TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
κανονισε θα βαλω να σε παρακολουθουν και καπακι να σε συλλαβουνεγω θα ειμαι αλλα σε αλλο τραπεζι και θα σας παρακολουθώ
κανονισε θα βαλω να σε παρακολουθουν και καπακι να σε συλλαβουνεγω θα ειμαι αλλα σε αλλο τραπεζι και θα σας παρακολουθώ
ουτε θα πάρετε χαμπάρι ποιος θα ειμαικανονισε θα βαλω να σε παρακολουθουν και καπακι να σε συλλαβουν
νομιζεις θα αμολησω την κατασκοπο νελλη που το πνιγει το κουνελι και θα καρφωθεις με την μιαουτε θα πάρετε χαμπάρι ποιος θα ειμαι
εχω μαθει και το τραπεζι που θα καθεστενομιζεις θα αμολησω την κατασκοπο νελλη που το πνιγει το κουνελι και θα καρφωθεις με την μια
βρε ξουράφι!τελικα εισαι μεγαλο ναυαγιο ρε παιχτη ...
ολη σου η ζωη ειναι ενα πουτανοφορουμ και ασχολεισαι με το τι κανει ο καθενας ...
σε περιμενω να δω που θελεις να το πας και τι θα κερδισεις με ολο αυτο που κανεις ...
καθε μλκ που σου λεει ο καθενας εδω μεσα την πιστευεις σε λιγο θα μας πεις οτι υπαρχει και αγιος βασιλης ...
βρε ξουράφι!
Διαδίδει ο Καρυπίδης για εσένα οτι είσαι νταβάς στην Θεσ/νική και οτι διαχειρίζόσουν απο την Μπέλλα(οι παλιοί ξέρουν), μέχρι και ότι στράβωσες μαζί μου γιατί έγραψα κάτι άσχημο για την dakota Που ήθελες να την διαχειριστείς όταν θα ανέβει πάνω και μου τσαμπουνάς εσύ και ο χαζός ο φίλος σου για Αγιοβασίληδες και βγάζει ο άλλος για να με "χτυπήσει" τοι αστείο οτι του ζητησα προστασία???
Μαλάκες σας φτύνουν δεν βρέχει!!!
Και αφού δεν έχεις δικαιολογία για όλα αυτά,βγαίνεις να γράψεις όλο φόβο ότι η δημοσίευση pm απαγορεύεται,μην τυχόν μάθουν όλοι τις βρωμοδουλείες σας!
Και μετά απο όλα αυτά,ανταλλάσετε pm, σου στέλνει ένα τηλέφωνο που ήξερε ο Καρυπίδης και μου το στέλνεις για να φοβηθω?Μαλάκα πάτε καλα?
τυπε μου μην το γαμησ@@@@ και αυτο το νημα με τσακωμούςβρε ξουράφι!
Διαδίδει ο Καρυπίδης για εσένα οτι είσαι νταβάς στην Θεσ/νική και οτι διαχειρίζόσουν απο την Μπέλλα(οι παλιοί ξέρουν), μέχρι και ότι στράβωσες μαζί μου γιατί έγραψα κάτι άσχημο για την dakota Που ήθελες να την διαχειριστείς όταν θα ανέβει πάνω και μου τσαμπουνάς εσύ και ο χαζός ο φίλος σου για Αγιοβασίληδες και βγάζει ο άλλος για να με "χτυπήσει" τοι αστείο οτι του ζητησα προστασία???
Και αφού δεν έχεις δικαιολογία για όλα αυτά,βγαίνεις να γράψεις όλο φόβο ότι η δημοσίευση pm απαγορεύεται,μην τυχόν μάθουν όλοι τις βρωμοδουλείες σας!
Και μετά απο όλα αυτά,ανταλλάσετε pm, σου στέλνει ένα τηλέφωνο που ήξερε ο Καρυπίδης και μου το στέλνεις για να φοβηθω?Μαλάκα πάτε καλα?
Τι έγινε τυπε μου τι τσιμπησες;τυπε μου μην το γαμησ@@@@ και αυτο το νημα με τσακωμούς
Καλά κύριε Μαρινάκη,εσείς?Τι έγινε υπουργέ μου;
Ο σελεμπρες άνοιξε καφετέρια επιτέλους.Καλά κύριε Μαρινάκη,εσείς?
Χαζεύω στο youtube μερικές παλιές,ένδοξες στιγμές μου.
Καλημέρα!βρε ξουράφι!
Καλημέρα!Καλημέρα!
δεν τσιμπισα ακομα φυλάω δυνάμεις για το βραδύΤι έγινε τυπε μου τι τσιμπησες;
Ετσιδεν τσιμπισα ακομα φυλάω δυνάμεις για το βραδύ
ειστε ρε μουνηδες σαλιες εντελως , στην πεινα ...
γραφει ενα μηνυμα η τυπισσα βλεπεις απο κατω 100 λαικ 100 φατσουλες 50 καρδουλες
σιχαμα ειστε
στα αρχιδια μας..αφου με ντελιβερυ 2 πιτα καλαμακι χοιρινο θα την βγαλεις στο τσαρδι σουδεν τσιμπισα ακομα φυλάω δυνάμεις για το βραδύ
Άνοιξε ρε βαιμπερστα αρχιδια μας..αφου με ντελιβερυ 2 πιτα καλαμακι χοιρινο θα την βγαλεις στο τσαρδι σου