Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.605
Πόντοι
6.056

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
παρακολουθω με παθος μπορω να πω...

λιγο ταιμ λουπ ειναι η στιχομυθια μπορει να παρει και χρονια ετσι να ξες
an eixe skopo na εμφανισθει θα το ειχε κανει ηδη ...αλλα δεν θα το κανει ποτε ακομη και να ξερει οτι στο πλευρο του εχει 2 κλουβες των ματ

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.826
Πόντοι
3.656
ξερεις φιλε μου ποσους τζαμπα μαγκες εχει .../δεκαδες ..και εμενα με εχουν προκαλεσει ξερουν και εχουν γραψει και που ειμαι και τα παντα οταν τους προκαλεσα ομως δεν εμφανιστηκαν ποτε ..γιατι στην βλακεια και στην μαλακια του καθενος υπαρχει ενα οριο που μπορεις να ανεχτεις

τυπε μεχρι ο πιπαλεκος που ρουφαγε τις ψωλες των τραβελων ειχε προκαλεσει για ραντεβου θανατου :confused: :confused: :confused:
το μπου ειναι μαγικο :2funny::2funny::2funny:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
τυπε μεχρι ο πιπαλεκος που ρουφαγε τις ψωλες των τραβελων ειχε προτεινει ραντεβου θανατου :confused: :confused: :confused:
το μπου ειναι μαγικο :2funny::2funny::2funny:
δεν τον ξερω αλλα μονο απο το ονομα καταλαβαινω ... το μαγιικο ξερεις πιο ειναι οτι πισω απο την ανωνυμια λες πολλα οταν ομως ερθει η ωρα να τα πεις απο κοντα εκει εξαφανιζεσαι.. το χειροτερο ολων που εχω δει εδω μεσα να πιανουν καποια θρασυδειλα αρχιδια μαναδες στο στομα τους ...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.826
Πόντοι
3.656
δεν τον ξερω αλλα μονο απο το ονομα καταλαβαινω ... το μαγιικο ξερεις πιο ειναι οτι πισω απο την ανωνυμια λες πολλα οταν ομως ερθει η ωρα να τα πεις απο κοντα εκει εξαφανιζεσαι.. το χειροτερο ολων που εχω δει εδω μεσα να πιανουν καποια θρασυδειλα αρχιδια μαναδες στο στομα τους ...

δεν λεγοταν πιπαλεκος τυπε,σκετο αλεκος λεγοταν,αλλα ρουφαγε ψωλες κατα δικη του ομολογια :confused: :confused: :confused:
κλωνος του γνωστου κλοουν-κλωνοποιου οπως αποδειχτηκε :confused::confused: :confused:
οσο για την ανωνυμια που λες,απο κοτες και ψυχακια αλλο τιποτα το σαη τυπε.δες τους κλωνους του ντοπαμινα και θα καταλαβεις :confused: :confused: :confused:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
δεν λεγοταν πιπαλεκος τυπε,σκετο αλεκος λεγοταν,αλλα ρουφαγε ψωλες κατα δικη του ομολογια :confused: :confused: :confused:
κλωνος του γνωστου κλοουν-κλωνοποιου οπως αποδειχτηκε :confused::confused: :confused:
να τον χαιρεται η μανουλα του που εβγαλε τοσο βαρβατο αντρα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.605
Πόντοι
6.056
οσο για την ανωνυμια που λες,απο κοτες και ψυχακια αλλο τιποτα το σαη τυπε.δες τους κλωνους του ντοπαμινα και θα καταλαβεις :confused: :confused: :confused:
πωωω ενας αυτιστηκος με 5-6 λογαριασμους αλεκος3 αλεκος5 κλπ με ενα χαζοαβαταρ που ελεγε για πλουμιστα πουκαμισα bmwδια και τραβελοψωλους...

τι ναυαγιο ρε πουστη μου που το θυμηθηκες? :vomit:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.826
Πόντοι
3.656
πωωω ενας αυτιστηκος με 5-6 λογαριασμους αλεκος3 αλεκος5 κλπ με ενα χαζοαβαταρ που ελεγε για πλουμιστα πουκαμισα bmwδια και τραβελοψωλους...

τι ναυαγιο ρε πουστη μου που το θυμηθηκες? :vomit:

κλωνος του ντοπα ηταν τυπε.τι αλλο θα ηταν εκτος απο δροσερος αυτιστικος και ναυαγιο; :confused: :confused: :confused:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.164
Πόντοι
25.467
μεχρι και εκταφη εκανα στο σαπιοαλεκο γαμησετα

πολυ ελευθερο χρονο εχω τελικα :undecided:

Το τελευταίο μπορούμε να το διορθώσουμε. :)

Από σήμερα αναλαμβάνετε και την συντήρηση της πισίνας :)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.605
Πόντοι
6.056
Εντουρο να ξες τον γάμησε ασαλιωτα και απαξιωτικά
ναι θυμαμαι πρεσα τον πηγε τον χαζοκαημενο :headbang2:

Το τελευταίο μπορούμε να το διορθώσουμε. :)

Από σήμερα αναλαμβάνετε και την συντήρηση της πισίνας :)
με πειραζει το χλωριο στα ματια αλλα κομματια να γινει

ο τυπας με την αποχη που καθαριζει τα φυλλα απο τις πισινες παντα γαμαει καποια μιλφαρα στις ταινιες

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom