ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.476
- Πόντοι
- 5.006
Ελα μαν σου κλείσαμε θέση δίπλα στον Αθηναίο στο τραπέζι..Καλησπέρα σε όλα τα καλά μου φιλαράκια....
Καραμαναρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Ελα μαν σου κλείσαμε θέση δίπλα στον Αθηναίο στο τραπέζι..Καλησπέρα σε όλα τα καλά μου φιλαράκια....
den sto synexise gia na πληρωseiς esyΚαλησπέρα σε όλα τα καλά μου φιλαράκια....
Έτσιden sto synexise gia na πληρωseiς esy
παραπαιει το νήμα .. και το σαιτ γενικά
απο την πολυ οργάνωση θα είναι
καλως τον καλως ηρθεςπαραπαιει το νήμα .. και το σαιτ γενικά
εχω φωτο με Λευτερη
δεν ξερω αν μπορω να συνεχιζω να γραφω σε αυτο το νημα , το εχετε κανει αδερφιστικο , καλημερες/καλησπερες/τι κανεις αγαπη μου/πως εισαι , το 95% των συζητησεωνΓύρισε ο άρχοντας της ΕΠΙΤΑΓΉΣ;Ο ΒΑΣΙΛΕΎΣ ΤΗΣ ΔΙΓΡΑΜΜΗΣ;Ο ΠΡΙΓΚΗΨ ΤΩΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΩΝ;
Μας έπιασε ο ρομαντισμός ρε μαλακα σχωρα μαςδεν ξερω αν μπορω να συνεχιζω να γραφω σε αυτο το νημα , το εχετε κανει αδερφιστικο , καλημερες/καλησπερες/τι κανεις αγαπη μου/πως εισαι , το 95% των συζητησεων
μονο αυτα βλεπω
ντρεπεσαι να πεις οτι εγινες πουστης και λες οτι εγινες ρομαντικός ?Μας έπιασε ο ρομαντισμός ρε μαλακα σχωρα μας
οταν εκανε παρεα με τον μακαριτη λογικο ηταν να ψηνει το ψαρι και απο της 2 πλευρεςντρεπεσαι να πεις οτι εγινες πουστης και λες οτι εγινες ρομαντικός ?
Και ο Μπραμπ του ξεφυγε και ειπε οτι γυρναγε στα νηματα με τα τραβέλια, δεν τον κακοχαρακτηρίσαμε , παλι φίλος μας είναι , δεν τον απομονώσαμε , δεν του καναμε μπουλινγκ ..
οπότε μην ντρεπεσαι αν τωρα στα γεράματα άρχισε να σου αρέσει το αναποδο ψαροντουφεκο .. φίλοι σου ειμαστε , θα δειξουμε κατανοηση
Ενημερωσέ να ετοιμαστώ για το τσιμπούσι.ΜΟΥΝΗΔΕΣ τερμα οι ευγενειες....ΣΕΣΚΟΥΛΑ γαμηδιαρη ερχεσαι φορτωγκας χρημα και κερνας την αλλη βδομαδα κοκορετσια,σπληναντερα,αρνι,κοντοσουβλι με σαλατικα παντα λογω διατροφης...Βουλιας κερνα τα μπυρονια,Αντζελο τα γλυκα και Τασος παγκο για την επομενη φορα τις αστακομακαροναδες
Καλώς τον Νίπλη μας, καλώς τον λεβέντη μας!παραπαιει το νήμα .. και το σαιτ γενικά
Θα τα σιάξουμε όλα ρε, τώρα που γύρισες.δεν ξερω αν μπορω να συνεχιζω να γραφω σε αυτο το νημα , το εχετε κανει αδερφιστικο , καλημερες/καλησπερες/τι κανεις αγαπη μου/πως εισαι , το 95% των συζητησεων
μονο αυτα βλεπω
Φτου ξελευτεριαεχω φωτο με Λευτερη
Καλώς τον Νίπλη μας, καλώς τον λεβέντη μας!
κερναώ όλο το νήμα ό,τι τραβάει η όρεξή του!