Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.320
- Πόντοι
- 4.546
Χρόνια και ζαμάνια, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!Καλά ρε,γύρισα και θα την βγάλετε με φοντανάκι?
Χρόνια και ζαμάνια, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!Καλά ρε,γύρισα και θα την βγάλετε με φοντανάκι?
εργασία και χαρά. Μια ερώτηση, γιατί Ευάγγελος Γιαννόπουλος?Χαίρε Μπράταν,όλα καλά?
Ένας - ένας επιστρέφει...καλώς ήρθεςΠριν δεχθώ ban (by the way,μάλλον έως σίγουρα έχει μπαναριστεί μόνιμα το προηγούμενο προφίλ μου) είχα βάλει φώτο προφίλ τον Ευάγγελο.Η συγκεκριμένη επιλογή είχε δεχθεί positive reception από τα άλλα μέλη της κλινικής,οπότε είπα να επιστρέψω με αυτό το όνομα.
Η άλλη επιλογή που είχα στο νου μου ήταν ο πιο φευγάτος παππούς της Ελληνικής τηλεόρασης,ο Αριστείδης Μητρόπουλος από τα αξέχαστα ''Εγκλήματα''.
Για κανενα κονιακ σας κοβω,κι αυτο ψειρισμενο απο μνημοσυνοΚαλά ρε,γύρισα και θα την βγάλετε με φοντανάκι?
Ουισκάρες θα ανοίξουμε.
Και καμιά Belvedere για το καλό.
Τι τσιμπησες μάν;Για κανενα κονιακ σας κοβω,κι αυτο ψειρυσμενο απο μνημοσυνο
Μεγαλος μαγκας.Αθηνοδωρος Προυσαλης,τον ειχα ακουσει σε μια συνεντευξη πριν πεθανει,αφοπλιστικες απαντησειςΠριν δεχθώ ban (by the way,μάλλον έως σίγουρα έχει μπαναριστεί μόνιμα το προηγούμενο προφίλ μου) είχα βάλει φώτο προφίλ τον Ευάγγελο.Η συγκεκριμένη επιλογή είχε δεχθεί positive reception από τα άλλα μέλη της κλινικής,οπότε είπα να επιστρέψω με αυτό το όνομα.
Η άλλη επιλογή που είχα στο νου μου ήταν ο πιο φευγάτος παππούς της Ελληνικής τηλεόρασης,ο Αριστείδης Μητρόπουλος από τα αξέχαστα ''Εγκλήματα''.
Τι τσιμπησες μάν;
Iδεα σου,πεσε κοιμησου εεε δουλεψε,ΔΟΥΛΕΨΕεπεστρεψε ο ραγκναρ;
και μια φαντα για προστασιαΓια κανενα κονιακ σας κοβω,κι αυτο ψειρισμενο απο μνημοσυνο
Στράτο για σέναεπεστρεψε ο ραγκναρ;
Αναμένουμε τάχιστα την επιστροφή του κυρίου Νίπλη.
Αφού ο μισθωτός γουστάρει λέμε!
Το φάντασμα του Νίπλη?
Καλως όρισες ΕυάγγελεΛίγο έλειψα και είδα ότι ο Πιέξαρος δίνει ρέστα as usual.
Καλως όρισες Ευάγγελε