TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
πηγαινε εδω παρεχουν και φαγητοΑΣΤΕΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ![]()
πηγαινε εδω παρεχουν και φαγητοΑΣΤΕΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ![]()
ξυπνησα με νευρα και τα εχωσα να συνελθω λιγοκριμας
τι επαθες ρε;
αθηναιε τα πηρα εδω με αυτον που παραγγελνω καφε και απο αυριο βαζω μπραστα την εσπρεσσιερακριμας
τι επαθες ρε;
Σε εχει πνιξει το δικιο και εσενα οπως ολους μαςξυπνησα με νευρα και τα εχωσα να συνελθω λιγο![]()
ετσιΣε εχει πνιξει το δικιο και εσενα οπως ολους μας
ΠΡΕΠΕΙ να μεινει γιατι μετα θα ερθει συριζαςετσι
μητσοτακη γαμιεσαι να μην ξεχασουμε να πουμε ολα σκατα με τον πουστη διωχτε τον
ετσι
μητσοτακη γαμιεσαι να μην ξεχασουμε να πουμε ολα σκατα με τον πουστη διωχτε τον
τι ειναι αυτοΠΡΕΠΕΙ να μεινει γιατι μετα θα ερθει συριζας![]()
ειναι και αυτοΠΡΕΠΕΙ να μεινει γιατι μετα θα ερθει συριζας![]()
ετσι να ακουτε τις συμβουλες του αλεκου,για το καλο σας παντα.αθηναιε τα πηρα εδω με αυτον που παραγγελνω καφε και απο αυριο βαζω μπραστα την εσπρεσσιερα
aκομα δεν σε τσακωσε η δικια σου ?ετσι να ακουτε τις συμβουλες του αλεκου,για το καλο σας παντα.![]()
![]()
![]()
ποιος ειναι αυτος παλιετσι να ακουτε τις συμβουλες του αλεκου,για το καλο σας παντα.![]()
![]()
![]()
κανει απογραφη το μωρακι μου σημερα,σηκωθηκε απο τα χαραματα.aκομα δεν σε τσακωσε η δικια σου ?
τωρα θα δεις
σε ρουχαδικο δουλευει ?κανει απογραφη το μωρακι μου σημερα,σηκωθηκε απο τα χαραματα.![]()
δεν ακουσες τον εκπροωπο τυπου τι απαντησε για την αυξηση του καφε για το πλαστικο ποτηρι?ποιος ειναι αυτος παλι
δεν ασχολουμε φιλε με κανεναν μλκ...εγω βλεπω την ουσια ολα πανε στον διαολοδεν ακουσες τον εκπροωπο τυπου τι απαντησε για την αυξηση του καφε για το πλαστικο ποτηρι?![]()
για τον αλεξ λεω.δεν ασχολουμε φιλε με κανεναν μλκ...εγω βλεπω την ουσια ολα πανε στον διαολο
Πεμπτη ειναι των Φωτων παει το τριημεροκανει απογραφη το μωρακι μου σημερα,σηκωθηκε απο τα χαραματα.![]()
για τον αλεξ λεω.![]()
![]()
προτεινε στον αθηναιο να παρει θερμο απο τα τζαμπο και να φτιαχνει σπιτι του καφε,σε ποιον στον αθηναιο που εχει συμβαση εργου με τα κοφυ μπερυ.
![]()
πολυ εκατσες , θες και τριημερο γαμιολα τεμπεληΠεμπτη ειναι των Φωτων παει το τριημερο![]()
εγω καθομαι και παλι δουλευω ρε...πολυ εκατσες , θες και τριημερο γαμιολα τεμπελη