athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
Της έστειλα εγώ μια, αλλά την έχω τόσο μικρή και ζαρωμένη από το γήρας, που δε την είδε.Dickpicks εχεις λαβει ή οχι ακομη?
τσακω και μια ντικ πικ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙΤης έστειλα εγώ μια, αλλά την έχω τόσο μικρή και ζαρωμένη από το γήρας, που δε την είδε.
αυτη που θα εφερνε ο Χασοδικηςποια ειναι αυτη η νανα παλι?
η wine ειναι η αυτη που θα εφερνε ο χασοδικης?
η 45ρα? το 1003 τι ειναι τα κιλα της?αυτη που θα εφερνε ο Χασοδικης
Δεν ξερω λεπτομερειες...εχει και πολλα γυναικακια ο Αλεξουκος και μπερδευομαστεη 45ρα? το 1003 τι ειναι τα κιλα της?
γαμαει ο αλεξανδρος γαμαει δεν αστειευεται βρακι δεν προλαβαινει να ανεβασει στον κωλο τουΔεν ξερω λεπτομερειες...εχει και πολλα γυναικακια ο Αλεξουκος και μπερδευομαστε
το δευτερο γαμαει επρεπε να το γραψεις κεφαλαια ΚΕΦΑΛΑΙΑγαμαει ο αλεξανδρος γαμαει δεν αστειευεται βρακι δεν προλαβαινει να ανεβασει στον κωλο του
ας κατσει μωρε σιγα το φαγητο θα μας φαει?αφηστε ενα κοριτσι στην κλινικη ρε moynhdes....οσο και να ζυγιζει
σωστοας κατσει μωρε σιγα το φαγητο θα μας φαει?
ξερω ναι αλλα βαρεθηκα να πατησω καπς λοκ <τωρα βαραθηκα να τα αλλαξω στα αγγλικατο δευτερο γαμαει επρεπε να το γραψεις κεφαλαια ΚΕΦΑΛΑΙΑ
για να δινεις εμφαση οπως ελεγε ο νιπλης ο μαγκας ο καραμπουζουκλης
αυτη η πουτανα η βαρεμαρα θα μας φαει ολους ΟΛΟΥΣξερω ναι αλλα βαρεθηκα να πατησω καπς λοκ <τωρα βαραθηκα να τα αλλαξω στα αγγλικα
Νοσοκόμα είναι??αφηστε ενα κοριτσι στην κλινικη ρε moynhdes....οσο και να ζυγιζει
εσενα θα σε φαει η φτωχιααυτη η πουτανα η βαρεμαρα θα μας φαει ολους ΟΛΟΥΣ
δεν ξερω θειο μου...ο αλεξ την εφερε αρα ειναι καλοδεχουμενηΝοσοκόμα είναι??
Α θα είναι ασκούμενη.δεν ξερω θειο μου...ο αλεξ την εφερε αρα ειναι καλοδεχουμενη