TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τι ωρα?? κανονισε τουλαχιστον να εχεις προλαβει να φας γιατι ειναι ικανος να σου αρπαξει το μπιφτεκι απο το στομαΘα μου τα δώσει στη Μαριγώ λεει
τι ωρα?? κανονισε τουλαχιστον να εχεις προλαβει να φας γιατι ειναι ικανος να σου αρπαξει το μπιφτεκι απο το στομαΘα μου τα δώσει στη Μαριγώ λεει
καλα περίμενε να χρεωθείς αλλα 4Θα μου τα δώσει στη Μαριγώ λεει
Θα έρθει και ο βουλιας θα καθαρίσει αυτός λέει,πουλάει κάργα βενζίνη.τι ωρα?? κανονισε τουλαχιστον να εχεις προλαβει να φαει γιατι ειναι ικανος να σου αρπαξει το μπιφτεκι απο το στομα
καταλαβα παλι πιατα θα πλυνουμεΘα έρθει και ο βουλιας θα καθαρίσει αυτός λέει,πουλάει κάργα βενζίνη.
καταλαβα παλι πιατα θα πλυνουμε
επειδη θα πληρωσει ο αθηναιος 31 φεβρουαριου για να ειμαστε σιγουροι οτι ποτε δεν θα ερθει αυτη η ημεραποια μερα ειναι?
ποια μερα το κανονίσατε?ΜΟΥΝΗΔΕΣ τερμα οι ευγενειες....ΣΕΣΚΟΥΛΑ γαμηδιαρη ερχεσαι φορτωγκας χρημα και κερνας την αλλη βδομαδα κοκορετσια,σπληναντερα,αρνι,κοντοσουβλι με σαλατικα παντα λογω διατροφης...Βουλιας κερνα τα μπυρονια,Αντζελο τα γλυκα και Τασος παγκο για την επομενη φορα τις αστακομακαροναδες
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ να μπορεις και εσυ..εισαι το τιμωμενο πορτοφ..εεεε το τιμωμενο προσωποποια μερα το κανονίσατε?
κουμπαρε αυτα γινονται η πεμπτη η παρασκευηποια μερα το κανονίσατε?
Παρασκευη θα ειναι τελεια..κανονιστε..Σεσκουλας να φορεσει μπραζιλιαν αν δεν ερθει με πορτοφολικουμπαρε αυτα γινονται η πεμπτη η παρασκευη
δύσκολο προπαντόν Παρασκευή , αλλα θα το ξερω την δευτερα αν ειναι να ερθω και εγωκουμπαρε αυτα γινονται η πεμπτη η παρασκευη
ακυρωνεις οτι εχειςδύσκολο προπαντόν Παρασκευή , αλλα θα το ξερω την δευτερα αν ειναι να ερθω και εγω
στηριζω ασκαρδαμυχτιΜΟΥΝΗΔΕΣ τερμα οι ευγενειες....ΣΕΣΚΟΥΛΑ γαμηδιαρη ερχεσαι φορτωγκας χρημα και κερνας την αλλη βδομαδα κοκορετσια,σπληναντερα,αρνι,κοντοσουβλι με σαλατικα παντα λογω διατροφης...Βουλιας κερνα τα μπυρονια,Αντζελο τα γλυκα και Τασος παγκο για την επομενη φορα τις αστακομακαροναδες
αν δεν ετοιμασου για οθωμανικο δικαιοδύσκολο προπαντόν Παρασκευή , αλλα θα το ξερω την δευτερα αν ειναι να ερθω και εγω