celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.126
- Πόντοι
- 6.056
"Παρτε κι απο δω,παρτε κι απο κει"πρεπει να λεει ο συχωρεμενοςΑυτές είναι «χαιρετούρες» Διο
"Παρτε κι απο δω,παρτε κι απο κει"πρεπει να λεει ο συχωρεμενοςΑυτές είναι «χαιρετούρες» Διο
Γιαυτο τα έβαλα τα χαιρετίσματα σε αυτάκια"Παρτε κι απο δω,παρτε κι απο κει"πρεπει να λεει ο συχωρεμενος
Δεξια κι αριστερα στοχευειΓιαυτο τα έβαλα τα χαιρετίσματα σε αυτάκια
πρέπει να τα χωνει σε κάποιους αλλά μουντζώνει ψηλά για να μην τις ρίξει ευθεία στον κόσμο που τον ακούει
Αυτές είναι «χαιρετούρες» Διο
Καλημέρα ζεμπούδιε.Καλημέρα!
Ποιος είναι αυτός;Καλημέρα ζεμπούδιε.
Που είναι ο μπούστης ο μισθωτός;
Ο πρωτευουσιάνοςΠοιος είναι αυτός;
Και πάλι δεν καταλαβαίνω.Ο πρωτευουσιάνος
Πανάθεμά σε, έχεις χάσει επεισόδια από τις εργασίες του νήματος.Και πάλι δεν καταλαβαίνω.
Εδώ λέγατε Ατενέζος και δεν ήξερα ποιος ήτανε. Δεν ξέρω, όπου να ναι θα εμφανιστεί.Πανάθεμά σε, έχεις χάσει επεισόδια από τις εργασίες του νήματος.
Ο μπούστης ο ατενέζος, ο αθήναιαν, αυτός είναι ο μπούστης ο μισθωτός ο σώγαμπρος της Άνω Γλυφάδας που έχει την αρραβωνιάρα στο περίμενε.
μαλλον καποιος πατησε το κουμπακι για κλωνο γιατι οταν το προφιλ δεν ενοχλει βλεπε πουσυ γιατι να τον στειλει ..αρα συνεχιζουμε στο ιδιο μοντΚαλημέρα σε κλινικάρχες, κλινικόβιους, κλινικόπληκτους!
Καλό ΣΚ!!!!
Είδα επιστροφή Ράγκναρ με μορφή ΠΑΣΟΚ και μετά μπαν-καπνός.
μαλλον καποιος πατησε το κουμπακι για κλωνο γιατι οταν το προφιλ δεν ενοχλει βλεπε πουσυ γιατι να τον στειλει ..αρα συνεχιζουμε στο ιδιο μοντ
Στάνταρ το γατάκι το πάτησε, κάτι τέτοια με κάνουν να μην θέλω να ξαναπατήσω εδώ μέσα.Εγώ δεν πιστεύω ότι πάτησε κάποιος το κουμπί. Αλλά ακόμα και αν έγινε αυτό, είναι ξεκάθαρα απόφαση διοίκησης το μπαν.
το ποιος το πατησε ετσι και αλλιως λιγοι ειναι οι υποψηφιοι ....το γιατι το πατησε γνωστο και αυτο τωρα το επ αοριστον μπαν για εμενα ασχολιαστο γιατι αν μιλησω θα γελανε και τα πληκτραΣτάνταρ το γατάκι το πάτησε, κάτι τέτοια με κάνουν να μην θέλω να ξαναπατήσω εδώ μέσα.
Άσε που ποτέ δεν μάθαμε τι το τόσο τραγικό κάνανε όλοι αυτοί που φάγαν μπαν επ'αόριστον
το κουμπι πατηθηκε κανενας διαχειριστης δεν μπορει να ελεγχει τηνν ip se τοσα πολλα προφιλ χωρις υποδειξηΕγώ δεν πιστεύω ότι πάτησε κάποιος το κουμπί. Αλλά ακόμα και αν έγινε αυτό, είναι ξεκάθαρα απόφαση διοίκησης το μπαν.
Φίλε μου καλέ είδες πόλεμο που μου κάνουν τα ΜΟΥΝΌΠΑΝΑ?????????γνωστος απο τα αποχωρισα μελοι