You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.481
- Πόντοι
- 5.006
Βροχή θέλατε βροχή θα λάβετε
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
το κουμπι πατηθηκε κανενας διαχειριστης δεν μπορει να ελεγχει τηνν ip se τοσα πολλα προφιλ χωρις υποδειξη
Προφανώς και δεν ελέγχει τα πάντα.
Κάποια νήματα, όμως, που έχουν επισκεψιμότητα, τραβάνε την προσοχή όλων.
Από τα πρώτα του ποστ, ο Ράγκναρ, δεν έκρυψε την παλιά του ταυτότητα.
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Στάνταρ το γατάκι το πάτησε, κάτι τέτοια με κάνουν να μην θέλω να ξαναπατήσω εδώ μέσα.
Άσε που ποτέ δεν μάθαμε τι το τόσο τραγικό κάνανε όλοι αυτοί που φάγαν μπαν επ'αόριστον
Κι εμένα μου τη δίνουν τα χαφιεδιλίκια, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι εδώ(επιστροφή Ραγκναρ) μιλάμε για κάτι τέτοιο.
Το θέμα είναι, ότι όσα κουμπιά και να πατήσει κάποιος, αν ο επικεφαλής δεν γουστάρει, δεν πέφτει μπαν.
Το μπάνιο διαρκείας κάποιων, είναι επίσης απόφαση διοίκησης και όχι επειδή κάποιος πάτησε το ρουφιαν μπατον.
Αυτό είναι και το πρόβλημα, όπως το βλέπω εγώ.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.770
- Πόντοι
- 25.467
Προφανώς και δεν ελέγχει τα πάντα.
Κάποια νήματα, όμως, που έχουν επισκεψιμότητα, τραβάνε την προσοχή όλων.
Από τα πρώτα του ποστ, ο Ράγκναρ, δεν έκρυψε την παλιά του ταυτότητα.
Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.
Παραμένει βέβαια γεγονός πως άλλες ποινές είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά, άλλες δικαιολογημένες, και άλλες που ευλόγως τις αναμέναμε δεν ήλθαν ποτέ.
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.
Παραμένει βέβαια γεγονός πως άλλες ποινές είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά, άλλες δικαιολογημένες, και άλλες που ευλόγως τις αναμέναμε δεν ήλθαν ποτέ.
Φυσικά και δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις στα πράγματα και το έχουμε συζητήσει και είναι μαλακία.
Εμένα με χαλάει το να μην ξέρω τι παίζει από πίσω.
Παλαιότερα όταν κάποιος ξέφευγε, έτρωγε μια παρατήρηση, εάν δεν έπεφτε συμμόρφωση, κίτρινη κάρτα. Αν μετά συνέχιζε τα ίδια, mute κλπ.
Έβλεπες το τάδε προφίλ ότι ήταν «κίτρινο». Τώρα δεν ξέρει κάνεις τι παίζει. Εγώ δεν έχω απευθείας γραμμή με Άντι για να μάθω, και πολλοί που ισχυρίζονται ότι έχουν, απλά είναι ψεύτες ή φαντασιόπληκτοι.
Αν κάποιος είχε και είχε ασχοληθεί, θα το έγραφε κι εδώ και θα τελείωνε το θέμα.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.770
- Πόντοι
- 25.467
Ταυτίζομαι απόλυτα.Φυσικά και δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις στα πράγματα και το έχουμε συζητήσει και είναι μαλακία.
Εμένα με χαλάει το να μην ξέρω τι παίζει από πίσω.
Παλαιότερα όταν κάποιος ξέφευγε, έτρωγε μια παρατήρηση, εάν δεν έπεφτε συμμόρφωση, κίτρινη κάρτα. Αν μετά συνέχιζε τα ίδια, mute κλπ.
Έβλεπες το τάδε προφίλ ότι ήταν «κίτρινο». Τώρα δεν ξέρει κάνεις τι παίζει. Εγώ δεν έχω απευθείας γραμμή με Άντι για να μάθω, και πολλοί που ισχυρίζονται ότι έχουν, απλά είναι ψεύτες ή φαντασιόπληκτοι.
Αν κάποιος είχε και είχε ασχοληθεί, θα το έγραφε κι εδώ και θα τελείωνε το θέμα.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.770
- Πόντοι
- 25.467
Στάνταρ το γατάκι το πάτησε, κάτι τέτοια με κάνουν να μην θέλω να ξαναπατήσω εδώ μέσα.
Άσε που ποτέ δεν μάθαμε τι το τόσο τραγικό κάνανε όλοι αυτοί που φάγαν μπαν επ'αόριστον
Επειδή το είδα τώρα, θα ήθελα να τοποθετηθώ.
Προσωπικά αποκλείω την περίπτωση να έκανε αναφορά το "φάντασμα του νήματος".
Μπορεί μεν να είναι "καλοθελητής" και να ενημερώνει διάφορους για μη κολακευτικές αναρτήσεις που τους αφορούν, αλλά μέχρι το πάτημα του ρουφιανόκουμπου ο δρόμος είναι πολύς.
Εξάλλου μην λησμονείτε πως ο μακαρίτης είχε ορκισμένους εχθρούς σε άλλα νήματα, και αυτό σε συνδυασμό με το ότι δεν έκρυψε το παλαιό του νικ φτάνει από μόνο του ως αιτία.
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.101
- Πόντοι
- 10.411
Βροχή θέλατε βροχή θα λάβετε
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Μπορεί μεν να είναι "καλοθελητής" και να ενημερώνει διάφορους για μη κολακευτικές αναρτήσεις που τους αφορούν
όσο πατάει η γάτα, δεν είναι ότι επιμένει κιόλας ?
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Συγγνωμη ρε τυπε Ρογκναρ αλλα μπαινεις μεσα με νεο νικ και ενω εισαι μονιμα μπαναρισμενος και στο πρωτο ποστ λες οτι εισαι ο ταδε....δηλαδη τι περιμενες να γινει;Πηγε το ρουφιανεμα συννεφο!!!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.481
- Πόντοι
- 5.006
Λες τυπε να πήγε φουλ Ρουφ;Συγγνωμη ρε τυπε Ρογκναρ αλλα μπαινεις μεσα με νεο νικ και ενω εισαι μονιμα μπαναρισμενος και στο πρωτο ποστ λες οτι εισαι ο ταδε....δηλαδη τι περιμενες να γινει;Πηγε το ρουφιανεμα συννεφο!!!
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Οχι ρε τυπε....απλα διαβαζει το νημα ο Αντι φανατικα.Λες τυπε να πήγε φουλ Ρουφ;
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.481
- Πόντοι
- 5.006
Εφαγε μπαν ο υπουργος?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Εγώ δεν έχω απευθείας γραμμή με Άντι για να μάθω, και πολλοί που ισχυρίζονται ότι έχουν, απλά είναι ψεύτες ή φαντασιόπληκτοι.
Ταυτίζομαι απόλυτα.
Μόλις είχα ενημέρωση από την διαχείριση για την ταυτότητα του ρουφιάνου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 210