barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.100
- Πόντοι
- 5.506
1750Έλα ντε.του Αθηναίου που θέλει ένα ταληρο 5000;
1750Έλα ντε.του Αθηναίου που θέλει ένα ταληρο 5000;
Απλά έχω τιμοκατάλογο τα επιτόκια του Νίπληεσυ εισαι πιο κλεφτης απο τους κλεφτες.![]()
![]()
![]()
μου φαινεται εσυ σπας επιταγη που την εχεις σπασζει στον νιπλη.Απλά έχω τιμοκατάλογο τα επιτόκια του Νίπλη![]()
![]()
Ωπα ρε, που ειναι το ιδιο να παρεις εναν καφε απο το σπιτι με το να ραψεις τα ρουχα σου, πολυ καλομαθημενοι μου γίνατε ολοι, γι αυτο βλεπω την απιστευτη ξεφτιλα να υπαρχει και delivery καφε στο σπιτι, αν το λεγαμε αυτο πριν καποια χρονια θα κραταγαμε την κοιλια μας απο τα γελια, αντε φτιαξτε εναν καφε ρε ανεπροκοποιMπορουν να χτισουν και φουρνους να ζυμωνουν,να παρουν και ραπτομηχανη να ραβουν κανενα ρουχαλακι,
Τι ειναι το 10-15%?Βλεπω οτι τα καταναλωτικα εχουνε πεσει στο 10-15%.
Οποιος δανειστει απο τυπου Νιπλη βλεπω τελος του μηνα να εχει επισκεψη απο φουσκωτους σπιτι του.![]()
Μην πιστευεις ό,τι διαβαζειςalex71 διαβαζω οτι εισαι χοντρολαγνος,
ετησιοΩπα ρε, που ειναι το ιδιο να παρεις εναν καφε απο το σπιτι με το να ραψεις τα ρουχα σου, πολυ καλομαθημενοι μου γίνατε ολοι, γι αυτο βλεπω την απιστευτη ξεφτιλα να υπαρχει και delivery καφε στο σπιτι, αν το λεγαμε αυτο πριν καποια χρονια θα κραταγαμε την κοιλια μας απο τα γελια, αντε φτιαξτε εναν καφε ρε ανεπροκοποι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι ειναι το 10-15%?
15% ετησιο επιτοκιο σε καταναλωτικο???ετησιο
Καλα οτι κανουνε στο εξωτερικο,το φερνουμε εμεις εδω μετα απο 20 χρονια.Τα συνοικιακα μαγαζακια θα αναγκαστουν να απορροφησουν την αυξηση,οι αλυσιδες παλι θα κανουν παρτυ.Σε λιγο θα μας ζητανε να βαζουμε και βενζινη στα παπακια του ντελιβερα(αν τα μισθωνει η εταιρεια αλλιως δεν).Καλα πριν χρονια παντρευοντουσαν με συνοικεσιο βλεποντας μια φωτογραφια μονο και τωρα τσαταρουμε με μουνετο στην αλλη ακρη του πλανητηΩπα ρε, που ειναι το ιδιο να παρεις εναν καφε απο το σπιτι με το να ραψεις τα ρουχα σου, πολυ καλομαθημενοι μου γίνατε ολοι, γι αυτο βλεπω την απιστευτη ξεφτιλα να υπαρχει και delivery καφε στο σπιτι, αν το λεγαμε αυτο πριν καποια χρονια θα κραταγαμε την κοιλια μας απο τα γελια, αντε φτιαξτε εναν καφε ρε ανεπροκοποι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι ειναι το 10-15%?
ειδα γυρω στο 11% αλλα λογικο ειναι , τα επιτοκια εχουνε μηδενιστει στις καταθεσεις.15% ετησιο επιτοκιο σε καταναλωτικο???
εισαγουμε απο το εξωτερικο οτι μας συμφαιρει,αυτα που δεν μας συμφαιρει δεν τα εισαγουμε,δλδ φορο εισαγουμε τον μεγιστο,τα προιοντα μας ειναι ακριβοτερα απο το εξωτερικο κλπ.Καλα οτι κανουνε στο εξωτερικο,το φερνουμε εμεις εδω μετα απο 20 χρονια.Τα συνοικιακα μαγαζακια θα αναγκαστουν να απορροφησουν την αυξηση,οι αλυσιδες παλι θα κανουν παρτυ.Σε λιγο θα μας ζητανε να βαζουμε και βενζινη στα παπακια του ντελιβερα(αν τα μισθωνει η εταιρεια αλλιως δεν).Καλα πριν χρονια παντρευοντουσαν με συνοικεσιο βλεποντας μια φωτογραφια μονο και τωρα τσαταρουμε με μουνετο στην αλλη ακρη του πλανητη
Παρε ενα στον Ατενεζο,μερες που ειναι,κανε μια καλη πραξη
ειδα γυρω στο 11% αλλα λογικο ειναι , τα επιτοκια εχουνε μηδενιστει στις καταθεσεις.