Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Σήμερα μετά από ενάμιση χρόνο αναγκάστηκα να πάω Αθήνα-Κολωνάκι....σιχάθηκα.
Πως πάει ο κόσμος και πληρώνει τόσα λεφτά για να μένει σε αυτή τη σκατοπεριοχή δε μπορώ να καταλάβω, ζικ-ζακ στα πεζοδρόμια και οι καφετέριες με τραπεζάκι μίνι σαν το Μιλάνο να μην μπορείς να χωρέσεις 2 κινητά κι ένα τασάκι μαζί με το ποτό...σκατά.

Ελπίζω να μην ξαναπατήσω ποτέ!!!

Είδα και τον Πουστιδωρα....στέλνει χαιρετίσματα σε όλη την παρέα που τον στηρίζαμε κάθε βράδυ....:grouphug::confused::confused::confused:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.877
Πόντοι
4.546
Πως πάει ο κόσμος και πληρώνει τόσα λεφτά για να μένει σε αυτή τη σκατοπεριοχή δε μπορώ να καταλάβω, ζικ-ζακ στα πεζοδρόμια και οι καφετέριες με τραπεζάκι μίνι σαν το Μιλάνο να μην μπορείς να χωρέσεις 2 κινητά κι ένα τασάκι μαζί με το ποτό...σκατά.

Είδα και τον Πουστιδωρα....στέλνει χαιρετίσματα σε όλη την παρέα που τον στηρίζαμε κάθε βράδυ....:grouphug::confused::confused::confused:
Το Κολωνάκι δεν είναι για μας. Αντίθετα ο Κολωνός....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.097
Πόντοι
5.006

Κολωνάκι έμενε και ο βραζιλιάνικο τραβελος.... Μάλιστα... Έχω βγάλει ήδη τα συμπεράσματα μου...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.441
Πόντοι
12.756

μια φορα το μήνα παω σιγουρα , μια χα΄ρα ειναι , εχει αυτο που λες , αλλα πας για αλλους λογους εκει
ειναι εντελως α΄΄λλη φάση
ειπες του κοντου οτι εμεις τον στηρίξαμε ?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
μια φορα το μήνα παω σιγουρα , μια χα΄ρα ειναι , εχει αυτο που λες , αλλα πας για αλλους λογους εκει
ειναι εντελως α΄΄λλη φάση
ειπες του κοντου οτι εμεις τον στηρίξαμε ?
Ναι ρε.... πολλά φιλάκια στο Τάκη λέει... :confused: :confused: :confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.529
Πόντοι
5.006

Και εγώ μάν είχα κάτι εγγραφα χθες να δώσω σε κάτι δικηγορους εκεί στη Μηλιώνη και γινότανε της πουτανας και επίσης στο capro λες και μοιραζανε καφε τσάμπα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Και εγώ μάν είχα κάτι εγγραφα χθες να δώσω σε κάτι δικηγορους εκεί στη Μηλιώνη και γινότανε της πουτανας και επίσης στο capro λες και μοιραζανε καφε τσάμπα.
Και γω Μηλιώνη

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
η αλλη η σακαφιορα το παιζει ντιβα και δεν εμφανιζεται , δεν ξερει οτι καλυτερα για μας
ξεβρωμισε το νημα απο την φτωχεια και κακομοιριά
θελω να μου πεις την εντιμη και ειλικρινη σου γνωμη,μου πηρε η γυναικα δωρο καρεκλα γκειμινγκ να μην κουραζομαι λεει που καθομαι στον υπολογιστη και παιζω,ηταν πραγματικο ενδιαφερων η θελει να με αποφευγει και την βολευει που αραζω στο pc?

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
η αλλη η σακαφιορα το παιζει ντιβα και δεν εμφανιζεται , δεν ξερει οτι καλυτερα για μας
ξεβρωμισε το νημα απο την φτωχεια και κακομοιριά

μην είμαστε τόσο αυστηροί, θα μιλάει στο τσατ με Κολομβία

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom