Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.027
- Πόντοι
- 3.656
να σου κατσει το καρυδι στο λαιμο ρε για 3 βδομαδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δινω βιντεακι ρε δωροτι 8.70 ρε κλεφτουρα
δινω βιντεακι ρε δωροτι 8.70 ρε κλεφτουρα
δινω βιντεακι ρε δωρο
οχι αδερφε μην λες βαριες κουβεντες στα paliomoynia
Εμένα με 18φτιαχνει η γυναικα μου σπιτικα νοστιμα με γνησιο μελι μελομακαρονα και κουραμπιεδες...οποιος θελει να μου δωσει 20 ευρωπουλα να του φτιαξει ενα κιλο και δωρο 3 τεμαχια κουραμπιεδες![]()
![]()
τι 20 ευρω ρε κλεφτουραφτιαχνει η γυναικα μου σπιτικα νοστιμα με γνησιο μελι μελομακαρονα και κουραμπιεδες...οποιος θελει να μου δωσει 20 ευρωπουλα να του φτιαξει ενα κιλο και δωρο 3 τεμαχια κουραμπιεδες![]()
![]()
οχι αδερφε μην λες βαριες κουβεντες στα paliomoynia
δεν πεφτω ευρω πιο κατω...και επειδη κυλοφορουνε και ΝΙΠΛΙΚΑ χαρτονομισματα οι πληρωμες θα ελεγχονται με το ειδικο μηχανημαΕμένα με 18
οχι αδερφε μην λες βαριες κουβεντες στους paliomoyndesΠου να σου καει το βίντεο ρε καργιολη.
Εντάξει αδελφέ με τις καργιολες.οχι αδερφε μην λες βαριες κουβεντες στους paliomoyndes
Κέρασε τους και τουλούμπα...φτιαχνει η γυναικα μου σπιτικα νοστιμα με γνησιο μελι μελομακαρονα και κουραμπιεδες...οποιος θελει να μου δωσει 20 ευρωπουλα να του φτιαξει ενα κιλο και δωρο 3 τεμαχια κουραμπιεδες![]()
![]()
δεν ειναι κακα παιδια γαμιολες ειναιΕντάξει αδελφέ με τις καργιολες.
Ναι η πουσταραδες..δεν ειναι κακα παιδια γαμιολες ειναι
Oτι να ναι ο κοντός."Αν δεν ήμουν καλός οδηγός, θα είχα κολλήσει από πίσω από το φορτηγό, αν δεν είχα κάνει τον ελιγμό..." είπε ο Αλέξης Κούγιας, συμπληρώνοντας πως τον αγαπάει ο Θεός, γιατί έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στην ζωή του.
![]()
![]()
![]()
Την Πουσταρδα να κοψει....Αθηναιε
Κόντε: Κόβει την κέτσαπ και την μαγιονέζα στην Τότεναμ, θέλει να χάσουν κιλά οι παίκτες