TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
πρεσσα εκει παραλαβες φουλ καριοληΠεμπτη ειναι των Φωτων παει το τριημερο![]()
πρεσσα εκει παραλαβες φουλ καριοληΠεμπτη ειναι των Φωτων παει το τριημερο![]()
κανονικα των φωτων επρεπε να δουλευετε ολοι εκτος του κλαδου μου μην σας αλλαξουμε τα φωτα. εγω λεω να το κανω βδομαδα.Πεμπτη ειναι των Φωτων παει το τριημερο![]()
εσυ ομως εβαλες εσπρεσιερα,τυχαιο δεν νομιζω.και σε εμενα το ειπε ..αλλα ποιος ασχολειτε με τον καθενα
εσυ φιλε εισαι ενας τιμιος μεροκαματιαρηςεγω καθομαι και παλι δουλευω ρε...
χρονια την εχω ..κανει ωραια διακοσμηση στο γραφειο μουεσυ ομως εβαλες εσπρεσιερα,τυχαιο δεν νομιζω.![]()
![]()
![]()
θα ειναι το νημα του τυπου που απο τα 10 που γραφεί εδώ τα 11 ειναι μαλακιες παίρνει και 1 μπονουςΣτηρίζω κι εγώ, αλλά να είναι νήμα τιμής και δόξας...![]()
ρε τυπε δεν ειναι τα 10 λεπτα ειναι το οτι μαλακια θα σκαρφιστούν πρεπει να την στήριξη ο Ελληνικος λαος ... έχουμε γεμιση με πλαστικά rapid τα ποτηράκι τους μάρανε για την κονόμα γινετε αν εσυ κακομοίρη τα βλέπεις ολα με ματια νδ πρόκειται για κακομοιριάξεφτιλίκι ειναι να γκρινιαζεις για τα 10 λεπτα του πλαστικου ποτηριου
δεν απάντησες ομως γιατι δεν το κάνουν χάρτινο ? θα σου απαντήσω εγω γιατι δεν ειναι θεμα το πλαστικο ειναι το χρήμαΑν ειναι πούτσα μας να μην το συζηταμε καθολου τοτε
τα λεφτα τυπε πανε στο πρασινο ταμειο αναπτυξης (οπως με της σακουλες των σουπερ μαρκετ) που χαρης σε αυτο εχουμε δει τοσα τεραστια εργα που εχουν κανει την ποιοτητα της ζωης μας 1000 φορες καλυτςρη....βζζζζιιιιιιινννννδεν απάντησες ομως γιατι δεν το κάνουν χάρτινο ? θα σου απαντήσω εγω γιατι δεν ειναι θεμα το πλαστικο ειναι το χρήμα
με τα λεφτα αυτα θα αγορασει τα πλατάνια ο Μπακογιαννης για να καθεται ο αστεγος ο Αθηναιος απο κατω που ψηφισε Κουλητα λεφτα τυπε πανε στο πρασινο ταμειο αναπτυξης (οπως με της σακουλες των σουπερ μαρκετ) που χαρης σε αυτο εχουμε δει τοσα τεραστια εργα που εχουν κανει την ποιοτητα της ζωης μας 1000 φορες καλυτςρη....βζζζζιιιιιιιννννν
χαρτινο γιατι δεν το κανουν απάντηση δεν παιρνω ?τα λεφτα τυπε πανε στο πρασινο ταμειο αναπτυξης (οπως με της σακουλες των σουπερ μαρκετ) που χαρης σε αυτο εχουμε δει τοσα τεραστια εργα που εχουν κανει την ποιοτητα της ζωης μας 1000 φορες καλυτςρη....βζζζζιιιιιιιννννν
ειναι τοσο αξεστος ο αθηναιος ομως που θα κατουραει στα πλατανια και θα τα καψει ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙμε τα λεφτα αυτα θα αγορασει τα πλατάνια ο Μπακογιαννης για να καθεται ο αστεγος ο Αθηναιος απο κατω που ψηφισε Κουλη
θα του γαμησω και μετα θα βαλω να του κοψουν το πουλι και να το κανουν γουρι για τον Δημο Αθηναιωνειναι τοσο αξεστος ο αθηναιος ομως που θα κατουραει στα πλατανια και θα τα καψει ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙ
κατσε βρε αλεξΝαι, εγω ειπα μαλακια, το να κλαιγεστε για τα 10 λεπτα του ποτηριου ειναι ομως απολυτα φυσιολογικο, ρε δεν γαμιεστε λεω γω
οπως το είπες κουμπάρε με τον "καθενα"και σε εμενα το ειπε ..αλλα ποιος ασχολειτε με τον καθενα
μη με πριζωνεις με την μαιντανο που βρηκε τον αγαθιαρη τουμτην επεσε και του εκανε μουνοκλειδωμα και τεκνοποιησαν.