shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ναι τωρα τι ειδαNυχι.ΝΥΧΙ
ναι τωρα τι ειδαNυχι.ΝΥΧΙ
Ειδες αν δεν πινεις τουλαχιστον 4-5 καφεδες δεν εισαι σε εγρηγορσηναι τωρα τι ειδα
Αυτό σκοπεύω να κάνω ,α
Μαντω κουκλακι μου..... τσεκαρε τα προσωπικα σου μυνηματα σε παρακαλωΑυτό σκοπεύω να κάνω ,αύριο στις 5.30 έχω να ξυπνήσω?
τύπε μηπως ροχαλίζει ο τυπος μαντώ ;Αποκλειστικό :-
Η Μαντώ κοιμάται ...
πες τα αρχηγαρα...ολο σαλια εδω μεσα σιχαθηκαειστε ρε μουνηδες σαλιες εντελως , στην πεινα ...
γραφει ενα μηνυμα η τυπισσα βλεπεις απο κατω 100 λαικ 100 φατσουλες 50 καρδουλες
σιχαμα ειστε
Ρε ξεφτυλι; έφυγε η γυναίκα και μπήκες; δεν μπόρεσαν να σε δέσουν καρτέλ, αστυνομία,οικονομική αστυνομία και θα σε δέσει μια γυναίκα...θα παντρευτείς πάλι το βλέπω...ας είναι μάλλον αγαπάς και σε έχει δέσει..ειστε ρε μουνηδες σαλιες εντελως , στην πεινα ...
γραφει ενα μηνυμα η τυπισσα βλεπεις απο κατω 100 λαικ 100 φατσουλες 50 καρδουλες
σιχαμα ειστε
ο νιπλης ειναι ρομαντικος στην γυναικα και αδιστακτος στο χρημα...Ρε ξεφτυλι; έφυγε η γυναίκα και μπήκες; δεν μπόρεσαν να σε δέσουν καρτέλ, αστυνομία,οικονομική αστυνομία και θα σε δέσει μια γυναίκα...θα παντρευτείς πάλι το βλέπω...ας είναι μάλλον αγαπάς και σε έχει δέσει..
αναποδα τα ειπες στο μακρινο0 ΠΑΡΕΛΘΟΝ Πριν 25 χρονια σε κουβεντα με εναν εφοπλιστη μου ειπε ειμαι ερωτευμενος με το χρημα και αδιστακτος με την φακλανα την γυναικα μουο νιπλης ειναι ρομαντικος στην γυναικα και αδιστακτος στο χρημα...
εχει να κανει με την χρονικη περιοδο με ποιον εισαι ερωτευμενος...αναποδα τα ειπες στο μακρινο0 ΠΑΡΕΛΘΟΝ Πριν 25 χρονια σε κουβεντα με εναν εφοπλιστη μου ειπε ειμαι ερωτευμενος με το χρημα και αδιστακτος με την φακλανα την γυναικα μου
το χρημα φιλε μου ειναι το παν ολα τα αλλα ειναι λογια της στιγμηςεχει να κανει με την χρονικη περιοδο με ποιον εισαι ερωτευμενος...
εγω ειμαι του ερωτα...απλα με χρηματοδοτει ο νιπληςτο χρημα φιλε μου ειναι το παν ολα τα αλλα ειναι λογια της στιγμης
Αυτό σκοπεύω να κάνω ,αύριο στις 5.30 έχω να ξυπνήσω?δες γλυκια μου αλλη μια πμ
Αυτό σκοπεύω να κάνω ,αύριο στις 5.30 έχω να ξυπνήσω?
δες γλυκια μου αλλη μια πμ?????Αυτό σκοπεύω να κάνω ,αύριο στις 5.30 έχω να ξυπνήσω?
τύπε μηπως ροχαλίζει ο τυπος μαντώ ;
τυποι εγω βρεθηκα με την Μαντω ειναι μια συμπαθέστατη γυναικά ,με αποψεις !πες τα αρχηγαρα...ολο σαλια εδω μεσα σιχαθηκα
δεν της αρέσουν τα γλυκα τυπε .σκούπισε τα σαλια απο το πατωμαδες γλυκια μου αλλη μια πμ?????
ρε κουμπαρε δεν αφηνεις της ξουριες και να κανονισεις να εισαι στο τραπεζι το βραδυ μην βαλω τον αθηναιο και σεεφτασε η Μερα το βραδυ θα ειμαι στην https://www.facebook.com/Μαριγώ-Marigo-1819284388338581/
εγω θα ειμαι αλλα σε αλλο τραπεζι και θα σας παρακολουθώρε κουμπαρε δεν αφηνεις της ξουριες και να κανονισεις να εισαι στο τραπεζι το βραδυ μην βαλω τον αθηναιο και σε