TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
το ειδα αρχοντα τι να πω δεν ξερωΦίλε μου καλέ είδες πόλεμο που μου κάνουν τα ΜΟΥΝΌΠΑΝΑ?????????
το ειδα αρχοντα τι να πω δεν ξερωΦίλε μου καλέ είδες πόλεμο που μου κάνουν τα ΜΟΥΝΌΠΑΝΑ?????????
Καλώς τον Δρ. Αμτζίκιο.Φίλε μου καλέ είδες πόλεμο που μου κάνουν τα ΜΟΥΝΌΠΑΝΑ?????????
Τσακω μια καλημερακαλημερες
Είναι αλήθεια όσα είπε για εσένα ο ξεβράκωτος;καλημερες
Κι ομως, εχω ενδειξεις περιπτωσεων που το μπαν επεσε αυτοματα αμα τη εισοδο νεου προφιλ (ΟΧΙ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ)το κουμπι πατηθηκε κανενας διαχειριστης δεν μπορει να ελεγχει τηνν ip se τοσα πολλα προφιλ χωρις υποδειξη
Ποιος σε πειραξε να σκισω το παπιγιον μου;;;Φίλε μου καλέ είδες πόλεμο που μου κάνουν τα ΜΟΥΝΌΠΑΝΑ?????????
Καλημέρα σας αγαπητέ αυτην την στιγμη βρίσκομαι ύπο τήν έπήρειαν οινοπνέυματος και δεν τό επιχειρω........Καλώς τον Δρ. Αμτζίκιο.
Σήμερα έχετε το γενικό πρόσταγμα στην άσκηση μεταφοράς ασθενών, λογω τυφώνα.
Ισχυει, οπως επισης το ιδιο και με το μαλακα και τη μαλακια.Τη ρουφιανιά πολλοί ηγάπησαν. Το ρουφιάνο ουδείς.
το προφιλ οταν γνωστοποιησε ποιος ειναι ειχε ηδη 15 μυνηματα οποτε επεσε ρουφιανια μηπως να σας δειξω τον υποψηφιο αλλα συναγωνιστης τον αναφερεΚι ομως, εχω ενδειξεις περιπτωσεων που το μπαν επεσε αυτοματα αμα τη εισοδο νεου προφιλ (ΟΧΙ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ)
Ενω σε αλλες περιπτωσεις ο μουνοπανοβαγονης εμενε προκλητικα ανω του 12ωρου με καθε κλωναρι που εφτιαχνε.
Μυστηριο.
Ναι, στην προκειμενη με τον Ευαγγελο το παρατηρησα. Προφανως και κατι τετοιο εγινε αν και δε γνωριζω με ποιους ειχε προστριβες ο συγκεκριμενος.το προφιλ οταν γνωστοποιησε ποιος ειναι ειχε ηδη 15 μυνηματα οποτε επεσε ρουφιανια μηπως να σας δειξω τον υποψηφιο αλλα συναγωνιστης τον αναφερε
Καλημέρα σας αγαπητέ αυτην την στιγμη βρίσκομαι ύπο τήν έπήρειαν οινοπνέυματος και δεν τό επιχειρω........
ευχαριστω πάντως διά τήν τιμήν !!
εγω σε εμπιστευομαι θειο...θα ερθω στην ασκηση μαζι σουΚαλημέρα σας αγαπητέ αυτην την στιγμη βρίσκομαι ύπο τήν έπήρειαν οινοπνέυματος και δεν τό επιχειρω........
ευχαριστω πάντως διά τήν τιμήν !!
μπαρμπα να κανουμε και μια ασκηση για αμα θα αρχισει να βρεχει μουνια....ειμαστε εντελως απροετοιμαστοιΌποτε νιώσετε έτοιμος.
Έχουμε άπλετο χρόνο.
Αυτο ειναι ασκηση επι φαντασιακου σεναριου και υποθετικου στοχου, φευ….μπαρμπα να κανουμε και μια ασκηση για αμα θα αρχισει να βρεχει μουνια....ειμαστε εντελως απροετοιμαστοι
Παλι με μαλακια θα την βγαλουμε;Αυτο ειναι ασκηση επι φαντασιακου σεναριου και υποθετικου στοχου, φευ….
θα ψιχαλισει κωλους παππουλη μου ...αλλα για ψιχαλες δεν κανουμε ασκησηΠαλι με μαλακια θα την βγαλουμε;
Αφου ο ανεψιος/μπραδερινης μου ονειρευεται φαντασματα, ειναι γνωστο τοις πασι οτι το πιθανοτατο ειναι να βρεξει πουτσες, ΠΟΥΤΣΕΣ.Παλι με μαλακια θα την βγαλουμε;
μπαρμπα να κανουμε και μια ασκηση για αμα θα αρχισει να βρεχει μουνια....ειμαστε εντελως απροετοιμαστοι