The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
Ήταν μια στιγμή αδυναμίας.Ο κ. Άγιος από λαϊκή απαίτηση του Μπαρμπαπήδουλα
Ήταν μια στιγμή αδυναμίας.Ο κ. Άγιος από λαϊκή απαίτηση του Μπαρμπαπήδουλα
Το γκομενακι ειναι δωρο μεσα σε ολο αυτο το πακετο;
Και το μαγιο ποιος κωλος το φοραει που εχει σηκωμενα ποδια; Ασε τα σαπια ρε κουφαλα!Ποιό γκομενάκι ρε ???
Εγώ δεν βλέπω τίποτα ...
το βρήκα ,καλώδια RJ11ασχετο ,αλλα γνωρίζει καποιος πως λέγονται τα καλώδια που συνδέεις το ρουτερ με την μπριζα ? οχι ρουτερ -υπολογιστή ,ρουτερ με μπριζα
Το γραψα και παλιότερα, άτομα σαν τον πούσι λειτουργούν σαν κυματοθραύστες, χωρίς αυτούς θα φάμε τις σάρκες μας...Πλακα πλακα,τωρα που εφυγε κι ο πουσης βρεθηκε αξιος αντακαταστατης για τον τιτλο μρ μαλακα
Το γραψα και παλιότερα, άτομα σαν τον πούσι λειτουργούν σαν κυματοθραύστες, χωρίς αυτούς θα φάμε τις σάρκες μας...
βλέπουν καλά τα σχιστά ματάκια μου ? ο Κοσκωτάς είναι στη φωτό σου ?δωσε ποιότητα since1991 , δωσε να φύγει η μπιχλα του μπουρναζιωτη Αθηναιου
βλέπουν καλά τα σχιστά ματάκια μου ? ο Κοσκωτάς είναι στη φωτό σου ?
αν ακολουθήσει τελετή για το καλωσόρισμα να μου το πείτε εγκαίρως να πάω λίγο να φτιαχτώ ... ένα ρουζάκι, ένα κραγιονάκι ... κάτι λίγο τέλος πάντων!Καλωσήρθατε.
Κύριοι...
Την προσοχή σας παρακαλώ...
Καλωσορίζουμε την νέα μας νοσοκόμα.
Αυτό όταν αναλάβετε επίσημα τα καθήκοντα σας.αν ακολουθήσει τελετή για το καλωσόρισμα να μου το πείτε εγκαίρως να πάω λίγο να φτιαχτώ ... ένα ρουζάκι, ένα κραγιονάκι ... κάτι λίγο τέλος πάντων!
εσείς θα είστε ο ξεναγός μου ?Αυτό όταν αναλάβετε επίσημα τα καθήκοντα σας.
Σήμερα έχουμε μια απλή ξενάγηση στους χώρους της κλινικής μας.
εσείς θα είστε ο ξεναγός μου ?
δε σας φέρνω αντίρρηση και από ό,τι βλέπω δε σας φέρνει και κάποιος άλλος ... οπότε, ξεκινάμε?Ναι.
Εκτός αν προτιμάτε κάποιον συγκεκριμένο.
αν ακολουθήσει τελετή για το καλωσόρισμα να μου το πείτε εγκαίρως να πάω λίγο να φτιαχτώ ... ένα ρουζάκι, ένα κραγιονάκι ... κάτι λίγο τέλος πάντων!
δε σας φέρνω αντίρρηση και από ό,τι βλέπω δε σας φέρνει και κάποιος άλλος ... οπότε, ξεκινάμε?
από που αρχίζουμε?Βεβαίως.
Καλησπερα σας δεσποινις!από που αρχίζουμε?
καλησπέρα σας !Καλησπερα σας δεσποινις!
Σας κέρασε κατι ο οικοδεσποτης του νηματος η το ξεχασε;