troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.210
- Πόντοι
- 5.506
θα κανω γιατι σε εμπιστευομαι...θα ζησουμε μπεικα κανε λιγο υπομονη
θα κανω γιατι σε εμπιστευομαι...θα ζησουμε μπεικα κανε λιγο υπομονη
γαμημενε θα σε θαψω δεξια του νεκροταφείουεχει οραμα η ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ..
στο καινουριο;γαμημενε θα σε θαψω δεξια του νεκροταφείου
αν κανει καινουργιο ο Απροπυργοςστο καινουριο;
θα θαφτω με τιμες Γλυφαδα στο καινουριο νεκροταφειο θα μου χτισουν και μνημειοαν κανει καινουργιο ο Απροπυργος
αλλο τα πιατα.προφανως δεν πλενεις και πιατα εεε .... εισαι σαν τον αθηναιο πασας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αφου ηταν ξεβρακωτη
με σημα τον βοθροθα θαφτω με τιμες Γλυφαδα στο καινουριο νεκροταφειο θα μου χτισουν και μνημειο
υπουργος υγειαςαν ο αλεξανδρος ειναι εκπροσωπος τυπου,ο αθηναιος τι ειναι?
ο χαρδαλιας μηπως?
ο μιστερ μπιν της ΝΔαν ο αλεξανδρος ειναι εκπροσωπος τυπου,ο αθηναιος τι ειναι?
ο χαρδαλιας μηπως?
η ντορα ειναι Η ΝΤΟΡΑαν ο αλεξανδρος ειναι εκπροσωπος τυπου,ο αθηναιος τι ειναι?
ο χαρδαλιας μηπως?
θα εισηγηθω αυστηροποιηση ποινων,μη παραγραφη οσα χρονια και αν περασουν και ελαχιστη ποινη 15 χρονια ωστε ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ ΝΙΠΛΗΣ να παει μπουζουη ντορα ειναι Η ΝΤΟΡΑ
εκπροσωπος τυπου υπουργου υγειας,πουλαει το εκπροσωπος τυπου,τσιορδα θα σε κανω.υπουργος υγειας
το κανω αφιλοκερδως ειμαι ιδεολογοςεκπροεωπος τυπου υπουργου υγειας,πουλαει το εκπροσωπος τυπου,τσιορδα θα σε κανω.
δεν τον πιανεις,,,ειναι στα καιμαν και γραφει με vpnθα εισηγηθω αυστηροποιηση ποινων,μη παραγραφη οσα χρονια και αν περασουν και ελαχιστη ποινη 15 χρονια ωστε ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ ΝΙΠΛΗΣ να παει μπουζου
Ουτε να πεις στην κυρα σου να παρει αλλο γαλα δεν μπορεις να πειςθα εισηγηθω αυστηροποιηση ποινων,μη παραγραφη οσα χρονια και αν περασουν και ελαχιστη ποινη 15 χρονια ωστε ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ ΝΙΠΛΗΣ να παει μπουζου
κανω κουμαντο,ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ..ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣΟυτε να πεις στην κυρα σου να παρει αλλο γαλα δεν μπορεις να πεις
βγαλε 1000 ευρω και παρε σκυλο και ξμποξ να δουμε κατικανω κουμαντο,ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ..ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ
θα γινει εν ευθυτω χρονοβγαλε 1000 ευρω και παρε σκυλο και ξμποξ να δουμε κατι