troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.915
- Πόντοι
- 5.506
βιρλα θα σου ποσταρω φωτο απο τα 10χιλιαδες εκατομμυρια σε 10ευρα που εχω μονο στο πλει ρουμ και θα πεις τον καιρο σωσσταεσενα θα σε φαει η φτωχια
βιρλα θα σου ποσταρω φωτο απο τα 10χιλιαδες εκατομμυρια σε 10ευρα που εχω μονο στο πλει ρουμ και θα πεις τον καιρο σωσσταεσενα θα σε φαει η φτωχια
σου κανω μια αναφορα για μαυρο χρημα και κατεβαινω με μια αρμαδα απο δικηγορικα γραφεια για αυτη σου τη δηλωση.βιρλα θα σου ποσταρω φωτο απο τα 10χιλιαδες εκατομμυρια σε 10ευρα που εχω μονο στο πλει ρουμ και θα πεις τον καιρο σωσστα
τυπωσα αυτο σου το ποστ και αυριο το πρωι ΓΑΔΑ αληταρασου κανω μια αναφορα για μαυρο χρημα και κατεβαινω με μια αρμαδα απο δικηγορικα γραφεια για αυτη σου τη δηλωση.
θα κανω λαχειοφορο αγορα σημερα και αυριο μετα την ΓΑΔΑ θα παμε να στο παρουμεκαλα ρε μουνηδες....εχετε καραβια λεφτα και ενας,ΕΝΑΣ λεγω δεν αξιωθηκε να μου κανει δωρο το χβοξ;
τα λεμε στη καντινα του βρωμιαρη...θα στησει απ'εξω ο λιγδας λεει να κονομησει απο τις ορδες των δικηγορων αυριο.τυπωσα αυτο σου το ποστ και αυριο το πρωι ΓΑΔΑ αληταρα
γιατι ετσι πρεπει
ναι ρε ο moynhs δεν εχει ιερο και οσιο αυτος ρετα λεμε στη καντινα του βρωμιαρη...θα στησει απ'εξω ο λιγδας λεει να κονομησει απο τις ορδες των δικηγορων αυριο.
για να δεις τι απλας ειμαι και οτι ο τρουμπακης ειναι τσιγκουναριο απο τα λιγα,σου το στελνω μαζι με μια 65αρα σμαρτ και τα μανικια πεους που πουλαει ενας αλλος εδω μεσα...καλα ρε μουνηδες....εχετε καραβια λεφτα και ενας,ΕΝΑΣ λεγω δεν αξιωθηκε να μου κανει δωρο το χβοξ;
θα τον γεμισει τον ευαγγελισμο ο κερατας αυριοναι ρε ο moynhs δεν εχει ιερο και οσιο αυτος ρε
Καλημερα Νανα, δεν ειμαι ο Αλεξανδρος και η φωτο στο αβαταρ ειναι η πραγματικη μου, χωρις φωτοσοπ, απλως ειναι προ δεκαετιας, τωρα ειμαι πολυ πιο ωραιος, επειδη ειμαι πιο ωριμος.καλησπέρα σας !
Τυπε οσο παει το νημα γινεται ολο και περισσοτερο σαν των Παππουληδων....Αλαικσανδρε αν τόσο καιρό έψαχνες dickπικσ απο τα μέλη δεν ήταν ανάγκη να βάλεις την Νανά να κάνει εγγραφή, αρκεί να το ζητούσες...
ο βιρλας λεει ολο ασχημα λογια για εσεναΤυπε οσο παει το νημα γινεται ολο και περισσοτερο σαν των Παππουληδων....
Με εχει αχτι ο ελλατωματικος Λεγκο γιατι τον ειχα επιστρεψει στη Κινα για αντικατασταση....ο βιρλας λεει ολο ασχημα λογια για εσενα
στο λεω γιατι εισαι φιλος μου
Εγώ να δεις πόσο είχα ξεκαρδιστεί πιο παλιά με δικά σου πμ προς άλλο προσφιλές μας θηλυκό μέλοςΕσυ μπορει να το κοροιδευεις, αλλά εχω ριξει ΤΟ απιστευτο γελιο με μερικους εδω μεσα που εστελναν σε προσφιλη μου θηλυκα μελη στο παρελθον τετοιες φωτογραφιες και μου τις εδειχναν και ξεκαρδιζομουν με την καταντια μερικών
Από τα πολλά κατασταλτικά φάρμακα πού χορηγούνται στους ασθενείς.Τυπε οσο παει το νημα γινεται ολο και περισσοτερο σαν των Παππουληδων....
τι εστειλε τυπε ο δικηγόρος κανα εξώδικο με επισυναπτόμενο ντικπικ;Εγώ να δεις πόσο είχα ξεκαρδιστεί πιο παλιά με δικά σου πμ προς άλλο προσφιλές μας θηλυκό μέλος
οχι δεν ειναι η wine παλιο μέλος ειναι η νανα και δεν ειναι γένους θυλικο ,παρεμπιπτόντως η wine εχει ομορφύνει !!ποια ειναι αυτη η νανα παλι?
η wine ειναι η αυτη που θα εφερνε ο χασοδικης?
παρε ενα με extra δωρο χισαμελεοκαλα ρε μουνηδες....εχετε καραβια λεφτα και ενας,ΕΝΑΣ λεγω δεν αξιωθηκε να μου κανει δωρο το χβοξ;