ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.529
- Πόντοι
- 5.006
Την Πουσταρδα να κοψει....
Την Πουσταρδα να κοψει....
ρε Μουνη και απο την μυγα ξυγκι θες να βγάλεις καρμίρη και που ξέρουμε αν ειναι σπιτικά με αγνο μελί ?φτιαχνει η γυναικα μου σπιτικα νοστιμα με γνησιο μελι μελομακαρονα και κουραμπιεδες...οποιος θελει να μου δωσει 20 ευρωπουλα να του φτιαξει ενα κιλο και δωρο 3 τεμαχια κουραμπιεδες
που εισαι ρε υποπτε ?Καλησπέρα, φέλιουρες!
το διαβασα και εγω και πηγα να πνιγω"Αν δεν ήμουν καλός οδηγός, θα είχα κολλήσει από πίσω από το φορτηγό, αν δεν είχα κάνει τον ελιγμό..." είπε ο Αλέξης Κούγιας, συμπληρώνοντας πως τον αγαπάει ο Θεός, γιατί έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στην ζωή του.
τι αλλο θα σκεφτεις για την επιβίωση?φτιαχνει η γυναικα μου σπιτικα νοστιμα με γνησιο μελι μελομακαρονα και κουραμπιεδες...οποιος θελει να μου δωσει 20 ευρωπουλα να του φτιαξει ενα κιλο και δωρο 3 τεμαχια κουραμπιεδες
κοιτάξτε π.μ που μου ηρθε (Διάβαζα τα σχόλια σου στο θέμα για "την αντίδραση της γυναίκας στην θέα μιας μεγάλης πουτσας"
Υπάρχει απόδειξη για τον ισχυρισμό σου?? )
Ο Μουνης εδω ειναι και παρακολουθεί και κανει emotion με θυμο ,δεν ξερεις τι Μουνης ειναιεφυγε το τσόλι πάλι ...
Για ποιον κτυπά η καμπάνα ,γνωστο μελος εδω μεσα
εχει στησει μελισσια στην βουνοπλαγια για εξτρα εισοδημα τα χριστουγεννα.εφυγε το τσόλι πάλι ...
απο την μερα που εχεις βαλει τον Κουγια αβαταρ εχει γλυτωσει απο τον θανατο 2 φορεςεχει στησει μελισσια στην βουνοπλαγια για εξτρα εισοδημα τα χριστουγεννα.
εγω εχω γλυτωσει τρεις. εχει τριτωσει το κακο.απο την μερα που εχεις βαλει τον Κουγια αβαταρ εχει γλυτωσει απο τον θανατο 2 φορες
Τυχαίο ?
η αλλη η σακαφιορα το παιζει ντιβα και δεν εμφανιζεται , δεν ξερει οτι καλυτερα για μαςεγω εχω γλυτωσει τρεις. εχει τριτωσει το κακο.