shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ποτε μην λες ποτεας κατσει μωρε σιγα το φαγητο θα μας φαει?
ποτε μην λες ποτεας κατσει μωρε σιγα το φαγητο θα μας φαει?
Τώρα που θα κληρονομήσει το θειο του το μπλιζαραι να σε δω τι θα λες Μπρίληεσενα θα σε φαει η φτωχια
ναι αν ειναι οντως του αλεξ παιζει δυνατα το σεναριο να μας φαει το φαγητοποτε μην λες ποτε
Αντζελο σε λιγο βγαίνει το φαγητό θα σου ποσταρω φωτο
Κλινική είναι οποτε ως παππουληδες χρήζουμε κανα τσεκ απ που και πουΤυπε οσο παει το νημα γινεται ολο και περισσοτερο σαν των Παππουληδων....
ολους θειους τους λεει αυτος για να του αφησουν κανα ευρω να παρει τυροπιτα...Τώρα που θα κληρονομήσει το θειο του το μπλιζαραι να σε δω τι θα λες Μπρίλη
Και εγω το εχω υιοθετησει το κακομοιρο και του ταζω κληρονομιες με βιλες στο Σεν Τροπε και στο Μονακο, και μετρητα καποια δεκακις δισ. δεν βαριεσαι οτι πηρε απο τον Μπλιζαραι θα παρει και απο εμενα, μην του το πειτε ομως και παθει κανενα τραλαλα.ολους θειους τους λεει αυτος για να του αφησουν κανα ευρω να παρει τυροπιτα...
ολους θειους τους λεει αυτος για να του αφησουν κανα ευρω να παρει τυροπιτα...
Δεν τα γνωριζει ο ερμος αυτα τα μερη...το μεγαλυτερο ταξιδι που εχει κανει ειναι μεχρι Σκαραμαγκα...με τα ποδια..μια φορα του ανεφερα το κουρσεβελ(εχω 2 βιλες εκει...η μια ξυλινη) και με ρωτησε αν ειναι γιαουρτι και ποσα λιπαρα εχει...δραμαΚαι εγω το εχω υιοθετησει το κακομοιρο και του ταζω κληρονομιες με βιλες στο Σεν Τροπε και στο Μονακο, και μετρητα καποια δεκακις δισ. δεν βαριεσαι οτι πηρε απο τον Μπλιζαραι θα παρει και απο εμενα, μην του το πειτε ομως και παθει κανενα τραλαλα.
σου κανω αναφορα γιατι μου αλλαξες με δολο το νικ...ξεσκονισε το κουστουμι σου και ελα αυριο απο γαδα με τους δικηγορους σου..Τώρα που θα κληρονομήσει το θειο του το μπλιζαραι να σε δω τι θα λες Μπρίλη
Μήπως θα προτιμούσες να τα βρούμε εξωδικαστικάσου κανω αναφορα γιατι μου αλλαξες με δολο το νικ...ξεσκονισε το κουστουμι σου και ελα αυριο απο γαδα με τους δικηγορους σου..
τα βρηκαμε ηδη...Μήπως θα προτιμούσες να τα βρούμε εξωδικαστικά
Εχω μια καλή φίλη
Χαίρομαι πολύ που είσαι διαλλακτικός και σκεφτεσαι με το κάτω κεφάλιτα βρηκαμε ηδη...
η προσφορα ητο γενναιοδωρη...Χαίρομαι πολύ που είσαι διαλλακτικός και σκεφτεσαι με το κάτω κεφάλι
Εσυ τωρα τελευταια εχεις γίνει λιγο κακούλης.Εγώ να δεις πόσο είχα ξεκαρδιστεί πιο παλιά με δικά σου πμ προς άλλο προσφιλές μας θηλυκό μέλος
Δεν ήταν κακία ρε τυπε, ένα γεγονός παρέθεσα, για να δεις ότι δεν είσαι μόνο εσύ αυτός που γελάς διαβάζοντας πμ άλλων μελών.Εσυ τωρα τελευταια εχεις γίνει λιγο κακούλης.
Αν σε εχουν εκνευρισει καποιοι αλλοι, δεν υπαρχει λογος να ξεσπας σε μενα που δεν εχω πει ποτέ κακη κουβεντα για το ατομο σου