thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.530
- Πόντοι
- 456
Τι δεν κατέχεις από τα παραπάνω Μαντώ;Ναι βρήκες τον κατάλληλο άνθρωπο για αυτή την κουβέντα
Τι δεν κατέχεις από τα παραπάνω Μαντώ;Ναι βρήκες τον κατάλληλο άνθρωπο για αυτή την κουβέντα
Κανένα πιστεύω. Ουσιαστικά, τίποτα εις βάθοςΤι δεν κατέχεις από τα παραπάνω Μαντώ;
Αυτό δεν μπορώ να το υποσχεθώ
Μίλα μου στον ενικό γλυκιά μου.
(Πάω να κάνω ένα γρήγορο ντούς και επανέρχομαι, μη φύγεις)
Το bou είναι 3d. Αρκεί να τα κατέχεις σε πλάτος.Κανένα πιστεύω. Ουσιαστικά, τίποτα εις βάθος
Οριζόντια καλά τα πάωΤο bou είναι 3d. Αρκεί να τα κατέχεις σε πλάτος.
Ας οριζοντιωθούμε λοιπόν.Οριζόντια καλά τα πάω
Αυτό σκοπεύω να κάνω ,αύριο στις 5.30 έχω να ξυπνήσω?Ας οριζοντιωθούμε λοιπόν.
Ακόμα κι οι φαντάροι αργότερα ξυπνάνε από σένα (αν δεν έχουν σκοπιά).Αυτό σκοπεύω να κάνω ,αύριο στις 5.30 έχω να ξυπνήσω?
ξεροχυνο με διαλογό ,αν δεν έρθουν αυριο δωσε συρμα να τους γαμησω τα πέταλαΤο λοιπονενενενε.....περιμενα μεχρι τις 4 το απογευμα γιατι μετα ειχα να δω κατι ταραντουλες.Γυρναω υπερκαυλωμενος για καταρες και μπινελικια και παιρνω τηλ Κωλοφον.
-Περιμενα σαν μαλακας τοσες ωρες και δεν φανηκε κανεις...
-Μισο λεπτο να δω....ααααα ναι ηρθαν της Wind οι τεχνικοι και κανανε το δικο τους κομματι.Οι δικοι μας δεν ηρθαν!
-Και ποτε θα ερθουν οι δικοι σας δηλαδη;
-Αααα απο Δευτερα....
-Ακου φιλαρακο αμα δεν θελετε να γινει της πουτανας θα ερθετε αυριο το αργοτερο.
-Μα δεν εχουμε διαθεσιμα ραντεβου
-Να βρειτε φιλαρακο περιμενω απο τη προηγουμενη Παρασκευη να φτιαξετε μια κωλογραμμη ιντερνετ και μου εχετε κοψει και τη τηλεοραση.
-Μισο λεπτο αυριο το μεσημερι μπορειτε
-Μπορω και κανονιστε αυριο το μεσημερι να ειναι η τελευταια φορα που σας παιρνω τηλεφωνο.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!
θα ερθω να σε παρω να πάμε για κυνηγιΑυτό σκοπεύω να κάνω ,αύριο στις 5.30 έχω να ξυπνήσω?
δεν τους εχεις δει ειναι σαν στραπατσαρισμένο αυτοκίνητοΤι έχουν τα μούτρα τους;
Μιλα μου άνοιξε την καρδιά σου ειμαι εδω για σενα !μαντω θες να μιλησουμε για τον ερωτα την φυση την τεχνη και την ομορφια?
Αθηναιος Νο 2ρε αδερφε δεν εχει πληρωσει ο moynhs 7 μηνες...τι φταινε οι ανθρωποι?
Αυτό δεν μπορώ να το υποσχεθώ
τωρα η Μαντω κανει νανιΠοιό από τα δύο ?
Ότι θα μου μιλάς στον ενικό ή ότι θα με περιμένεις να επιστρέψω ???
κοιμάται νωρις γιαυτο εχει βελούδινη επιδερμίδαΑποκλειστικό :-
Η Μαντώ κοιμάται ...
To γαλλικο δεν το ειδεςκοιμάται νωρις γιαυτο εχει βελούδινη επιδερμίδα
To γαλλικο δεν το ειδες