athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.705
- Πόντοι
- 12.756
πλαταρια ψητα με μακαρονια και κουνουπιδιΤι τσιμπησες;
πλαταρια ψητα με μακαρονια και κουνουπιδιΤι τσιμπησες;
ζαναξ για να μην κανει εγκλημαΤι τσιμπησες;
χωρις μπαμιεςπλαταρια ψητα με μακαρονια και κουνουπιδι
ζαναξ για να μην κανει εγκλημα
Πάλι κλανιδι σύννεφοπλαταρια ψητα με μακαρονια και κουνουπιδι
οταν λεω εγω οτι εχει στοφα μεγαλου επιχειρηματεια εισαγωγες-εξαγωγες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάλι κλανιδι σύννεφο
Είμαστε δίπλα μαν έλα.Νιαμού?
αν ειναι να ερθουν θα ρθουν , αλλιως θα προσπεράσουνΠηρα τηλ πριν απο λιγο να δω αν σκατα θα ερθουν...απαντηση "ε αφου ειπαν οτι θα ερθουν θα ερθουν τοτε".
Ε μα πες τα ρε μάν.αν ειναι να ερθουν θα ρθουν , αλλιως θα προσπεράσουν
παιρνεις τηλεφωνο και απασχολεις το κοσμο ρε παλιομουνι
αν ειναι να ερθουν θα ερθουν , τι δεν καταλαβαίνεις απο αυτο ?
αν δεν ειναι μερα ειναι νυχτα
αν δεν ειναι μεσα ειναι εξω
αν δεν ειναι πανω ειναι κατω
ενταξει τωρα ?
κανονισε να ερθεις αυριο εσυ..εγω θα κουβαλαω 2 επταγες Νιπλικες παγκοσμιως αναγνωρισμενες σαν τον χρυσο και την πλατινα ειναι οι επιταγες τουΕ μα πες τα ρε μάν.
Ο άλλος νιπλη κανονίζει τραπέζι για αύριο και λέει θα έχει ένα 10 πάνω του.
παρτου τα 10 ευρω , δωσε του το ψωμι που φαιρνει για κουβερ και μετα χαιρετιστε τον , πειτε του να φυγειΕ μα πες τα ρε μάν.
Ο άλλος νιπλη κανονίζει τραπέζι για αύριο και λέει θα έχει ένα 10 πάνω του.
παρτου τα 10 ευρω , δωσε του το ψωμι που φαιρνει για κουβερ και μετα χαιρετιστε τον , πειτε του να φυγει
κανονισε να ερθεις αυριο εσυ..εγω θα κουβαλαω 2 επταγες Νιπλικες παγκοσμιως αναγνωρισμενες σαν τον χρυσο και την πλατινα ειναι οι επιταγες του
ΡΕ μαλακα σαν τον Ραο γραφεις και εσυ κρυφα απο κινητο;θα σε γαμησωπαρτου τα 10 ευρω , δωσε του το ψωμι που φαιρνει για κουβερ και μετα χαιρετιστε τον , πειτε του να φυγει
εγω κρυφα ???ΡΕ μαλακα σαν τον Ραο γραφεις και εσυ κρυφα απο κινητο;θα σε γαμησω
εγω αλλα βλεπω...εγω κρυφα ???
τυπε μου ολη μερα ανοιχτο το μπου ειναι σε 28αρα οθονη , οχι σαν και εσενα που εχεις γαμηθει στο alt+tab για να κρυβεσαι
και την νυχτα σε βαζει να κλεινεις το λαπτοπ η κυρά σου
σαν τα πιτσιρικια , που αν εχεις καλο βαθμο σε αφηνει να μπεις ιντερνετ
εσυ απο την πεινα και την φτωχια βλεπεις και 12αρια ουισκι ενω πινεις Μαλαματινα , αλλα να μην το πιασουμε καλυτερα αυτο το θεμαεγω αλλα βλεπω...
προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ η γκομενα αρχιζει να σε ελεγχει μαλακα..ουτε μπου δεν μπαινεις μονο απο κινητο,ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟεσυ απο την πεινα και την φτωχια βλεπεις και 12αρια ουισκι ενω πινεις Μαλαματινα , αλλα να μην το πιασουμε καλυτερα αυτο το θεμα
Βουλγαρικο είπαμε χωρίς βαλβίδα .εσυ απο την πεινα και την φτωχια βλεπεις και 12αρια ουισκι ενω πινεις Μαλαματινα , αλλα να μην το πιασουμε καλυτερα αυτο το θεμα
χαχαχαπροσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ η γκομενα αρχιζει να σε ελεγχει μαλακα..ουτε μπου δεν μπαινεις μονο απο κινητο,ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ
κανω κατι που εχεις ξεχασει..ΔΟΥΛΕΥΩ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑχαχαχα
ποιος μιλαει για ελεγχο
που εξαφανιζεσαι
σου βαζει χερι και κλεινεις μπου και λες καληνυχτα σε 30 δευτερα
ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ !!!! χωνεψε το , μια ζωη θα σε ελεγχει