baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.829
- Πόντοι
- 6.035
ειναι ψεκι?τον ειδα..εχει κοβιντ ομως το εγραψε στον Τροβα![]()
ειναι μεθ?
ειναι ψηφοφορος του αλεξ?
ειναι ψεκι?τον ειδα..εχει κοβιντ ομως το εγραψε στον Τροβα![]()
θελω 1000 ευρω για ενα χρονο ποσα πρεπει να σου δινω το μηνα?Γιατι δεν κοιμασαι ?
Μην γινεσαι Ατενεζος τωρα,ζητα τουλαχιστον 5ψηφιοθελω 1000 ευρω για ενα χρονο ποσα πρεπει να σου δινω το μηνα?
θα το ακνω αναλογικα,σκεφτομαι να παρω στεγαστικο 150κ η επισκευαστικο 50κ?Μην γινεσαι Ατενεζος τωρα,ζητα τουλαχιστον 5ψηφιο![]()
φοβαμαι το επιτοκιο που θα του ζητησειΜην γινεσαι Ατενεζος τωρα,ζητα τουλαχιστον 5ψηφιο![]()
Πόσο λες;φοβαμαι το επιτοκιο που θα του ζητησει
οχι ρε ειναι ψυχουλα.φοβαμαι το επιτοκιο που θα του ζητησει
τύπε του εχουν φτιαξει δικο του νήμα για άμεση επικοινωνια γραψε εκει. θα το δει αλλα πανω στη δουλεια μπορει να αργησει να απαντησει. μην παρεξηγήσειςalex71 διαβαζω οτι εισαι χοντρολαγνος, μπορεις να μας μεταδοσεις το παθος σου για τις χοντρες γιατι προσωπικα δυσκολευομαι να σε καταλαβω.
Να φανταστεις απο χοντρες ειμαι παρθενος.![]()
Θα παρει και παραπανω ψηφους οτι υποστηριζει τις μειονοτητες (και τις γαμαει κιολας βεβαιως.).τύπε του εχουν φτιαξει δικο του νήμα για άμεση επικοινωνια γραψε εκει. θα το δει αλλα πανω στη δουλεια μπορει να αργησει να απαντησει. μην παρεξηγήσεις![]()
![]()
![]()
350θελω 1000 ευρω για ενα χρονο ποσα πρεπει να σου δινω το μηνα?
Τσάμπα πράμα..
,Κλέφτες να γίνουμε δηλαδή εμείς ;Τσάμπα πράμα..
Έλα ντε.του Αθηναίου που θέλει ένα ταληρο 5000;,Κλέφτες να γίνουμε δηλαδή εμείς ;
επιταγες σπας? εχω μια πεντοχιλιαρη ποσα δινεις?σε ενα μηνα εισπρατεις.,Κλέφτες να γίνουμε δηλαδή εμείς ;
αποπληρωμη ο αθηναιος θελει να κανει σε βαθος 25 ετιας.Έλα ντε.του Αθηναίου που θέλει ένα ταληρο 5000;
Με το ζόρι 3Κεπιταγες σπας? εχω μια πεντοχιλιαρη ποσα δινεις?σε ενα μηνα εισπρατεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αποπληρωμη ο αθηναιος θελει να κανει σε βαθος 25 ετιας.![]()
![]()
![]()
εισαι ακριβος η μου φαινεται,εσενα με ποσο στις σπαγανε?Με το ζόρι 3Κ
Ανάλογα , πελάτη τράπεζα διάρκεια κτλεισαι ακριβος η μου φαινεται,εσενα με ποσο στις σπαγανε?![]()