athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.699
- Πόντοι
- 12.756
@Σεσκουλα;
γραφτους στον πουτσο σου αυριο και μην ανοιξεις....Το λοιπονενενενε.....περιμενα μεχρι τις 4 το απογευμα γιατι μετα ειχα να δω κατι ταραντουλες.Γυρναω υπερκαυλωμενος για καταρες και μπινελικια και παιρνω τηλ Κωλοφον.
-Περιμενα σαν μαλακας τοσες ωρες και δεν φανηκε κανεις...
-Μισο λεπτο να δω....ααααα ναι ηρθαν της Wind οι τεχνικοι και κανανε το δικο τους κομματι.Οι δικοι μας δεν ηρθαν!
-Και ποτε θα ερθουν οι δικοι σας δηλαδη;
-Αααα απο Δευτερα....
-Ακου φιλαρακο αμα δεν θελετε να γινει της πουτανας θα ερθετε αυριο το αργοτερο.
-Μα δεν εχουμε διαθεσιμα ραντεβου
-Να βρειτε φιλαρακο περιμενω απο τη προηγουμενη Παρασκευη να φτιαξετε μια κωλογραμμη ιντερνετ και μου εχετε κοψει και τη τηλεοραση.
-Μισο λεπτο αυριο το μεσημερι μπορειτε
-Μπορω και κανονιστε αυριο το μεσημερι να ειναι η τελευταια φορα που σας παιρνω τηλεφωνο.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!
Ειθε αδερφοθ.....γραφτους στον πουτσο σου αυριο και μην ανοιξεις....
θα σου πεταξω εγω καλωδιο ιθερνετ
Έλα μορε με τις γαμιολες τόσο κοροϊδία πουσταραδες και αυτοί.αδελφε παραδέχομαι την υπομονή σουΤο λοιπονενενενε.....περιμενα μεχρι τις 4 το απογευμα γιατι μετα ειχα να δω κατι ταραντουλες.Γυρναω υπερκαυλωμενος για καταρες και μπινελικια και παιρνω τηλ Κωλοφον.
-Περιμενα σαν μαλακας τοσες ωρες και δεν φανηκε κανεις...
-Μισο λεπτο να δω....ααααα ναι ηρθαν της Wind οι τεχνικοι και κανανε το δικο τους κομματι.Οι δικοι μας δεν ηρθαν!
-Και ποτε θα ερθουν οι δικοι σας δηλαδη;
-Αααα απο Δευτερα....
-Ακου φιλαρακο αμα δεν θελετε να γινει της πουτανας θα ερθετε αυριο το αργοτερο.
-Μα δεν εχουμε διαθεσιμα ραντεβου
-Να βρειτε φιλαρακο περιμενω απο τη προηγουμενη Παρασκευη να φτιαξετε μια κωλογραμμη ιντερνετ και μου εχετε κοψει και τη τηλεοραση.
-Μισο λεπτο αυριο το μεσημερι μπορειτε
-Μπορω και κανονιστε αυριο το μεσημερι να ειναι η τελευταια φορα που σας παιρνω τηλεφωνο.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!
ρε αδερφε δεν εχει πληρωσει ο moynhs 7 μηνες...τι φταινε οι ανθρωποι?Έλα μορε με τις γαμιολες τόσο κοροϊδία πουσταραδες και αυτοί.αδελφε παραδέχομαι την υπομονή σου
Εσένα δεν σε βλέπω καλά5oς τωρα
ρε αδερφε δεν εχει πληρωσει ο moynhs 7 μηνες...τι φταινε οι ανθρωποι?
Να πας στον κτηνιατρο να σε εξετασει,να του φτιαξεις και το ιντερνετΕσένα δεν σε βλέπω καλά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρέπει να είναι πολύ καυτό γιατί το φυσάει...Σπέεερ(μ)α
μαντω θες να μιλησουμε για τον ερωτα την φυση την τεχνη και την ομορφια?Πρέπει να είναι πολύ καυτό γιατί το φυσάει...
Ναι βρήκες τον κατάλληλο άνθρωπο για αυτή την κουβένταμαντω θες να μιλησουμε για τον ερωτα την φυση την τεχνη και την ομορφια?
Ναι βρήκες τον κατάλληλο άνθρωπο για αυτή την κουβέντα
Πρέπει να είναι πολύ καυτό γιατί το φυσάει...
Καλησπέρα μεσιέ, αναστατώνετε με τις αναρτήσεις σαςΦρεσκότατο και καυτό ...
Καλησπέρα γλυκιά μου.
Καλησπέρα μεσιέ, αναστατώνετε με τις αναρτήσεις σας
Τι έχουν τα μούτρα τους;ακομα και την μαντω σαν τα μουτρα σας την κανατε paliomoynhdes