Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.829
Πόντοι
6.035

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
εγω καθομαι και παλι δουλευω ρε...
εσυ φιλε εισαι ενας τιμιος μεροκαματιαρης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εσυ ομως εβαλες εσπρεσιερα,τυχαιο δεν νομιζω. :confused: :confused: :confused:
χρονια την εχω ..κανει ωραια διακοσμηση στο γραφειο μου

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.683
Πόντοι
6.056
ανοιξαν θεμα τα παλουκαρια
Θα κάνατε σοβαρο δεσμό με κοπέλα που ξέρετε οτι την έχουν παρτουζώσει 2 ή και περισσότεροι άντρες;

και το πουλανε ολοι οχι βεβαια μα τι ειναι αυτα?τι κανει το κρατος? κλπ

θελω να τους ποσταρει καμια πουτανα το βαιμπερ της μονο μιας μερας απο το παρακαλι που τρωει απο τους γαμπροπελατακους
τι "που εισαι μωρακι χαθηκαμε" τι "εχεις θυμωσει μωρο?" "δεν απαντησες στα χρονια πολλα βρες λιγο χρονο να βρεθουμε" κλπ πεφτει να φτιαξω διαθεση :wanker:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
ξεφτιλίκι ειναι να γκρινιαζεις για τα 10 λεπτα του πλαστικου ποτηριου
ρε τυπε δεν ειναι τα 10 λεπτα ειναι το οτι μαλακια θα σκαρφιστούν πρεπει να την στήριξη ο Ελληνικος λαος ... έχουμε γεμιση με πλαστικά rapid τα ποτηράκι τους μάρανε για την κονόμα γινετε αν εσυ κακομοίρη τα βλέπεις ολα με ματια νδ πρόκειται για κακομοιριά

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Αν ειναι πούτσα μας να μην το συζηταμε καθολου τοτε
δεν απάντησες ομως γιατι δεν το κάνουν χάρτινο ? θα σου απαντήσω εγω γιατι δεν ειναι θεμα το πλαστικο ειναι το χρήμα

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
σουπερ μαρκετ σήμερα κλειστά κάνουν απογραφή ,γαμω την τρελα μου

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.222
Πόντοι
5.506
δεν απάντησες ομως γιατι δεν το κάνουν χάρτινο ? θα σου απαντήσω εγω γιατι δεν ειναι θεμα το πλαστικο ειναι το χρήμα
τα λεφτα τυπε πανε στο πρασινο ταμειο αναπτυξης (οπως με της σακουλες των σουπερ μαρκετ) που χαρης σε αυτο εχουμε δει τοσα τεραστια εργα που εχουν κανει την ποιοτητα της ζωης μας 1000 φορες καλυτςρη....βζζζζιιιιιιιννννν

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.558
Πόντοι
12.756
τα λεφτα τυπε πανε στο πρασινο ταμειο αναπτυξης (οπως με της σακουλες των σουπερ μαρκετ) που χαρης σε αυτο εχουμε δει τοσα τεραστια εργα που εχουν κανει την ποιοτητα της ζωης μας 1000 φορες καλυτςρη....βζζζζιιιιιιιννννν
με τα λεφτα αυτα θα αγορασει τα πλατάνια ο Μπακογιαννης για να καθεται ο αστεγος ο Αθηναιος απο κατω που ψηφισε Κουλη

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
:coffee: ελπιζω το αγοράκι μου ο Αθηναιος να μην κουραστεί σήμερα πρώτη μερα στην δουλεια μετα απο ήμερες καθησιου ,ειναι ευαίσθητος!!

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
χαρτινο γιατι δεν το κανουν απάντηση δεν παιρνω ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.558
Πόντοι
12.756
η χριστινα μπομπα στο πρωινο @baros

Μαλακα αυτη ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ????

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.222
Πόντοι
5.506
με τα λεφτα αυτα θα αγορασει τα πλατάνια ο Μπακογιαννης για να καθεται ο αστεγος ο Αθηναιος απο κατω που ψηφισε Κουλη
ειναι τοσο αξεστος ο αθηναιος ομως που θα κατουραει στα πλατανια και θα τα καψει ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙ

• Χαχα
Αντιδράσεις: shadow

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.558
Πόντοι
12.756
ειναι τοσο αξεστος ο αθηναιος ομως που θα κατουραει στα πλατανια και θα τα καψει ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙ
θα του γαμησω και μετα θα βαλω να του κοψουν το πουλι και να το κανουν γουρι για τον Δημο Αθηναιων

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ναι, εγω ειπα μαλακια, το να κλαιγεστε για τα 10 λεπτα του ποτηριου ειναι ομως απολυτα φυσιολογικο, ρε δεν γαμιεστε λεω γω
κατσε βρε αλεξ

τις ιδιες μαλακιες κανανε με τις σακουλες στα σουπερμαρκετ

απο εκει που ειχαν τις μεγαλες σακουλες για να βαζουμε πραγματα μεσα τις κανανε πολλυ λεπτες με αποτελεσμα μολις βγεις απο το σουπερμαρκετ να σκιζονται εαν δεν τις κανεις διπλες η να σου λενε να παρεις σακουλακια του μαναβη για να βαζεις τα πραγματα σου μεσα !!!!!!!!!!!!!!

και να τους σκας και τα χρηματα για τις διπλες τσαντες που σκιζονται με το παραμικρο

να χεσω τους οικολογους και τις τσατσες τους τοσο στην σημερινη κυβερνηση οσο και στην προηγουμενη κυβερνηση

και το κερασακι στην τουρτα? τα ποσα που μαζευει το κρατος δηθεν για την οικολογια να μην εχουν μοιραστει για εκει (οπου υποτιθεται πηγαινε το χαρατσι) και να δημιουργουνται γκρινιες για τα ποσα καθε λιγο και λιγακι

ασε που το κρατος δινει τα ποσα αυτα καθε 6μηνο η οποτε γουσταρουν "για τους εκπροσωπους" των εισφορων αυτων

υ㨨μιλαω για τον βασιλοπουλο μεχρι στιγμης

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.829
Πόντοι
6.035
η χριστινα μπομπα στο πρωινο @baros

Μαλακα αυτη ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ????
μη με πριζωνεις με την μαιντανο που βρηκε τον αγαθιαρη τουμτην επεσε και του εκανε μουνοκλειδωμα και τεκνοποιησαν. :tickedoff:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.222
Πόντοι
5.506
υπαρχει νημα για τα πολιτικα σας παραπονα παιδια να απαντησει ο κυβερνητικος εκπροσωπος....
μην σπαμαρετε εδω
ειναι ρομαντικο νημα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom