 η ωρα.
για το πουτσο ολοι
θα αποχωρησω απο το σαητ
ησυχη νυχτα σημερα,παω στο κρεβατι μην με παρει χαμπαρι οτι λειπω.θα παω ρε μαλακα....στο καζακσταν καλυτεροι ειναι?
Έχουνε μουστάκια ομωςθα παω ρε μαλακα....στο καζακσταν καλυτεροι ειναι?
Έχουνε μουστάκια ομως
σοδομισμος του νηματος...
τα παραταω
φευγω μεταναστης απο πασαλιμανι σε μαρινα ζεας
κουραστηκαν,γερασαν....Που χαθηκαν οι @Νίπλης και @athinaios44 χθες πετουσαν στο νημα του κορωνα
Κοιμούνται τα γερόντιαΠου χαθηκαν οι @Νίπλης και @athinaios44 χθες πετουσαν στο νημα του κορωνα