TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
με 100.000 παντρευω τον mr.provoskida.. σε εσενα θα τα δωσωαν μου μαζεψετε 100000 θα γινω ΑΜΕΣΑ
με 100.000 παντρευω τον mr.provoskida.. σε εσενα θα τα δωσωαν μου μαζεψετε 100000 θα γινω ΑΜΕΣΑ
εσενα θα σου παρουμε ενα καλο πληντυριο πιατωνεμενα θα μου παρεις ενα ps5?![]()
εγω δεν ψωνιζω σερβιετες,ειμαι αντρας.@Νιπλη?
το γαμησαμε εντελως το νημα....
γραφουν τι σερβιετες παιρνουν στης γκομενες τους
η την παιρνεις η πεθαινεις ρε paliomoynhνα πατε να γαμηθειτε ρε ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ-ΤΣΙΠΗΔΕΣ δεν θα ντυθω γαμβρος ποτε
το θα μου παρεις..το ειπες πολυ αγρια.... και λεω λες να ζητησει πιπα-κωλοεμενα θα μου παρεις ενα ps5?![]()
? εσυ σκεφτεσαι λογικά οχι σαν τον αλλον που θελει 100 χιλιάδες ο μπρουκληςεμενα θα μου παρεις ενα ps5?![]()
θα σε ντυσουμε Ζωη Λασκαρη στον Κατηφορονα πατε να γαμηθειτε ρε ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ-ΤΣΙΠΗΔΕΣ δεν θα ντυθω γαμβρος ποτε
προφανως δεν πλενεις και πιατα εεε .... εισαι σαν τον αθηναιο πασαςεγω δεν ψωνιζω σερβιετες,ειμαι αντρας.![]()
αφου ηταν ξεβρακωτηθα σε ντυσουμε Ζωη Λασκαρη στον Κατηφορο
οχι το αλλο,που η ζωιτσα εχεσε την παρθενια της με την καρεκλαθα σε ντυσουμε Ζωη Λασκαρη στον Κατηφορο
νυφουλα να σε ντυσουμε τοτενα πατε να γαμηθειτε ρε ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ-ΤΣΙΠΗΔΕΣ δεν θα ντυθω γαμβρος ποτε
θα κρεμεται το παπαρι μου εξω και θα σε κυνηγαω με αυτονυφουλα να σε ντυσουμε τοτε
εχεισ σκεφτει να κανεις μια ένοπλη εκει στο κεντρο που εισαι ?θα κρεμεται το παπαρι μου εξω και θα σε κυνηγαω με αυτογαμιολες για 100000 κανετε ετσι
Το νυφικο Βαλεντίνο να ειναινυφουλα να σε ντυσουμε τοτε
ρε μλκ αμα παντρευτεις τον προβοσκιδολαγνο στα δινω αυριοθα κρεμεται το παπαρι μου εξω και θα σε κυνηγαω με αυτογαμιολες για 100000 κανετε ετσι
μας φτωχυνε ο μουνης που ψηφισες ΜΑΣ ΦΤΩΧΥΝΕθα κρεμεται το παπαρι μου εξω και θα σε κυνηγαω με αυτογαμιολες για 100000 κανετε ετσι
μας τα ξυνει μας τα πιανει ειναι πιο επωνύμος οικοςΤο νυφικο Βαλεντίνο να ειναι![]()
θα ζησουμε μπεικα κανε λιγο υπομονημας φτωχυνε ο μουνης που ψηφισες ΜΑΣ ΦΤΩΧΥΝΕ
τιποτα δεν θα μεινει βρε ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑθα ζησουμε μπεικα κανε λιγο υπομονη
βλεπω να σε κανουν κολατσο οι γατες φιλεθα ζησουμε μπεικα κανε λιγο υπομονη