ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.491
- Πόντοι
- 5.006
τι τα θες ελεανα μου....εδω δεν μου το αναγνωριζουν οι moynhdes....Καλησπέρα Τρουμπακη.εχεις χιούμορ!
Επ κόσμια αδελφέ έχουμε κυρία εδώ στο νήμα.τι τα θες ελεανα μου....εδω δεν μου το αναγνωριζουν οι moynhdes....
σωστα....συγγνωμηΕπ κόσμια αδελφέ έχουμε κυρία εδώ στο νήμα.
Καλησπερα Ελεανα, δεν ειμαι ο Αλεξανδρος, ειμαι ο παππους του Τρουμπακη.Καλησπέρα Τρουμπακη.εχεις χιούμορ!
google chromeΜια ερωτηση παρακαλω.. μπαινω απο κινητο & δεν μου βγαίνουν τα χαρουμενα πουτσοειδη εμοτικονς..
Εσεις τι browser χρησιμοποιείται & σας εμφανίζονται?
βοηθατε ρε παιδια να βρουμε τα πουτσοειδη εμοτικονσ ΒΟΗΘΑΤΕΜια ερωτηση παρακαλω.. μπαινω απο κινητο & δεν μου βγαίνουν τα χαρουμενα πουτσοειδη εμοτικονς..
τι τα θες ελεανα μου....εδω δεν μου το αναγνωριζουν οι moyndses
Επ κόσμια αδελφέ έχουμε κυρία εδώ στο νήμα.
Μια ερωτηση παρακαλω.. μπαινω απο κινητο & δεν μου βγαίνουν τα χαρουμενα πουτσοειδη εμοτικονς..
βοηθατε ρε παιδια να βρουμε τα πουτσοειδη εμοτικονσ ΒΟΗΘΑΤΕ
Καλησπέρα παππουλη..την ευχη σου.?Καλησπερα Ελεανα, δεν ειμαι ο Αλεξανδρος, ειμαι ο παππους του Τρουμπακη.
ΑΔΕΡΦΕ ολυμπιακαρα ειναι η ελεανα και ψαχνει τα
Να εχεις την ευχη μου παιδι μου. Ευλογια θα σου δωσει ο Αγιος.Καλησπέρα παππουλη..την ευχη σου.?
Καλησπέρα σε ολους βασικα.
Το screenshot είναι μια εβδομάδα μετά από το ποστ που έγραψες ότι σε ενημερωσε η διοίκηση για την ταυτότητα του ρουφιάνου.Επειδή το φάντασμα παραβιάζει ανοιχτές θύρες, να του υπενθυμίσω ότι έγραψα δημόσια πως απηύθυνα σχετική ερώτηση προς την διοίκηση. Και αν είναι τόσο ακριβοδίκαιο όσο επαίρεται θα πρέπει να παραθέτει όλα τα γεγονότα, και όχι να κάνει επιλεκτική χρήση όσων το συμφέρουν.
Μην ενοχλείστε.Επ κόσμια αδελφέ έχουμε κυρία εδώ στο νήμα
Μην ενοχλείστε.
Εχω καλη διαθεση & καλες προθέσεις.
Μην καταπιεζεστε! ?
Αν απαντω ετεροχρονισμένα σχωρατε με αλλα δε εχω συνηθισει ακομα τα threads..