troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.210
- Πόντοι
- 5.506
βαλε και το μπου και την μπαλα που βλεπειβγαλε 1000 ευρω και παρε σκυλο και ξμποξ να δουμε κατι
τον εχει χωρισει το γυναικακι αλλα δεν το ξερει
βαλε και το μπου και την μπαλα που βλεπειβγαλε 1000 ευρω και παρε σκυλο και ξμποξ να δουμε κατι
τωρα να γινει ,ΤΩΡΑθα γινει εν ευθυτω χρονο
δεν μπορω...τωρα να γινει ,ΤΩΡΑ
σημερα γαμιεται η Ηλιαδη στην φαρμα ....![]()
σου εχω επενδυση δυνατη,θα μας δωσεις απο ενα χιλιαρικο εμενα και του αθηναιου κια θα παμε καζινο,θα παρεις το 90% των κερδων.σημερα γαμιεται η Ηλιαδη στην φαρμα ....![]()
Εγώ σου έχω δουλειά να χεστεις στο ταληροσου εχω επενδυση δυνατη,θα μας δωσεις απο ενα χιλιαρικο εμενα και του αθηναιου κια θα παμε καζινο,θα παρεις το 90% των κερδων.![]()
![]()
![]()
αν ο αλεξανδρος ειναι εκπροσωπος τυπου,ο αθηναιος τι ειναι?
ο χαρδαλιας μηπως?![]()
σε πνιγει και εσενα το δικιο....Ξεροχυνω με πρασινες πολιτικες Γουρλοματη σε μια χωρα με ανυπαρκτες υποδομες και το 30% του πληθυσμου να ζει κατω απο τα ορια της φτωχειας....αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες για τον Κουλακα και το σοι του.
Εδω το αλλο το μπασταρδι κανονισε παρακμιακο σοου με Σακη για 17 λεπτα που κοστισε 200 χηνες και οταν τον κραξανε ειχε το θρασος να μας πει και μιζερους πλεμπες....
Καλα ηταν πολυ τυχερος γιατι ειπα να μπω να ριξω μια ματια στη τελευταια σελιδα του νηματος και ειδα να λενε οτι και καλα τον ειχαν μπαναρει....οποιαδηποτε αλλη φορα θα ειχα πεσει σε βρισιδια Νιπλη με Αθηναιο και δεν θα ειχα δει τιποτα.σε πνιγει και εσενα το δικιο....
οελα για πρωτη και τελευταια φορα να σε συγχαρω για της ηρωικες προσπαθειες που εκανες για την απελευθερωση του αδερφου ατζελο
ενδιαφερομαι.Εγώ σου έχω δουλειά να χεστεις στο ταληρο
Μην ακουσεις εσυ για χεσιμο αμεσως ενδιαφερεσαι....ενδιαφερομαι.![]()
αφου εχει το νοου χαου ρε...Μην ακουσεις εσυ για χεσιμο αμεσως ενδιαφερεσαι....
εχεζες με το κινητο στο χε΄ρι .. καλα να παθεις
ωναμηνγανησωσημεραδευτερα....με εβαλες σε σκεψειςΔείτε,
Αν το δούμε λογικά, κατά την αφόδευση δύναται κανείς να χειρίζεται το κινητό και με τα δύο χέρια. Ούτως δηλαδή, με το ένα να το κρατά σταθερά, και με το άλλο να γράφει.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως, το άτυχο μέλος, φαίνεται πως χειριζόταν το κινητό με ένα και μόνον χέρι, το οποίο χρησιμοποιούσε και για να το κρατά, αλλά και για να γράφει.
Οπότε γεννάται αυθόρμητα το ερώτημα, με τι ήταν απασχολημένο το άλλο χέρι.![]()
τι επαθε ο αντζελο ?του κλεισαν το τικ τοκ?...αρχισε τιποτα δημοκρατικα και αυτος?σε πνιγει και εσενα το δικιο....
οελα για πρωτη και τελευταια φορα να σε συγχαρω για της ηρωικες προσπαθειες που εκανες για την απελευθερωση του αδερφου ατζελο
ενταξει ολα κουλ....μαλλον καμμια λιγουρα θα ειχε και θα τσιμπισε τα πασγουορντ και τα γιουζερ....τι επαθε ο αντζελο ?του κλεισαν το τικ τοκ?...αρχισε τιποτα δημοκρατικα και αυτος?
ΑΣΤΕΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ![]()
Όχι μάν μια χαρά..τι επαθε ο αντζελο ?του κλεισαν το τικ τοκ?...αρχισε τιποτα δημοκρατικα και αυτος?
Ρε αδελφέενταξει ολα κουλ....μαλλον καμμια λιγουρα θα ειχε και θα τσιμπισε τα πασγουορντ και τα γιουζερ....
Καλα ηταν πολυ τυχερος γιατι ειπα να μπω να ριξω μια ματια στη τελευταια σελιδα του νηματος και ειδα να λενε οτι και καλα τον ειχαν μπαναρει....οποιαδηποτε αλλη φορα θα ειχα πεσει σε βρισιδια Νιπλη με Αθηναιο και δεν θα ειχα δει τιποτα.
otan miloyn ta mεγαλοστελεχη οι πλεμπες σωπαινουν.Μην ακουσεις εσυ για χεσιμο αμεσως ενδιαφερεσαι....