The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
Προσπαθώ ο φουκαράς, αλλά έχω πέσει σε κοτούλα.δεν βλεπω να πραγματοποιειτε το ραντεβου θανατου διπλα...
Προσπαθώ ο φουκαράς, αλλά έχω πέσει σε κοτούλα.δεν βλεπω να πραγματοποιειτε το ραντεβου θανατου διπλα...
τι τρωει ?? αλλα οτι και να τρωει ο πακμαν θα το τσακισειΠροσπαθώ ο φουκαράς, αλλά έχω πέσει σε κοτούλα.
παρακολουθω με παθος μπορω να πω...Προσπαθώ ο φουκαράς, αλλά έχω πέσει σε κοτούλα.
an eixe skopo na εμφανισθει θα το ειχε κανει ηδη ...αλλα δεν θα το κανει ποτε ακομη και να ξερει οτι στο πλευρο του εχει 2 κλουβες των ματπαρακολουθω με παθος μπορω να πω...
λιγο ταιμ λουπ ειναι η στιχομυθια μπορει να παρει και χρονια ετσι να ξες
ξερεις φιλε μου ποσους τζαμπα μαγκες εχει .../δεκαδες ..και εμενα με εχουν προκαλεσει ξερουν και εχουν γραψει και που ειμαι και τα παντα οταν τους προκαλεσα ομως δεν εμφανιστηκαν ποτε ..γιατι στην βλακεια και στην μαλακια του καθενος υπαρχει ενα οριο που μπορεις να ανεχτεις
Εννοείται.παρακολουθω με παθος μπορω να πω...
λιγο ταιμ λουπ ειναι η στιχομυθια μπορει να παρει και χρονια ετσι να ξες
δεν τον ξερω αλλα μονο απο το ονομα καταλαβαινω ... το μαγιικο ξερεις πιο ειναι οτι πισω απο την ανωνυμια λες πολλα οταν ομως ερθει η ωρα να τα πεις απο κοντα εκει εξαφανιζεσαι.. το χειροτερο ολων που εχω δει εδω μεσα να πιανουν καποια θρασυδειλα αρχιδια μαναδες στο στομα τους ...τυπε μεχρι ο πιπαλεκος που ρουφαγε τις ψωλες των τραβελων ειχε προτεινει ραντεβου θανατου
το μπου ειναι μαγικο
δεν τον ξερω αλλα μονο απο το ονομα καταλαβαινω ... το μαγιικο ξερεις πιο ειναι οτι πισω απο την ανωνυμια λες πολλα οταν ομως ερθει η ωρα να τα πεις απο κοντα εκει εξαφανιζεσαι.. το χειροτερο ολων που εχω δει εδω μεσα να πιανουν καποια θρασυδειλα αρχιδια μαναδες στο στομα τους ...
να τον χαιρεται η μανουλα του που εβγαλε τοσο βαρβατο αντραδεν λεγοταν πιπαλεκος τυπε,σκετο αλεκος λεγοταν,αλλα ρουφαγε ψωλες κατα δικη του ομολογια
κλωνος του γνωστου κλοουν-κλωνοποιου οπως αποδειχτηκε
πωωω ενας αυτιστηκος με 5-6 λογαριασμους αλεκος3 αλεκος5 κλπ με ενα χαζοαβαταρ που ελεγε για πλουμιστα πουκαμισα bmwδια και τραβελοψωλους...δεν λεγοταν πιπαλεκος τυπε,σκετο αλεκος λεγοταν,αλλα ρουφαγε ψωλες κατα δικη του ομολογια
κλωνος του γνωστου κλοουν-κλωνοποιου οπως αποδειχτηκε
οσο για την ανωνυμια που λες,απο κοτες και ψυχακια αλλο τιποτα το σαη τυπε.δες τους κλωνους του ντοπαμινα και θα καταλαβεις
πωωω ενας αυτιστηκος με 5-6 λογαριασμους αλεκος3 αλεκος5 κλπ με ενα χαζοαβαταρ που ελεγε για πλουμιστα πουκαμισα bmwδια και τραβελοψωλους...
τι ναυαγιο ρε πουστη μου που το θυμηθηκες?
ρε εσεις με τοσα ναυαγια εδω μεσα τυφλα να εχει ο τιτανικοςκλωνος του ντοπα ηταν τυπε.τι αλλο θα ηταν εκτος απο δροσερος αυτιστικος και ναυαγιο;
κλωνος του ντοπα ηταν τυπε.τι αλλο θα ηταν εκτος απο δροσερος αυτιστικος και ναυαγιο;
μεχρι και εκταφη εκανα στο σαπιοαλεκο γαμησεταΟ πιο καυλαντας σήμερα είναι ο Ρεζ
Εντουρο να ξες τον γάμησε ασαλιωτα και απαξιωτικάμεχρι και εκταφη εκανα στο σαπιοαλεκο γαμησετα
πολυ ελευθερο χρονο εχω τελικα
μεχρι και εκταφη εκανα στο σαπιοαλεκο γαμησετα
πολυ ελευθερο χρονο εχω τελικα
ναι θυμαμαι πρεσα τον πηγε τον χαζοκαημενοΕντουρο να ξες τον γάμησε ασαλιωτα και απαξιωτικά
με πειραζει το χλωριο στα ματια αλλα κομματια να γινειΤο τελευταίο μπορούμε να το διορθώσουμε.
Από σήμερα αναλαμβάνετε και την συντήρηση της πισίνας
Τώρα μισό σκανάρω ταυτότητα να την ανεβάσω!Μάρκο ποσο χρόνων είσαι εάν επιτρέπεται;