celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.878
- Πόντοι
- 6.056
Ποσους?3 ως τωρα
Ποσους?3 ως τωρα
2 διπλους μονοποικιλιακους,1 εξτρα λαρτζ ΓρηγορηΠοσους?3 ως τωρα
Κοιτα να δεις που και μονο που σου κανω παραθεση κουραζομαι,αναλογιζομενος τις 456 ωρες που εργαστηκες αυτη την εβδομαδα2 διπλους μονοποικιλιακους,1 εξτρα λαρτζ Γρηγορη
αυτη τη βδομαδα οχι τοσο εκατσα Πεμπτη και καθομαι και ΣΚΚοιτα να δεις που και μονο που σου κανω παραθεση κουραζομαι,αναλογιζομενος τις 456 ωρες που εργαστηκες αυτη την εβδομαδα
Γιατι ετσι?Δεν πιστευω να εισαι κανενας τεμπελχανας που ξημεροβραδιαζεται στο μπου και μας το παιζει σκληρα εργαζομενοςαυτη τη βδομαδα οχι τοσο εκατσα Πεμπτη και καθομαι και ΣΚ
εννοειται οχι αφου βλεπεις τι σκληρα εργαζομαι στα ορια της σκλαβιαςΓιατι ετσι?Δεν πιστευω να εισαι κανενας τεμπελχανας που ξημεροβραδιαζεται στο μπου και μας το παιζει σκληρα εργαζομενος
Kατι εχω καταλαβειεννοειται οχι αφου βλεπεις τι σκληρα εργαζομαι στα ορια της σκλαβιας
Τι τσιμπησες μάν;σε χάσαμε;Ποσους?3 ως τωρα
Aν με χανατε δεν θα τρωγατε κανενα κολυβοΤι τσιμπησες μάν;σε χάσαμε;
ώρα να κάνεις το ρεκόρ...Φτου ξελευτερια
όχι ρέγγα?Aν με χανατε δεν θα τρωγατε κανενα κολυβο
Φακες,χωριατικη,λακερδα
Ο άλλος τίποτα ακόμα μάν;Aν με χανατε δεν θα τρωγατε κανενα κολυβο
Φακες,χωριατικη,λακερδα
Ποιο ρεκορ?Δεν εχω καλη εκκινηση τελευταια και μενω πισωώρα να κάνεις το ρεκόρ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
όχι ρέγγα?
Ειμαι να σκασω μαν,υποψιαζομαι οτι εχασα τα κολυβαΟ άλλος τίποτα ακόμα μάν;
τον κατάλαβες και εσυ έστω και αργα οπως ολοι μας οτι ειναι ολοι μερα δουλεύει στον ξαπλοπουλο ,και το παιζει οτι ειναι σκληρα εργαζόμενος ,μαλλον το ονειρεύεται οτι δουλεύει σκληράΓιατι ετσι?Δεν πιστευω να εισαι κανενας τεμπελχανας που ξημεροβραδιαζεται στο μπου και μας το παιζει σκληρα εργαζομενος
εσυ μαν τι τσιμπισες?Τι τσιμπησες μάν;σε χάσαμε;
Συκοφαντιες,θα αναλαβει το νομικο τμημα της κλινικης.Αν μου περασε απο το μυαλο, εστω και για μια στιγμη η ιδεα οτι μας παραμυθιαζει,να μην ξαναδουλεψει 14363 ωρες το μηνατον κατάλαβες και εσυ έστω και αργα οπως ολοι μας οτι ειναι ολοι μερα δουλεύει στον ξαπλοπουλο ,και το παιζει οτι ειναι σκληρα εργαζόμενος ,μαλλον το ονειρεύεται οτι δουλεύει σκληρά
ρε μας παραμυθιαζει αυτο ειναι σιγουρο ,εβαλα ντεντεκτιβ τον παρακολουθεί μια εβδομαδα ,και ειναι ολο coffe berry παει και στην Μαριγώ μετα σπιτι και καβλαντιζει στο μπουΣυκοφαντιες,θα αναλαβει το νομικο τμημα της κλινικης.Αν μου περασε εστω και για μια στιγμηη ιδεα οτι μας ,να μην ξαναδουλεψει 14363 ωρες το μηνα
εκκαθάριση τυπελειπουν αρκετα γαμιόλια απο εδω μέσα
τι παιχτηκε ?
Καλός πολίτης...λειπουν αρκετα γαμιόλια απο εδω μέσα
τι παιχτηκε ?
ο Αθηναίος να παρει παρουσίες , μην του γαμησω την μητραεκκαθάριση τυπε