athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.690
- Πόντοι
- 12.756
εχω στειλει μνμ στον ΔΙΓΡΑΜΜΟ να μπει απο χθες..γαμω τις πλαστες επιταγες του
ρε μηπως τον ξαναμπουζουριασανε για μικροκλοπες και απατες παλι?εχω στειλει μνμ στον ΔΙΓΡΑΜΜΟ να μπει απο χθες..γαμω τις πλαστες επιταγες του
αμα ειχε ζεστη θα στον εψηνε στα μαρμαρα του αγνωστου στρατιωτηΤι ώρα θα περάσω για καφέ στη χόβολη;
δεν υπαρχή επίσημη αργια αν ήθελες θα δουλευεςεπισημη αργια
και τι? μας το παιζει ιστορια? ρε α γαμησου και μπες πες τουεχω στειλει μνμ στον ΔΙΓΡΑΜΜΟ να μπει απο χθες..γαμω τις πλαστες επιταγες του
εσυ ολο ξεσκεπαστος κοιμασαι κουμπαρουληδεν υπαρχή επίσημη αργια αν ήθελες θα δουλευες
εχει και χοβολη μπα ,και το παιζει μισθωτοςΤι ώρα θα περάσω για καφέ στη χόβολη;
Φυσάει κιόλας θα σβήσει.μηπως ξέρει να κάνει κιόλας..αμα ειχε ζεστη θα στον εψηνε στα μαρμαρα του αγνωστου στρατιωτη
4-5Τι ώρα θα περάσω για καφέ στη χόβολη;
Ρίξε και τέσσερα μονοευρα.
εσεις οι υπολοιποι να τα βλεπετε αυτα τον εχει στα ωπα ωπα η κυρα τουΦυσάει κιόλας θα σβήσει.μηπως ξέρει να κάνει κιόλας..
δεν εχω σεντονιαεσυ ολο ξεσκεπαστος κοιμασαι κουμπαρουλη
ενα διευρω και τεσερα πενηνταλεπτα θα σου δωσωΡίξε και τέσσερα μονοευρα.
Πάρε και μια κρέμα για το κρυο τουενα διευρω και τεσερα πενηνταλεπτα θα σου δωσω
στον αθηναιο εχει κατι λινατσες περρισευμαδεν εχω σεντονια
σε μονολεπτα δωστου τα να το παιξεις και κιμπαρης οτι του τα δινεις πιο πολλαενα διευρω και τεσερα πενηνταλεπτα θα σου δωσω
δωσε ρε Μουνη τα 4 γιουρο στο παιδί
Θα μου τα δώσει στη Μαριγώ λεεισε μονολεπτα δωστου τα να το παιξεις και κιμπαρης οτι του τα δινεις πιο πολλα
400 μονόλεπτα ,θα φέρει σακ βουαγιάζσε μονολεπτα δωστου τα να το παιξεις και κιμπαρης οτι του τα δινεις πιο πολλα