Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.940
- Πόντοι
- 46.423
Το έσιαξα. Και μόλις έρθει η ώρα θα το σιάξω και αυτό.
Πρόσθεσα ... ξανασιάξε
Τελευταία τροποποίηση:
Το έσιαξα. Και μόλις έρθει η ώρα θα το σιάξω και αυτό.
ρε μαλακα παρτο αποφασηΨΕΥΔΕΣΑΙ αλλα δεν πειραζει πρεπει να το παιξεις καμποσος..η ουσια ειναι οτι εισαι ευτυχισμενος αν και μαντρωμενος
ενταξει αγορινα οτι πεις εγω χαιρομαι για σεναρε μαλακα παρτο αποφαση
δεν ειμαστε ολοι εδω μεσα σωγαμπροι να καθομαστε σουζα
και ουτε ειμαστε μισθωτοι με 3 και 60 για να εχουμε αναγκη και τον δευτερο μισθο που μπαινει σπιτι ή οτι μπαινει απο ενοικια κτλ
Μην στεναχωριεσαι ομως , αφου ακομα επιβιωνεις καλά ειναι.... υπαρχουν και χειρότερα να ησουν στα χαρτοκουτα στην Σταδιου
κοιτα αν εχει γιουβετσι θαλασσινωνΚαι άσε τον Αθήναιο να πάει στο καμένο λάδι και στο χαλασμενο μελι
Δεν έχει όλες τις φορές συνήθως ΠΣΚ έχει μπορεί και σήμερα .κοιτα αν εχει γιουβετσι θαλασσινων
Μπουξος ακομα στεναχωρημενος να ειναι;Δεν έχει όλες τις φορές συνήθως ΠΣΚ έχει μπορεί και σήμερα .
Αυτός πρεπει να ψόφησε στο υπόγειοΜπουξος ακομα στεναχωρημενος να ειναι;
οχι ρε ο ΜπουξακοςΑυτός πρεπει να ψόφησε στο υπόγειο
Ναι σαν τον Καραμάνο πήγε και αυτοςοχι ρε ο Μπουξακος
λειπει πολυ απο το σαι ο ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ και αλωνιζουν και τα ψεκιαΝαι σαν τον Καραμάνο πήγε και αυτος
Ναι θα τους είχελειπει πολυ απο το σαι ο ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ και αλωνιζουν και τα ψεκια
Έτσι ρε Ατενέζο, ανωτερότητα με τον μουνή!ενταξει αγορινα οτι πεις εγω χαιρομαι για σενα
αγαπαει ο Νιπλακος μου του συγχωρω τα πανταΈτσι ρε Ατενέζο, ανωτερότητα με τον μουνή!
Ωχ! Αν έχει πέσει θύμα στον έρωτα, τον χάνουμε. Ωχ, και πάλι ωχ και αμάν.αγαπαει ο Νιπλακος μου του συγχωρω τα παντα
Ωραία η κοτόσουπα μάν;Ωχ! Αν έχει πέσει θύμα στον έρωτα, τον χάνουμε. Ωχ, και πάλι ωχ και αμάν.
Δεν είναι ακόμα έτοιμη. Σε λίγο.Ωραία η κοτόσουπα μάν;
Ναι πρόσεχε μην φύγει από τη κατσαρόλα,για βαλσαμωμένη είναι;Δεν είναι ακόμα έτοιμη. Σε λίγο.
Δεν έχει κότα μέσα είπαμε.Ναι πρόσεχε μην φύγει από τη κατσαρόλα,για βαλσαμωμένη είναι;
Δεν έχει κότα μέσα είπαμε.